• Rukometni klub Partizan je pre nekog vremena zvanično pokrenuo akciju prodaje sezonskih ulaznica za Sezonu 2021/22, sa ciljem da se prikupe novčana sredstva kao vid pomoći klubu. U sezoni u kojoj se posle dosta vremena takmičimo uspešno i na međunarodnoj sceni, Partizan.NET je odlučio da se ponovo odazove pozivu, i ovom prilikom apelujemo na sve kojima je crno-bela boja na srcu da se uključe u našu akciju.

  Prošle sezone, zajedno sa Fondacijom „Pučisti 2012“, zajedno smo sakupili i uplatili 75.000,00 RSD na račun kluba. Predsednik RK Partizan, gospodin Željko Perkunić je u direktnom razgovoru objasnio koliko takve donacije pomažu tekućem poslovanju Kluba.

  Zato smo odlučili da pozovemo sve koji žele da se pridruže, bez obzira da li će biti u mogućnosti da prisustvuju utakmicama ili ne. Posedovanje sezonske ulaznice za bilo koji Klub iz našeg Sportskog društva je verujemo posebna memorabilija za svakog iskrenog navijača Partizana.

  Donacijom u proizvoljnom iznosu na račun Partizan.NET ili uplate preko našeg PayPal naloga webgazda@gmail.com učestvujete u akciji koja će trajati do kraja kalendarske 2021-ve godine. Sva sakupljena novčana sredstva će biti transparentno prikazana, da bi zatim bila iskorišćena za kupovinu sezonskih ulaznica u ime onih koji su učestvovali.

  Pozivamo verne navijače da prepoznaju trenutak, da se priključe akciji i pomognu u skladu sa svojim mogućnostima. Visina donacije nije ograničena.

  Nakon uplate, molimo da se javite nekom od Urednika da bi se evidentiralo ime i prezime kao i uplata, ukoliko želite da dobijete personalizovanu sezonsku ulaznicu (ili više njih). Za sve one koji nisu članovi Foruma ili jednostavno preferiraju taj tip komunikacije E-mail je: urednistvo.partizan.net@gmail.com. Ukoliko želite da anonimno donirate, vaša uplata će se jednostavno voditi pod „Partizan.NET“.

  Uplate na račun za osobe iz Srbije na ime:

  Zoran Mihajlović
  160-0900100247365-41
  Banca Intesa

  Svrha uplate: Pomoć RK Partizan (kupovina sezonskih ulaznica)

  PayPal račun za one koji nisu u mogućnosti da uplate preko računa ili žive u inostranstvu:


  webgazda@gmail.com

  RK Partizan

Bivši igrači i treneri Partizana po svetu

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
6.395
Lepo lepo :D
Gde sam video takav slican gol skorije? Cini mi se bas da je neko dao u nasem dresu?
 

zubac

Početnik
Учлањен(а)
01.03.2007
Порука
123
Sta bi ovaj radio recimo u sitiju ili bajernu, postao bi najbolji srpski centarfor svih vremena. Vrhunsko postavljanje, kretnja, sut, tehnika solidna, decko je vrh.
 

BaX

Grobar
Учлањен(а)
01.11.2019
Порука
627
Локација
i Ruma je CRNO - BELI grad!
Duki teroriše po italijanskoj ligi, počeo je i u reprezentaciji.
Želim mu od srca da pređe u još veći klub, u kojem će sigurno igrati, a opet još više unaprediti sebe.
(i Fiorentina je za mene veliki klub, simpatisao sam ih još iz vremena neponovljivog Batistute).
Ako se gađamo golovima, mislim da bi mu Bajern stvarno najviše legao, ali tamo sigurno još računaju na Levu kao broja 1.
Dušan toliko napreduje iz godine u godinu, toliko da nemam sumnje da će da rešeta bilo gde.
 

њакви

Početnik
Учлањен(а)
05.07.2021
Порука
70
Локација
45
Сад кад пређе у Јуве добијамо још по 20е за нову годину. :D
 
Top