Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

• Вечно хвала!

Bivši igrači i treneri KK Partizan po svetu

• Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања
Moram ovde iz razloga sto je nas bivsi igrac.
Iz postovanja prema generalu Dusku ovog trenutka bih potpisao Lovernja. Stranac ti nosi krst na sahrani :respect Ne mozes ni zamisliti koliko ga je Dule volio i vjerovao u njega.
Ono sto fali zadnjih par sezona je partizanstina.Treba nam neko u svlacionici da ukaze ili da mu jebe sve po spisku.
Nije vise bivsi :)

E vidite Novica kaže da će on uvijek da brani Vanju, a mi ćemo uvijek imati analitičare koji će da ga napadaju kao da ne daje sve od sebe. Čovjek se povrijedio kao da je umro za navijače.

Последња измена:
Velika neostvarena zelja mi je bila da bude Dule gost kod Edina. Godinama se pitam gde je zapelo. Nemoguce da ga Edin nije zvao.
Sta li mu je DV zamerio bas me interesuje. Generalno bi to bila najbolja epizoda ikad.
Steta.
Nadam se da cemo nekad saznati pozadinu.

Zasto nas iko poredi sa kriminalnim klubom koji ima svoju državu..jedinstven je to entitet na svetu. Oni pisu pravila u ovom ubogom drustvu vec deceniju i po, sve se prema njima kroji, drzavne medijske trovacnice rade isključivo u njihovom interesu..mi smo sa druge strane.

Možda je sada i najteže, ali nikada nije bilo više za ponos biti navijač Partizana.