tribiani
Grobarčina
- Учлањен(а)
- 02.03.2007
- Порука
- 2.259
- Reaction score
- 10.334
Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Registracije za nove članove su ponovo otvorene!
Svaki novi korisnik foruma će proći kroz proces odobravanja poruka od strane moderacije pre nego što postovi budu objavljeni na forumu.
Opak govnarkoLadno kaže: to su nebitne stvari.
Partizan te stvori, najveći deo igračke karijere provedeš u njemu, pa te vrate kad te niko neće, pa se uhvatiš sa ekipom koja je uništila Partizan i sa njima muzeš pare, pa te opet vrate kad već znaju da idu i ti na kraju tužiš Partizan i kažeš to su nebitne stvari.
Ako nađeš postavi.čini mi se da je neko pre određenog vremena i izbacio 11 zaista najboljih, isto ovako sa fotkama.
E, da...i što se tiče trenera...ne bih se baš odlučio za Tumbu...Jel Tumba trenirao bilo kog igraca od ovih izabranih?
Džaba sva ova igračka imena kad kao trenera potpišu navedenog. Omalovažavanje ovih fudbalskih veličina. Još kao PR-a svih vremena da stave VratiStanSnežoBorjan i da zaokruže slikuSa tim da sam imao poster iz Vesnika 1995. sa 11 najboljih, čini mi se skoro isto, samo da je tu bio i Bruno Belin.
Погледајте прилог 32996

Nema ako, gospodin je najbolji i levi i desni bek, ne samo Partizana, nego SFRJ fudbala, ajde na levoj strani se krajem 80-ih pojavio Jarni...ako će