Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

• Вечно хвала!

Bivši igrači i treneri Partizana po svetu

Misliš nešto slično kao sns FKP?
I sumnjam da su napravili manje od nas....

https://www.mozzartsport.com/fudbal...nobelim-bebama-partizane-sad-na-titulu/520538

„Da kažem iskreno, nadam se da se niko neće naljutiti: da ja sad imam 35-36 godina i još igram – vratio bih se u Partizan! Ovo je neki moj apel starijim igračima, da je trebalo da prepoznaju trenutak, atmosferu, da se vrate da pomognu ovim momcima. Mnogo bi im značili. Neko će reći što se onda nisam ja vratio pred kraj karijere, ali situacija danas u klubu i oko njega je mnogo drugačija nego što je onda bila. Evo, ako nisu sada, apelujem da se momci makar na zimu vrate, da pomognu. Ako dosad nismo zaradili novac od fudbala, nećemo ni u 37. godini“, poručuje Antonio Rukavina

Zasto ovaj decko nije mogao da igra sad sa ovim klincima? Svaki put kad je dobio sansu dobro je odigrao
Jeste malo čudno, posebno što imamo samo 3 zadnja vezna a igramo s dvojicom mada je Ugrešić više box to box igrač. Šteta, djeluje kao dobar momak.

Zasto ovaj decko nije mogao da igra sad sa ovim klincima? Svaki put kad je dobio sansu dobro je odigrao
Zato što verovatno nije hteo da bude rezerva, a u prvom planu su Dragojević i Ugrešić. Nemam nikakve informacije, ovo je samo moje mišljenje.

Svakako neka mu je sa srećom i da napravi dobru karijeru!