Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

• Registracije za nove članove su ponovo otvorene!

Svaki novi korisnik foruma će proći kroz proces odobravanja poruka od strane moderacije pre nego što postovi budu objavljeni na forumu.

1. Svaka registracija će biti pregledana, a zatim odobrena ili odbijena od strane moderatora.
    2. Ukoliko se korisnik registruje, njegove prve poruke na forumu se neće odmah objavljivati dok ne prođu kroz proces moderacije.

Pravilnik »   |   Predstavite se »

Bivši igrači i treneri KK Partizan po svetu

• Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања
Luča, majstore!

Komentari ispod vesti sa tog linka su verovatno napisani od strane iste osobe, verovatno zaposlene na tom portalu ili više kćerki-firmi u vezi sa tim portalom.

Zamimljiva tema o dobrom i losim momcima u KKP.Posebno sto smo spremni da dosta olako dajemo kvalifikacije,tipa los,dobar,drukara i slicno.A vjerovatno bez mnogo saznanja o licnosti,iz razloga nepoznavanja,neznanja odnosa u ekipi sa saigracima,upravom i posebno ponasanja same uprave u odredjenim periodima uspjeha ili krize.Bilo je momaka koji su oprastsli dugove,sigurno lijep cin.Ali najcesce su trazili raskid ugovora i dug nadomjestavali u drugom klubu.Bilo je momenata i gdje je Zeljko pomogao KKP jer u paketu sa Pekovicem isli su cini mi se Tepic i Kecman i to za finu isplatu Partizanu.Mislim da se Dule tada i zbog finansijske situacije okrenuo mladima i jeftinijim opcijama.
Bilo je igraca i koji su tuzili klub i ne mozemo ih odmah sigmatizovati a posebno sto su igracki davali svoj maksimum.Mozda ne znamo njihovu situaciju,njihove mogucnosti za dalju karijeru a te tuzbe protiv bivseg kluba,ili firme su veoma ceste i cak se ide do banalnosti naknade stete.
Neke igrace koji su odnosom,kvalitetom,ucinkom i uspjehom postale i legende u ocima navijaca,valjalo bi sacuvati od jakih kvalifikacija.Mislim da smo kroz istoriju kluba imali ljudski korektne igrace i da je to jos jedan kvalitet koji KKP cini posebnim i najboljim.

Dzabari 15p, 9as, igrali protiv nekog ne znam kako se zove kluba. Ono jes da su igrali protiv nekih sabana, ali sam misljenja i to sam rekao odmah kad je otisao, da ce dobro igrati protiv bilo koga. Covek je nesumnjivo preozbiljan igrac. Sta se desilo kod nas, jebem li ga.

Hvala ostoji sto nas je častio Pejnom,priuštio nam je veliku stvar makar i na kratko...Steta sto nije i Zeljku :D

Dzabari 15p, 9as, igrali protiv nekog ne znam kako se zove kluba. Ono jes da su igrali protiv nekih sabana, ali sam misljenja i to sam rekao odmah kad je otisao, da ce dobro igrati protiv bilo koga. Covek je nesumnjivo preozbiljan igrac. Sta se desilo kod nas, jebem li ga.
Brate, uzeo pare, nabio kilažu i zabole ga... Plus je došao u baš jebenom momentu...

Neka Jabari pruza svoje igre i dalje u Huventudu.Vec vidjeno je njegov odnos i stanje kod nas,cak i za vrijeme Zeljka.E to sto cemo mi placati njegove igre po Spaniji je vec druga prica.Da li je greska u njegovom potpisu ili njemu samom,to necemo znati.Medjutim i ove nabrojane igrace smo potpisali prosle godine i vjerovatno imali su ili imaju kvalitet za Partizan.Konacno sam siguran da nije bilo povrede Karlika da bi sezona za nas bila vrlo konkurentna.Posle povrede i stava Jabarija,doslo je do svega poznatog.

Još jedan iz edicije bivših igrača i funkcionera Partizana Nikola Lončar na pitanje jedne novinarke koga vidi na F4 je između ostalog ubacio Zvezdu kao predstavnika srpske košarke. Razna govna se nazivaju navijačima Partizana. Uz takve nama neprijatelji nisu potrebni

U trenucima dokolice, do polaska na utakmicu, natrčim na utakmicu "Nekirusi" - Igokea, u nekom takmičenju nikad čuo, gde se Rusi bore za F4, a Igokea poslednja, u Rusiji.

Naš kapiten Gagi, sa 35+ godina, X puta pokidanim kolenima, na krv i nož za svaku loptu, u reklame, na parket,...
Gde su danas takvi ljudi?

Tegi isto na tu temu u nekoj emisiji, nisam gledao verovatno je namerno pogresno interpretirano u tekstu da ispadne da ga je Zoc sklonio.

Прилози

• IMG_20260327_124553.jpg
    IMG_20260327_124553.jpg
    1.012,5 KB · Прегледа: 82
Ma jok, iz sportskih razloga je isključen iz ekipe :buhaha
Kad se samo setim tih diskusija...

Nego ga je Željko isključio iz tima jer mu je neko rekao da to uradi, je li? Plus si ubeđen da su tvoje i Željkovo poimanje sportskog ista stvar. Na stranu zloba koje ste puni dok čekate da nekom nešto natrljate na nos. Takođe, na stranu to što zbog jedne stvari za koju misliš da je dokazano da si u pravu, misliš da si u pravu za sve. Na stranu to što si izabrao da veruješ Zoranu a ne Željku (apsolutno ne ulazim u to ko je u pravu).
I podseti nas tih diskusija, molim te? Niko se nije radovao što je odstranjen, niko nije likovao, svima je bilo žao. Ali ok, moje je sećanje krnje. I većina je sumnjala u ispravnost odluke, hajde da tako kažem. Ako je par njih reklo da tako treba, to nije većina. Kao što nisu svi Srbi ratni zločinci zbog par koljača. Ali evo, čekam tvoje podsećanje, moguće da grešim.