Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Bivši igrači i treneri Partizana po svetu

Nisi

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
2.055
Reaction score
14.201
Локација
Kipar
 

Issa

Grobarčina
Учлањен(а)
06.02.2008
Порука
1.594
Reaction score
3.380
Локација
JNA
Gledao sam veceras Bohum - Arminija, i da napomenem da Asano nije neki fudbaler da kazes vau ili tako nesto, ali je profesionalac od glave do pete...alal vera , covek posteno odradjuje svaki euro dinar ili sta vec!kakva borba , brzina, promene pravca i ritma..i naravno cuveni osmeh na kraju!
 

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.262
Rasterećeni rezultatskog pritiska i jedni i drugi igrali su otvoreno, trudili su se domaćini da umanje zaostatak i vrate neizvesnost u meč, ali nisu uspeli. Kako je vreme odmicalo umor ih je stizao, a trener Benfike Nelson Verisimo ovu ne toliko bitnu utakmicu iskoristio je da za poslednjih dvadesetak minuta na teren pošalje 17-godišnjeg vezistu Dijega Moreiru i učini ga petim najmlađim debitantom u istoriji kluba.
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd
I dalje nikad te niko voleti neće ko što te volim ja Diara, Diara ubico cigana. Falila mu je titula i demontiranje cigana da ovaj rekord ima dodatnu težinu.
 
Top