Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Bivši igrači i treneri Partizana po svetu

Shule

Grobar
Учлањен(а)
11.09.2008
Порука
706
Reaction score
1.358
Локација
Beograd
Pre nekoliko dana se setim nesto Bozinova (pricao sam sa nekim Bugarinom poslovno, pa se setih Valerija). I kucam na YT da se malo podsetim njegovih poteza, i izadje mi video kada se on oprastao, pogledah ga jos jednom. Nasuzile mi se oci koliko je iskreno pricao, i vidi se da mu je bilo tesko. Mnogo mi je bio gotivan kao lik, mozda igracki nije dao onoliko koliko se ocekivalo, ali je i sa te strane bio koristan.

Sa druge strane, izadje mi juce ili prekjuce intervju Sase Curcica (kod Miklje nesto). Sunce ti jebem, koja suprotnost u odnosu na emocije koje mi je izazvao Bozinov. Negde do pola moze i da se slusa, posle uglavnom neverica. Prvo, covek poredi sebe sa Mesijem i Ronaldom otprilike, u Aston Vili ga nije trener razumeo, posto je ocekivao da igra i odbranu. Drugo, navodi kao anegdotu kako je trebalo da predje kod cigana jos davno pre Partizana, i da je isao kod Dzajke (navodi cak i ulicu gde je ovaj ziveo). I kao to je propalo jer je neko rekao Dzajicu da je on novi Milko (u smislu, problematican u glavi), i tu su odustali. I to poredi sa time sto je igrao u Aston Vili, a vec je imao dogovoreno sve sa Fergusonom u Man Utd.... Znaci, cigani su u njegovoj glavi Mancester, a mi Aston Vila... I dok to prica, kao da ima zal sto nije zavrsio kod njih. Kamo srece da je zavrsio, ovakvi likovi su mi vise za taj njihov cirkus.

Krenuh post zbog Bozinova, a na kraju sam vise pisao o ovoj drugoj budali.
 

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
3.585
Reaction score
13.537
Локација
Yaoundé
Republika... opet to smeće... Pogledajte kako su izvestili o jučerašnjem napadu cigana na Partizanove klince...

FCfYTU-XoAQbxgO.jpg

Više i ne znam da li su ovde zabranjeni linkovi sa nekih portala, ali Republika je jedan od onih koje i inače odavno zaobilazim...
 
  • Like
Reactions: Oki

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.718
Reaction score
29.440
Локација
Beograd
radovan-radakovic.jpg


Nekada na golu Partizana u Ligi šampiona protiv strašnog Drogbe, a sada mu je neophodna pomoć u borbi za sopstveni život:
Sutra se igra jedna humanitarna utakmica kao deo pomoći našem nekadašnjem golmanu, Radovanu Radakoviću...

150931_d6cf6556-8264-47c4-8f30-2fb1107e44f2-1024x1024_iff.jpg

Znam da mnogi neće moći da dođu do hale Sportskog centra Rakovica, ali pošaljite bar neki SMS...ili se u tekstovima ispod obavestite kako se još može poslati pomoć...





 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Gazda, pazi se, ako Skuleta "slucajno" ne navrati u Partizan da menja malo Rikarda u manje bitnijim utakmicama :D
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Škuletić raskinuo ugovor u Azerbejdžanu

Posle samo mesec i po

Kratko je trajala avantura Petra Škuletića u Azerbejdžanu. Posle samo mesec i po dana, snažni centarfor je napustio Sabah.

Prema informacijama sa lica mesta, Škuletić je sam zatražio raskid ugovora i u obrazloženju naveo privatne razloge. Uprava kluba se saglasila sa tim predlogom, pa je saradnja završena sporazumnim raskidom, iako je bila oročena od juna 2023.





1635336335497_000_98E7RZ_(1)_Cropped.jpg
 

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
3.585
Reaction score
13.537
Локација
Yaoundé

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.262

IZNENAĐENJE U KAZAHSTANU Posle sedam godina dominacije Astane i Karata na tronu je tim srpskog tandema!

Pobeda i titula. Na opšte iznenađenje giganata Astane i Kairata novi šampion Kazahstana je Tobol. U poslednjem kolu na gostovanju je pobeđena ekipa Akzajik – 2:0. Tobol je tako ponovio uspeh iz 2010. godine kada su poslednji put bili šampioni. Zanimljivo da poslednjih godina, dominantna Astana ne može do trona. Ove sezone je već pomenuti Tobol najbolji, pre toga je bio Kairat, a Astana je bila šest sezona u nizu šampion, od 2013. do 2019.

Posle velikog uspeha, ekipa je imala svečan doček pred navijačima u zatvorenoj hali i navijačima su se obraćali igrači uz ovacije.
Pečat na veliki uspeh stavio je i srpski tandem Dušan Jovančić i Zoran Tošić. Prvi deo sezone nastupao je i Nemanja Nikolić, koji je postigao nekoliko bitnih pogodaka.
 
Top