Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Bivši igrači i treneri Partizana po svetu

Dok je bio u Partizanu govorkalo se da ima dve leve. Neverovatno kako svi procvetaju kad odu odavde. Postali smo jako toksična sredina/klub. U Partizan u prime-u da su stigli Mesi i Ronaldo verujem da bi uveli ko buket cveća.

vise ga je radnicki kom smo ga poklonili za DZ lanisrao nego mi
a eto igraca na kom je moglo da se uzme bar 5mil

Dok je bio u Partizanu govorkalo se da ima dve leve. Neverovatno kako svi procvetaju kad odu odavde. Postali smo jako toksična sredina/klub. U Partizan u prime-u da su stigli Mesi i Ronaldo verujem da bi uveli ko buket cveća.
Može biti da smo jako toksična sredina/klub, ali ima i do toga da smo toksična liga/kup/sport/društvo/država...

I naravno, ima i do toga da se igrači vremenom RAZVIJAJU i NAPREDUJU (bar neki), tako da je logično da će biti bolji sa nekom godinom više u odnosu na to kakvi su bili kao klinci, pogotovo ako se razvijaju u nekom zdravijem klubu/takmičenju/društvu/državi...

Hajd što oni sami sebe nazivaju
Pa, neki možda i misle da su legende Partizana, iako nisu, neki su sigurno svesni da nisu...nego novinari vole da tako ,,naduvavaju,, sve ono što pišu, da bi imali više pregleda, ili zato što misle da tako treba, iako ne treba...
Mada su najgluplji oni koji stvarno veruju da je sve to tako kao što negde piše...

Postoje razlozi zbog čega se ne dižu spomenici živim ljudima. Isto bi trebalo da se primjenjuje i sa nazivom “legenda kluba”.

Treba razdvojiti legendu od ljubimca navijaca
Kojih navijača?
Ovima sa Juga je ljubimac i legenda samo Ratko Mladić, ajde, pretpostavljam da poštuju i Natha, ako im se kaže da to tako treba...
Ovi ostali sa stadiona poštuju Natha i da im se ne kaže...
A ostali i ne dolaze...
Klub nam je u fazi malo koma, malo preživljavanje, Natho odlazi, za ostale fudbalere ovaj forum piše: prodajte ih sve!
Nema ljubavi, nema ljubimaca, nema legendi, nema para, nema trofeja...
Uskoro neće biti ni utakmica, jer se sezona završava...

Nego ne znam ko će se pojaviti u sledećoj?
I u klubu, i na stadionu...

ma oni me ne zanimaju..kad cujem protiv cukarickog pola utakmice pevaju ratko mladic i tako vazda neke glupe pesme a podrska timu 0
mislim na normalne navijace i ljude koji vole partizan
a ti koji su ljubimci navijaca cesto sami vole da se predstavljaju kao legende
steta sto nema ko da im kaze i ukaze na razliku izmedju ta dva