Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Bivši igrači i treneri Partizana po svetu

Citam sa je Pantic dao gol za pobjedu za Mladost. Sokirao sam se kada sam vidio da ima samo 28 godina. Ne znam zasto sam mislio da je stariji, ali osjecaj je neki da vec 20 godina igra seniorski fudbal.

Pantić je karakterna slina
I još nadobudna zvezda i fudbalski "genije"
To bar ja mislim-što ne mora biti tačno

Što bi rekao Anus, ima nešto i do prezimena :) bar kad je Partizan u pitanju

Stulic dao gol pa pocrveneo

Aleksandar Vuković: Nije oronula škola Partizana, nego je propast bila što se dečacima ne da šansa

Nikad nije bio teži period za da se prati Partizan i za njega navija, nego u poslednjih desetak godina. Mada, uvek kažem da može gore. Zamisli da ne navijaš za Partizan, nego za nekog drugog. To bi bilo mnogo gore"

Погледајте прилог 32403

:respect
Ako su adminstrati za to da Aco odradi neki eksluzivni intervju za naš sajt neka mi pišu na pp,opet ponavljam veću grobarčinu nisam upoznao :)