Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Bivši igrači i treneri Partizana po svetu

BaX

Grobarčina
Учлањен(а)
01.11.2019
Порука
1.210
Reaction score
7.012
Локација
i Ruma je CRNO - BELI grad!
Gledam Vlahovića sada, čovek igra odlično! Iznudio penal, dao ga, drčan, konkretan, jak u duelu, odlično se kreće, preuzima odgovornost, dobija i deli batine i još dosta toga. Veliki, veliki potencijal, tek mu je 20 godina. Fiorentina uopšte nema loš tim, ali trenutno loše igraju i još lošije rezultate imaju. Duki je, uz standardno dobrog Blekija, svetla tačka ekipe.
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.986
Reaction score
15.748
Локација
Beograd
Monako šalje Pavlovića na pozajmicu. Reagujte mamlazi. Uzmi ga na god dana i eto odbrane i za evropske kvalifikacije.
 

LazarP

Grobarčina
Учлањен(а)
07.12.2012
Порука
5.404
Reaction score
11.726
Локација
Kopam tunel, vidćemo...
Ajde da opet pokvarim žurku.

Ljudima je pun kurac Murinja (ne Žozea). Niko neće da gleda na klupi svog kluba taktičare.

Jeste li se ikada zapitali zašto je Bjelsa - Bjelsa, Bog Otac fudbala i nedostižni ideal?

Murinjo (ne Žoze) ima da bude prvi od prvog kola, ili ima da ga nema. I to je ispravno. Bjelsa može da bude poslednji i ima da mu se kliče. Nije slučajno i nije greška.

Sad o Vladi. Ne mogu da verujem da je igrač one klase postao Murinjo. Ali, ima vremena, napred Vlado, samo napred, neka ti ekipe igraju kao ona najbolja u kojoj si ti igrao i neće biti zime za tvoju trenersku karijeru. Moderno, brate naš, zajebi Murinja...
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.717
Reaction score
54.968
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Plus nije svaki od imitatora Murinja ni blizu njegovog kvaliteta i znanja. A čak je i on nekad odstupao od tog principa u domaćim šampionatima sa Portom, Interom i Čelzijem onomad u prvom mandatu.
Vidim da se Vlada sukobio i sa Troj Dinijem koji je tamo legenda ali tera svakog trenera i da su dali neku bedu u gostima, i da su generalno povukli ovaj potez ne bi li ušli u po i da zadovolje navijače, mada verujem da će novi trener biti još gori.
Jebem li ga, Vlada u nekim drugim okolnostima i može da napravi rezultat, ali bilo bi ok da se stvarno odustane od te masovne pojave naših trenera koji igraju defanzivno.
Plus taj stil nije baš za Čempionšip od svih liga. U njegovu odbranu da je čudom ušao u pl sa takvom igrom bi bolje prošao nego ove napadačke ekipe kada se tamo pojave pa budu vreće za udaranje.
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Ja samo znam, da naš Partizan igra kao Ivićev Watford, odlepio bih. Toliko o toj igri i taktici. Ivić mi je miljenik, smorio sam sa tim, ali čuvati 1:0, nemati želju za postizanjem drugog gola, neistrčavati čiste kontre u poslednjim minutima već zadržavati loptu i kako bi vreme prošlo... Više puta se dešavao i često ga je to koštalo rezultata. Komentatori su posle nekoliko kola već pričali da zbog načina igre uopšte nije siguran i mislim da je samo poraz ovako neki trebao da se desi da se raziđu. Plus sukob sa kapitenom... Nije imao dugoročnu šansu tamo. Nadam se da će odustati o ovog načina igre i da će se usrećiti u nekom normalnijem klubu.
 

Vlad

Grobarčina
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
13.875
Reaction score
25.508
Локација
ante portas
 
Top