Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Bivši igrači i treneri Partizana po svetu

Случајно ми излете и видим да је Стојаноски тренер Пелистера. Кад год га видим сетим се колико мало је фалило да прође онај лоб Касиљаса против Реала :respect

Nisam znao da je nadj legenda Partizana. Svasta.

Kakvog smo igrača pustili da ode... Nismo mu dali 500k, zalizani i mjere štednje...

I sada se sjecam tog gola Fljamurtarija.Cijelu utakmicu nisu sutnuli na gol,mi imali odlucnu ekipu i onda,cini mi se sa skoro 30 metara pored Istoka,covjek sutne i lopta,sada vidim zakacila Djorfjevica i zavrsi bukvalno u 90.Sok mas na stadionu, ispadamo sa odlicnom ekipom i to jos od alnanaca.Tih godina nismo imali ni srece u evroligaskim utakmicama,ispadali od losijoh ekipa,Dinama Berlin,Drezden,Fljamurtari ali JNA 50.000 ljudi.

Slika i prilika nase proslosti. Ekipa puna znanja i smeka, koja je igrala kad je htela, a gubila od mnogo nekvalitetnijih timova,kad im nije bio dan
Ni p od profesionalnosti, sve ad hoc.
Gomila neiskoristenog potencijala, od nas obozavani, jer su bili genijalci i dobri ljudi.

Kad nisam umro posle ispadanja od Fljamurtarija, verovatno neću nikad...
Imali smo tim za evropski trofej, a završili smo takmičenje na njegovom samom početku....ali...teško mi je i da sad napišem još nešto o tome, valjda ću uskoro na PFC nostalgiji...

Jovetic strelac za Omoniju