Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Bivši igrači i treneri Partizana po svetu

PARTIZAN INSTITUCIJA

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.001
Reaction score
11.779
Локација
JNA
Zar ne bi trebalo i Partizan, kao klub, da bude bolji kako bi omogućio treneru i igračima borbu za titulu. Za poslednjih pet sezona samo jednom je bio prvak?

A dobro... Svi znamo situaciju u državi. Mnogo je teže crno-belima nego nekim drugim klubovima. Moj pogled na stvarnost je drugačiji od većinskog. Partizan je prodao više mladih igrača iz omladinske škole za veliki novac, nego bilo koji konkurent u Superligi, što je pokazatelj kvalitetnog rada. Klub iz Humske je na pravom putu, ne vidim razlog zašto na njemu ne bi ostao. Ako bog da, rešiće se neke stvari“.
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Sumu je prozivao posle datih golova i asistencija itd.
Ovo nije istina, prozivan je bio posle utakmice sa Metalcem, gde je njihovom tamnoputom igraču nabio lakat bez lopte i gde je prošao nekažnjeno. A u periodu od Rada do Metalca za koji je bio prozivan, postigao je samo gol protiv Šarlroe.

I sam je rekao Stanojević da im je sve u lice govorio, a da su kritike javno posledica pitanja koja su postavljali novinari. I tog Lazara Markovića je prozivao javno. I ne vidim ništa loše u tome, boli me patka za svakog od njih. Imaju pola miliona godišnje, disciplina mora postojati. Ako nešto postoji danas da je pozitivno u fudbalskom klubu to je disciplina. Razbijena banda se malo upristojila.

Danas ne smeš igraču reći ništa, odmah kuka i motika se diže na trenera, influenseri i starletice obične. Danas je bitno da su treneri drugari sa igračima, da ih tapšu po ramenu. Što više Fergija je potrebno današnjem fudbalu i fenova, a što manje Olea...
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd
@Enslaved
Slušao sam sve izjave Stanoja od kad se vratio. U jednoj od njih je pomenuo Sumu kao ključnog igrača pored Asana i Natka.
Tokom priprema je rekao da standardnih 11 ne postoji jer će ih rotirati shodno protivniku i da ako neko ima problema s tim da može da se pakuje i ide.
U još jednom intervjuu je naglasio da su mu svi stranci bitni ali da niko nije zaštićen kao i kada je javno kritikovao bledu partiju LM.


Ključno -
Suma će mu igrati sigurno. Jel hoćeš da mi kažeš da nismo imali zainteresovane za njega tokom roka? Ako smo utopili Nikolica u UAE za onoliko, da ga mrzi mogao je da ga utopi klub sutra ako želi.

I za kraj, iskreno bolje da se posluša izjava nego da se čita. I ja sam se opekao 2 puta donosivši zaključke putem pisanih medija.
 

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.262
Isto tako nas je ispalio one sezone (2015 mislim) kada je trenirao sa nama i na kraju nije potpisao ugovor.
 

Baracuda

Grobarčina
Учлањен(а)
13.06.2017
Порука
1.160
Reaction score
4.322
Konačno da vidimo gde je i šta radi naš Spale. Emotivna priča Predraga Spasića, po prvi put za medije, prekršio je svoje pravilo da ne daje izjave. Ovo je emisija Oko Radio televizije Srbije, a priča sa Spasićem je u prvom delu emisije.


 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.420
Reaction score
40.748
Локација
Žrnov

Batigol

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
825
Reaction score
3.854
Aleksandar Mitrovic, sve je izvesnije, treci put ispada iz lige u svojoj karijeri. Prosto je neverovatno koliko Fulam ocajno deluje posle obe poslednje promocije.
 

dusan.petrovic

Grobarčina
Учлањен(а)
18.05.2018
Порука
1.455
Reaction score
5.779
Локација
beograd
A vala nije ni Mitrović vise igrac za ovakvu premijer ligu. Treba biti pošten i priznati.
 

Issa

Grobarčina
Учлањен(а)
06.02.2008
Порука
1.594
Reaction score
3.380
Локација
JNA
Brat Umar pocrveneo..
 

pfcdejan

Grobarčina
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
1.566
Reaction score
2.569
Локација
Planeta Zemlja
Moralo je da se desi jednom, igrao je i kod nas dosta puta na ivici kada dobije žuti. Ne znam kakav je start bio. Verovatno neće pauzirati više od jedne. Neka odmori malo, pa onda po starom da stigne Djurdjevica. :šal
 
Top