Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Bivši igrači i treneri Partizana po svetu

_Shone_

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.544
Reaction score
2.574
Локација
Tu..iza ugla...nema 200 metara
Znaci ne verujem. Totalno razocarenje u tosica (od danas malim slovom). Kada sam procitao vest da odlazi smorio sam se iskreno bez obzira sto niti je pruzio ono sto se od njega ocekivalo niti je dao neki doprinos ali sam ga nekako uvek gotivio kao igraca, e pa zorane tosicu realno mislim da si zatvorio vrata kluba kod nas navijaca ovom izjavom, da li ce uprava da te pozove nekad da budes njen deo kao sto je Ivicu ili da budes nesto u mladjim kategorijama posle ovakve izjave zaista ne znam njima na obraz ako to urade (samo ne znam koji obraz al ajd tako se kaze pa cu to upotrebiti), ali verujem da ce svaki navijac ovo pamtiti i ako te nekad ugleda na stadionu ili spiker objavi da si tu propisno izvizdati.
 

PFC_SO

Super Moderator
Уредник
Учлањен(а)
09.06.2007
Порука
1.346
Reaction score
3.217
Не бих да испаднем Тошићев адвокат али не видим ту изјаву као нешто сензационално/шокантно/увредљиво, нити би ми порастао у очима да иде около и прича како му је Партизан најдражи нити ме боли курац што је то уствари Цска. Играо је као и цео тим што је играо откад је дошао, од сјаја до очаја, никад у каријеру није ни био играч који самостално вуче већ је доста зависио и од саиграча, очекивао сам више, али искрено не много више од онога што смо добили.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.365
Reaction score
40.188
Локација
Žrnov
a ja bih ponovila da ipak nismo ČULI šta je Tošić rekao.

Mislila bih da smo, uz iskustvo koje imamo kad je u pitanju Partizan u medijima, naučili da je ipak dobro da ne pljujemo naše igrače po osnovu onoga što PROČITAMO.

Ne kažem da Tošić nije to rekao, možda i jeste, mada mi je čudno. Ja ću se uzdržati od komentarisanja ove izjave dok ili ne čujem šta je rekao ili ne vidim njegov komentar... a sigurna sam da će ga biti.

Najblaže rečeno je čudno da se ovakva izjavi pojavi pred derbi...
 

tintin

Grobar
Учлањен(а)
07.08.2018
Порука
275
Reaction score
520
Локација
blizu
Tošić je zapečatio cigane u prošlom derbiju i tu ima kod mene najveće moguće T na početku. Što se mene tiče, šta je imao da kaže, rekao je na terenu. Došao je povređen, obnovio povredu i duže nije igrao, kada se vratio videlo se da se čuva i ne ulazi u duele jer mu je lekar verovatno rekao da ako ponovo dođe prvo okači kopačke o klin. Da ničeg drugog nije bilo, za onaj gol ciganima - hvala i srećno Bambi!
 

akiopaki

Grobarčina
Учлањен(а)
18.12.2007
Порука
3.560
Reaction score
1.040
Мени је у реду Тошићева изјава, његова ствар, његово право, његово мишљење. Да нећемо као цигани. где Весић пише и пушта све "изјаве" играча у медије, у којој је свака друга реченица како су они највећи клуб у региону (да не буде баш лидери у региону).
 

ABCDE

Grobar
Учлањен(а)
07.12.2012
Порука
528
Reaction score
107
Ja bih se slozio sa @JasminaT da pre svega trebamo da cujemo objasnjenje izjave koja je ocigledno bila plasirana tako da se pogresno shvati!
Takodje skoro od reci do reci potpisujem ono sto je rekao @tintin
Pozabavimo se cinjenicama i statistikom! Zoran Tosic je u Partizanu UKUPNO boravio 48 meseci i odigrao 102 utakmice. U CSKA je proveo 87 meseci o odigrao 182 utakmice!!! Sta je lose u tome sto je rekao da mu je taj klub, gde je obezbedio svog unuka i gde je sebe nadogradio i postao jedan od najboljih u evropi na prvom mestu a Partizan na drugom mestu?! Nije on nase dete gde je bio od desete do 23 godine pa da smo mu mi bas SVE dali. I u takvom slucaju ne bi izjava bila otrovna i zlobna, a kamoli u ovom. Grubo receno zaista koji vam je k...c?!
"Za ljubav je potrebno dvoje" oko njegovog novog ugovora, sta je tu igde lose rekao i ikoga popljuvao? Nisu se slozili i to je to, mozda sam zna da je on kriv ali kao ajde bolje da bude obostrano. Nikakvog razloga nema za bilo kakvu zlu krv, a po komentarima, to se pokusava! Mi smo uvek voleli u vecinski slucajevima nase bivse. Neka se nastavi ta tradicija.
 
Последња измена:

Marko98

Grobar
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
241
Reaction score
330
Локација
Novi Sad
Top