Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Bivši igrači i treneri Partizana po svetu

Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
15.956
Reaction score
34.549
Локација
Јужна страна,воли Партизана !!!

MikiBL

Partizanovac
Учлањен(а)
09.07.2021
Порука
938
Reaction score
2.803
Локација
Banja Luka
Aha, Aleksandar! Baš bio dobar igrač. Dobro ga se sjećam i ja.
Ali kad si rekao da ga se Goran sjeća, a u linku vidim djordjevic, ja sam pomislio na jednog drugog, još starijeg prezimenjaka, Borivoja, Boru Đorđevića, fudbalskog umjetnika, a uz to i najljepšeg fudbalera Jugoslavije po izboru Tempa, nedeljnog ilustrovanog sportskog lista.
A bio je i Borin mlađi brat Boško, takođe veliki igrač Partizana.

Nikola9875

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2019
Порука
804
Reaction score
4.338
Локација
Novi Sad
Baš mi je nejjasno kako sveta nije napravio bolju karijeru..
Stvarno ne znam koji će kurac u jebenoj Slovačkoj. Nije mu neko najsjajnije rešenje da se vraća kod nas 4. put sa 25 godina, ali i to bi mu cenim bilo bolje (a i nama) nego ovo što spominju u tekstu.

Baracuda

Grobarčina
Учлањен(а)
13.06.2017
Порука
1.193
Reaction score
4.566
Bolje da se vratio kod nas.... Ako je za utehu, Slovan je najveći klub u Slovačkoj, imaju navijače, novi stadion. Ali, Slovačka liga je još lošija od naše, interesovanje za fudbal je u senci hokeja na ledu i biciklizma. Popravili su infrastrukturu, ali kvalitet lige je upitan .

Maestro

Super Moderator
Уредник
Учлањен(а)
25.09.2007
Порука
8.612
Reaction score
13.063
Локација
Crno bela Srbija nesloga je ubija
Bolje da se vratio kod nas.... Ako je za utehu, Slovan je najveći klub u Slovačkoj, imaju navijače, novi stadion. Ali, Slovačka liga je još lošija od naše, interesovanje za fudbal je u senci hokeja na ledu i biciklizma. Popravili su infrastrukturu, ali kvalitet lige je upitan .
Od nase lige su losije jos mozda lige Andore i San Marina, za Farska Ostrva i Maltu je vec povuci potegni.
Srozana je liga kao i sve drugo u ovoj zemlji, i ne znam odakle takve ocene da je Slovacka losija od nase?
Dovoljno je samo pogledati od koga nam klubovi ispadaju poslednjih par sezona...

Issa

Grobarčina
Учлањен(а)
06.02.2008
Порука
1.918
Reaction score
5.532
Локација
JNA
Nikolic ispao sa Aek-om u kupu Grcke. Ofi pobedio kao gost 1:0

Baracuda

Grobarčina
Учлањен(а)
13.06.2017
Порука
1.193
Reaction score
4.566
Od nase lige su losije jos mozda lige Andore i San Marina, za Farska Ostrva i Maltu je vec povuci potegni.
Srozana je liga kao i sve drugo u ovoj zemlji, i ne znam odakle takve ocene da je Slovacka losija od nase?
Dovoljno je samo pogledati od koga nam klubovi ispadaju poslednjih par sezona...
Verovatno si u pravu, imao sam priliku da živim neko vreme u ovoj zemlji i da nekoliko utakmica odgledam uživo. Zanimljivo, u Nitri je tada igrao Sejduba Suma, kasnije došao kod nas. Generalno, nisu zagrejani za fudbal.