Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Bivši igrači i treneri Partizana po svetu

Milošević je najbolji parametar gdje se nalazi naš klub, a i kompletna liga.
U Partizanu potpuna dominacija nad protivnicima, a u Verderu koji je jedva opstao epizodna uloga.

Nije imao srece sa povredama u Verderu, a i pritisak je bio ogroman. Borili su se za opstanak, a i nije lako privici se na klub i saigrace za par meseci.

Ne kažem ja ništaa za njega, momak je ispravan u svakom pogledu, samo konstatujem gdje smo mi i na naša liga.

Последња измена:
Odlican pokazatelj koliko je potrebno strpljenje sa mladim igracima, a ne drvlje i kamenje nakon 3 lose utakmice.
Odlican pokazatelj da se selekcija radi po kriterijumu privatnih interesa i kombinacija sa agentima a ne po kvalitetu igraca i interesu kluba.

Sklanjaju se igraci da bi se pravilo mesto i promovisali neki u cije ugovore se ugrade clanovi uprave i stručnog staba.

A mi se cudimo sto nam igraju Polter, Owusu, Traore, Djurdjevic, Vukotic, Goh, Scekic, Kanute, Kostic, Andrade, Antic, pa i ovaj silom promovisani kapiten Dragojevic...

Odlican pokazatelj da se selekcija radi po kriterijumu privatnih interesa i kombinacija sa agentima a ne po kvalitetu igraca i interesu kluba.

Sklanjaju se igraci da bi se pravilo mesto i promovisali neki u cije ugovore se ugrade clanovi uprave i stručnog staba.

A mi se cudimo sto nam igraju Polter, Owusu, Traore, Djurdjevic, Vukotic, Goh, Scekic, Kanute, Kostic, Andrade, Antic, pa i ovaj silom promovisani kapiten Dragojevic...

Nije da nema istine, pogotovo dok je bila aktuelna prethodna uprava je to bilo tacno, ali igrac koji je dobio sansu u prvom timu sa 18 godina i koji je prodat za okej svotu novca svakako nije pravi primer za to. Ali jeste dobar primer za ono sto sam ja istakao, jer je tek sa 23 godine zapravo od jednog talentovanog momka postao produktivan igrac.

Takodje, glupo je isticati igrace od kojih ce klub imati visemilionski profit kao igrace koji su na silu pogurani, kada to ocigledno nije tacno.

Svašta, 6 miliona. Ko bi rekao da ovaj mali toliko vredi.
Pamtim da je dečko sasvim korektno izgledao kad je god dobijao šansu malo veću od “na kašičicu”, što je pored Rikarda bilo teško.
Šamrok na zimskoj pauzi nije hteo da dovodi špica jer je pored Rikarda pričao da će da forsira Marka, što se na kraju svelo na isključivo forsiranje (izrabljivanje) Rikarda..

Doneo nam je proleće u Evropi protiv onih Kiprana.

Nismo valjda toliko plitki da dečka od 18 godina posmatramo kroz jedan promašaj?
Da, promašio je ono protiv Napretka, mož misliti…i da nije, ne bismo osovijili titulu, sa onim govnetom saboterskim na klupi.

Urošević napustio TSC.
Sa obzirom da su nesposobni da nađu boljeg lijevog beka, za trenutno stanje i on bi nam bio ozbiljan pomak.

Zato nam i jeste ovako.
A posle se čudimo.
Znam da je dobre bekove, a posebno leve, teško naći, ali da li je Urošević baš jedini na svetu?
Mislim da nije.