Стојанче Ристевски
Magnifico
Neka ga nek mentoriše u radničkom…Pratio sam ga Arabiji i bio je odličan. Ne verujem da je i u ovim godinama gori od ovog Milosevica i da ga nismo vratili. Bio bi i odličan mentor nekom klincu kao rezervi.
Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Registracije za nove članove su ponovo otvorene!
Svaki novi korisnik foruma će proći kroz proces odobravanja poruka od strane moderacije pre nego što postovi budu objavljeni na forumu.
Neka ga nek mentoriše u radničkom…Pratio sam ga Arabiji i bio je odličan. Ne verujem da je i u ovim godinama gori od ovog Milosevica i da ga nismo vratili. Bio bi i odličan mentor nekom klincu kao rezervi.
Aca Jovanović otvoren do srži: Zašto sam otišao, šta je bilo na Banjici, a šta sa Zvezdinom prozivkom
Aleksandar Jovanovic, legendarni golman FK Partizan!
Nikola Lakčević, pa 10 mesta praznoNajveći fantom u istoriji Partizana, u jakoj konkurenciji.
meridiansport.rs
meridiansport.rs
Ne cenim ga baš preterano igrački, al u ovom ovakvom stanju bi nam legao kao budali šamar.![]()
Rikardo Gomeš mašta o povratku u Humsku: Morali smo da dobijemo AEK, u domovini mi traže dresove Partizana iako godinama nisam u klubu | MeridianBetSport
Prethodni put kada su isti timovi izlazil na megdan u Beogradu, crno-beli su prizivali junaka sposobnog da neutrališe zaostatak, potom i režira preokret, ameridiansport.rs
Jedno od većih razočarenja. Nema se šta dalje komentarisati...Niko da pomene kako je Bata Mirković prepoznao zdravu sportsku priču i preuzeo mladu reprezentaciju?
www.instagram.com
Propast je da živiš u Srbiji sa 20k isto kao i sa 20M godišnje....Evo to je propast da živiš u Srbiji sa 20-30.000 evra mesečno, godinu - dve dana...