Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Bivši igrači i treneri Partizana po svetu

Vlad

Grobarčina
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
13.911
Reaction score
25.618
Локација
ante portas

 

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.262
Leonardo već napustio Maltu koliko vidim. Igrao 9 utakmica, dao 4 gola. Da je malo normalniji u glavi imao bi solidnu karijeru. Ovako ne zaslužuje bolje...
 

Nikola9875

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2019
Порука
359
Reaction score
1.521
Локација
Novi Sad
Postoje igrači iz oml.škole koji su kidali u prvom timu i kojima je masa predviđala vrhunske karijere, a oni posle debelo podbacili iz raznoraznih razloga (Živković, L.Marković, F. Stevanović).
A postoji i suprotna krajnost u kojoj je prvi među jednakima Saša Lukić.
 

њакви

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2021
Порука
533
Reaction score
2.144
Локација
45

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
4.469
Reaction score
28.994
Локација
Novi Sad
После детаљних прегледа у Ријаду, који су обављени на скенеру и магнетној резонанци, Александру Митровићу је препоручено да буде ван терена у наредних четири до шест недеља.

Нападач српске репрезентације напустио је Ал Хилал и Саудијску Арабију и дошао у Србију, у Београд. Ту ће са медицинским тимом ФСС људима у које има поверења, Александар Митровић одлучити како ће се лечити. Да ли ће остати у Србији, или ће помоћ потражити у иностранству.
Александру Митровићу је на мечу између Ал Хилала и Ал Шабаба (4:3) пукао бутни мишић, тачније страдала му је задња ложа. На носилима је напустио терен, а после недељу дана лечења у Ријаду, фудбалер је одлучио да дође у Београд.

Уколико лечење и терапије прођу како треба, Александар Митровић би се на терен вратио средином маја. У Ал Хилалу верују да би то могло бити и раније, како би помогао клубу за финале Азијске Лиге шампиона, које је заказано за половину и крај маја (11. и 25.). Александар Митровић је ове сезоне постигао 33 гола у свим такмичењима и најпродуктивинији је фудбалер Ал Хилала.


 
Top