Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Bivši igrači i treneri KK Partizan po svetu

• Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања
Davis Bertans odlučio je da se povuče iz reprezentacije Letonije posle 15 godina.

Kako piše hrvatski portal „Sport023“, Nadzorni odbor Zadra odbio je da direktoru kluba da saglasnost za potpisivanje ugovora sa 31-godišnjim srpskim košarkašem.

Isti izvor nezvanično navodi da je razlog takve odluke Zagorčeva nacionalnost, odnosno činjenica da je Srbin i bivši kapiten Partizana.

„Nadzorni odbor KK Zadar odlučno odbacuje tvrdnju da su nacionalnost Radeta Zagorca ili činjenica da je nekada igrao za Partizan na bilo koji način uticale na odluku o predloženom ugovoru. Nacionalnost igrača nije bila, niti je mogla biti kriterijum za odluku Nadzornog odbora.
...
KK Zadar na krilnim pozicijama već ima kapitena Ramljaka, Drežnjaka, Vučića, Klaricu i Šaru. Reč je o pozicijama na kojima klub već ima više ugovorenih rešenja, uključujući mlade igrače u koje je uložio i sa kojima je sklopio višegodišnje ugovore. Predloženi igrač takođe igra na pozicijama tri i četiri, zbog čega se njegov ugovor nije mogao posmatrati odvojeno od postojeće strukture tima.

@Залад
И, којој вести од ове две више поверовати?
Или, којем од ова два медија?

Meni izvora ne treba, živio sam tamo. I preskoči me više s tom bratstvojedinstvenom šugoslavenštinom i tagovanjem mog imena oko nje...ako je ikako moguće. Hvala unapred.

Dobro, druže, ja nisam živeo tamo, osim što sam posećivao Zadar, ili prolazio kroz njega kad sam bio na letovanju, tako da ne mogu da znam koja je vest tačna, koja nije...
Možda ti možeš...