Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Registracije za nove članove su ponovo otvorene!
Svaki novi korisnik foruma će proći kroz proces odobravanja poruka od strane moderacije pre nego što postovi budu objavljeni na forumu.
Samo što nije stručnog štaba nego poltrona svake uprave i profesionalnog terača stranaca.
Koliko mi se samo zakuva u stomaku kad se setim tretmana stručnog štaba prema ovom čoveku i doktoru fudbala.
Prvo bi zbog toga zabranio pominjanje onog sabotera, kvazi trenera na ovom forumu (a kamoli da se kače njegove slike za avatar i slično).
Evo ja sam "malo" stariji i svjedočio sam generaciji koja je igrala finale kupa šampiona 66.Druže Čik, biraš igrače za naš tim kao da si rođen tridesetih godina prošlog veka, a ne mnogo kasnije...
Ali...
Dobro, slažem se, nek slavni Čajkovski bude defanzivni vezista u našem naj-timu...
...a pitam se, zna li iko ovde može li Miloš Milutinović da se ,,pomeri,, na krilo pa da ubacimo i to slavno ime u tim?
O njemu sam čitao samo hvalospeve...čovek je dao 231 gol na 213 utakmica za nas...ali ne znam kakav je bio na boku, pretpostavljam da je uglavnom prodirao ,,po centrali,,...