Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Rano je još za takve ocene. Neka dečko odigra sezonu u Bundesligi, pa onda sudi.Milošević je najbolji parametar gdje se nalazi naš klub, a i kompletna liga.
U Partizanu potpuna dominacija nad protivnicima, a u Verderu koji je jedva opstao epizodna uloga.
Da, da to je sigurno, al' sutra malo.Neće u odvratne boje i pobratime najvecih ološa na svetu. Još više ga volim sada![]()
Što mi rušiš sneška brt..Da, da to je sigurno, al' sutra malo.

Svašta, 6 miliona. Ko bi rekao da ovaj mali toliko vredi.
Mislim da se računa 10% od razlike za koliko smo ga mi prodali Almeriji i za koliko ga Almerija prodaje.Valjda nama sleduje 10% od transfera sto je 600.000...taman da se dovede neki kršteni bek ili stoper
Odlican pokazatelj da se selekcija radi po kriterijumu privatnih interesa i kombinacija sa agentima a ne po kvalitetu igraca i interesu kluba.Odlican pokazatelj koliko je potrebno strpljenje sa mladim igracima, a ne drvlje i kamenje nakon 3 lose utakmice.
Odlican pokazatelj da se selekcija radi po kriterijumu privatnih interesa i kombinacija sa agentima a ne po kvalitetu igraca i interesu kluba.
Sklanjaju se igraci da bi se pravilo mesto i promovisali neki u cije ugovore se ugrade clanovi uprave i stručnog staba.
A mi se cudimo sto nam igraju Polter, Owusu, Traore, Djurdjevic, Vukotic, Goh, Scekic, Kanute, Kostic, Andrade, Antic, pa i ovaj silom promovisani kapiten Dragojevic...
Pamtim da je dečko sasvim korektno izgledao kad je god dobijao šansu malo veću od “na kašičicu”, što je pored Rikarda bilo teško.Svašta, 6 miliona. Ko bi rekao da ovaj mali toliko vredi.