• Rukometni klub Partizan je pre nekog vremena zvanično pokrenuo akciju prodaje sezonskih ulaznica za Sezonu 2021/22, sa ciljem da se prikupe novčana sredstva kao vid pomoći klubu. U sezoni u kojoj se posle dosta vremena takmičimo uspešno i na međunarodnoj sceni, Partizan.NET je odlučio da se ponovo odazove pozivu, i ovom prilikom apelujemo na sve kojima je crno-bela boja na srcu da se uključe u našu akciju.

  Prošle sezone, zajedno sa Fondacijom „Pučisti 2012“, zajedno smo sakupili i uplatili 75.000,00 RSD na račun kluba. Predsednik RK Partizan, gospodin Željko Perkunić je u direktnom razgovoru objasnio koliko takve donacije pomažu tekućem poslovanju Kluba.

  Zato smo odlučili da pozovemo sve koji žele da se pridruže, bez obzira da li će biti u mogućnosti da prisustvuju utakmicama ili ne. Posedovanje sezonske ulaznice za bilo koji Klub iz našeg Sportskog društva je verujemo posebna memorabilija za svakog iskrenog navijača Partizana.

  Donacijom u proizvoljnom iznosu na račun Partizan.NET ili uplate preko našeg PayPal naloga webgazda@gmail.com učestvujete u akciji koja će trajati do kraja kalendarske 2021-ve godine. Sva sakupljena novčana sredstva će biti transparentno prikazana, da bi zatim bila iskorišćena za kupovinu sezonskih ulaznica u ime onih koji su učestvovali.

  Pozivamo verne navijače da prepoznaju trenutak, da se priključe akciji i pomognu u skladu sa svojim mogućnostima. Visina donacije nije ograničena.

  Nakon uplate, molimo da se javite nekom od Urednika da bi se evidentiralo ime i prezime kao i uplata, ukoliko želite da dobijete personalizovanu sezonsku ulaznicu (ili više njih). Za sve one koji nisu članovi Foruma ili jednostavno preferiraju taj tip komunikacije E-mail je: urednistvo.partizan.net@gmail.com. Ukoliko želite da anonimno donirate, vaša uplata će se jednostavno voditi pod „Partizan.NET“.

  Uplate na račun za osobe iz Srbije na ime:

  Zoran Mihajlović
  160-0900100247365-41
  Banca Intesa

  Svrha uplate: Pomoć RK Partizan (kupovina sezonskih ulaznica)

  PayPal račun za one koji nisu u mogućnosti da uplate preko računa ili žive u inostranstvu:


  webgazda@gmail.com

  RK Partizan

Bivši igrači i treneri Partizana po svetu

Detelinarac90

Grobar
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
743
Локација
Novi Sad

Baracuda

Grobar
Учлањен(а)
13.06.2017
Порука
611

bolex

Grobar
Учлањен(а)
18.12.2008
Порука
212
Добро, али више бисте волели да Партизан буде шампион?
- Па... не бих, због управе. Нека, због фудбала, одлучи последње коло. Ето, задњи дерби био је мааало бољи. Почео сам да гледам... Ал' ако видим рвачке захвате, изађем напоље, шетам
Idiot teski. Kakve su izjave u pitanju, msm.. Ne voli njega niko, to je cista laz. Nek ide kod Vucica po neki orden, zreo je. Ma nek ide u rijaliti, za bolje i nije..
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
7.445
Нисам требао да кликћем на онај линк изнад.....боље да сам се задржао на овоме што је колега @bolex цитирао......угасило ми се неколико милиона сивих ћелија после оног текста....
 
Последња измена:

Issa

Grobarčina
Учлањен(а)
06.02.2008
Порука
1.181
Локација
JNA
Toni srecno u penziji, hvala na svemu..sto se tice ovog gore, poslednja vremena dosla..poceli su javno da se tale i da ulaze u dupe mnogima, ne bi li uboli neki posao u FSS...
 

guzakom

Početnik
Учлањен(а)
15.12.2007
Порука
153
Локација
Pozarevac
Ne prati Partizan ni 10 minuta, al zato zna da treba sneži da podignu bistu, puko je ko bas, pamet je skupa.
 
Top