Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Bivši igrači i treneri Partizana po svetu

el mago

Grobarčina
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
2.495
Reaction score
2.561
Локација
БИРЗИМИНИЈУМ
U svlačionici Borca nekolicina partizanovaca. Momci sa kojima kojima je Jojić igrao tokom drugog mandata u Humskoj, sa kojima je u sezoni 2021/22 do samog kraja trčao šampionsku trku, ali ostao kratak za dva boda.
Imamo Terzu i Sanija. Tu je Rogan koji nije debitovao za prvi tim. Svi smo partizanovci u ekipi, puna ih je svlačionica. Iskreno sam se iznenadio po dolasku u Banjaluku koliko me ljudi susreće na ulici svakodnevno… Kafić, supermarket, ulica… Svima je drago što sam tu. Iznenadio sam se koliko je Grobara u Banjaluci. Nisam bio ni u jednoj ekipi da je bila ovako povezana grupa igrača.

:)

Arno

Grobar
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
641
Reaction score
366
Локација
Dire
Toliko se ovoga zapatilo u poslednjih n godina da nemam reči...u nekoj, nadam se skorijoj budućnosti moraće neko čak pri prijemu igrača da se bavi i poreklom kao jebena db. Toliko šljama i cigana prošlo kroz mlađe i postao veliki šljam kasnije da nemam reči...ne postoji džabe i stavka karakter koji su neki naši pravi Partizanovci treneri u svim sekcijama poštovali više nego talenat.

el mago

Grobarčina
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
2.495
Reaction score
2.561
Локација
БИРЗИМИНИЈУМ

BiP

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
2.000
Reaction score
14.350
Локација
NbG
Pustite ta govna, nisu vredna komentarisanja, sa druge strane vidim da u nazivu ove teme stoji "po svetu" a vi kacite neke neistvarene polutanere iz domaceg brloga.
Da okrenem temu u drugom pravcu i pravim vrednostima
Izvinjenje za dupli, vidim da je i kolega u isto vreme okacio velikog Boru. Brisite ako je potrebno

Chika Rale

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2022
Порука
1.047
Reaction score
4.048
Локација
Beograd
Fudbaleri Makabija iz Tel Aviva doživeli su pravu blamažu u desetom kolu izraelskog šampionata, izgubivši na svom terenu od Beitara iz Jerusalima sa čak 2:6.
Da sam na njihovom mestu ja bih trenera Žarka Lazetića najurio iz kluba. Partizan bi ga prihvatio bez da mu plate.