Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Bivši igrači i treneri Partizana po svetu

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.398
Reaction score
40.430
Локација
Žrnov
Predivan i pretužan tekst o Šoletu...

 

MAK

Grobar
Учлањен(а)
14.03.2016
Порука
628
Reaction score
2.035
Mnogo je teško kada ode čovek koji vam je bio uzor u dečaštvu i ranoj mladosti. I ja sam mislio da će večno živeti... Eh izmami mi Sinan suze na oči... Jebemti život..
 

Vlad

Grobarčina
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
13.897
Reaction score
25.593
Локација
ante portas

Mandragor

Grobar
Учлањен(а)
07.12.2006
Порука
628
Reaction score
3.814

Intervju Jojica... Izdvojio bih "Treniram sa drugim timom Partizana, osećam se dobro, odlično sam spreman. Mogao bih odmah da pomognem timu. Promenio sam i način ishrane da bih produžio karijeru i sad mogu da igram do 40“. Pakao... Sa tempom kojim je trcao prosle godine moze da tera i do 50te...
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.754
Reaction score
55.241
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Iskren da budem mislim da je previše ispljuvan bespotrebno zbog sve one ujdurme sa Stanojevićem i negativnom energijom oko kluba, mislim da bi bio skroz ok u ovome što forsira Gordan umesto Andradea.
Inače upoznao sam igrom slučaja nekog šefa u pumi zaduženog sa sve igrače u nemačkoj, švajcarskoj, austriji ne znam gde sve još.
Uglavnom kad je čuo da navijam za Partizan prvo pitanje mu je bilo “kako je Jojić” kaže da je jedan od igrača koji je privatno ostavio najbolji utisak na njega ( puma je sponzor što timski što individualno otprilike pola nemačke upoznao je maltene sve), u smislu inteligencije odnosa prema sportu i životu, ali je rekao zanimljivu stvar koja mislim da je tačna, nešto u fazonu “dobar je fudbaler ali nikad nisam mogao da ga zamislim kao uspešnog jer je previše inteligentan za igru ne ume na terenu da isključi glavu, previše razmišlja i ne planira da živi od fudbala ceo život”. U suštini čini mi se tačno, jer za profi sportove dobro dođe da budeš malo gluplji na terenu da isključiš glasove u glavi .
Sličan problem je recimo uvek naglašavan za Tepića u košarci.
Pričao je nešto i za Subotića ali sam mu rekao da me ne zanima nešto naročito jer je cigan :D
 

Sacayak

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
4.920
Reaction score
6.183
Локација
Српска
Na oba semafora/ekrana je bilo ovo, uz to, spiker je ispričao priču o Šoškiću, kao golmanu koji je branio za oba tima, i koji je preminuo ove godine, te je bio minut šutnje za njega. Nakon minuta šutnje, cijeli stadion je aplaudirao prilično dugo. Jedan jako lijep potez od Kelna, reklo bi se nenadan. Nemam ništa protiv da nam budu prijateljski klub, naročito sa ovakvim gestom.
 
Top