Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Bivši igrači i treneri Partizana po svetu

myrdred

Grobar
Учлањен(а)
14.10.2009
Порука
636
Reaction score
301
A odakle vama da nije igrao zbog Bajrama? Mozda grijesim, ali nisam upratio da je iko iz kluba to rekao, to je bilo cisto nagadjanje onog komentatora. Ne mogu svi biti u 18, sad su bila dva Scepovica i Mitrovic i to je to. Uostalom ne posti se za ovaj Bajram.
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Ali nije on tražio da ne igra već je Vermez tako odlučio zbog praznika i potom se ogradio u fazonu ½to nije zato što ne poštujem taj praznik½.
 

myrdred

Grobar
Учлањен(а)
14.10.2009
Порука
636
Reaction score
301
Evo sad sam poslusao tu konferenciju. Rekao je jednostavno da ce ga postediti ako posti (a ne posti) i tu se sve zavrsava. Vermezovic inace u 18 stavlja samo trojicu od ove cetvorice (Zabija, Mitrovic, Scepovici), tako da ne vidim sta je neobicno sto nije igrao. Ispade sad da je bio standardni prvotimac, pa cudno sto ne igra.
 

Egzorcist

Grobar
Учлањен(а)
06.07.2010
Порука
645
Reaction score
251
Локација
Na talasu...
9.58 - Бразилац Клео је две године заредом шампион Кине са Гвангжуом, али је најавио да напушта клуб. "Волео бих да се вратим у Партизан, али морам да мислим на породицу. Иако су ми у срцу, не верујем да црно-бели могу да обезбеде јачи уговор", изјавио је Клео, који је на 47 мечева постигао 22 поготка за Гвангжу.


rts
 

cipriPFC

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
455
Reaction score
11
Клео: Вратио бих се у Партизан, али…

30 окт, 2012
У сваком прелазном року машту Гробара распале приче о могућем повратку Габријела Клеа. Како ли ће тек бити после најаве да Бразилац жели да напусти Гвангжу…

– Волео бих да се вратим у Партизан, али морам да мислим на фамилију и тражим „јачи” уговор. Ако су црно-бели у стању да ми понуде добре услове… Никад се не зна. Клуб из Хумске ми је заувек у срцу, све пратим, све знам, информишем се свакодневно о дешавањима у Београду – поручује Клео из Кине.
Цео интервју прочитајте у штампаном издању „Спортског Журнала“ у уторак 30.октобра . Ако сте заинтересовани да се претплатите на електронско издање Журнала кликните ОВДЕ.

zurnal.rs, a opsirnije u stampanom izdanju
 

Двоглави

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
4.102
Reaction score
679
Локација
ovde, nazalost
Predsijednik je obecao Princa iz Gane, a ovde se plačucka za nekim anonimuson iz Brazila. Nama nije moguće ugoditi, mislite li da je lako koordinatoru i rukovodiocima da pohvata sve naše želje?
 

Zagor

Guest
координатору висина дозвољава да хвата само за доње екстремитете...
 

zorz

Grobarčina
Учлањен(а)
24.06.2008
Порука
2.234
Reaction score
38
Kleo je jako dobar i posten momak koji je svestan koliko mu je Partizan dao a cinjenica je da mu je omogucio egzistenciju ali ne treba zaboraviti i sta je on sve nama dao.Zelim mu svu srecu uz opasku da sobzirom na stanje njegovih kolena tesko je ocekivati se nekada....sa 34.god moci da se vrati u Partizan da zavrsi karijeru iako ne sumnjam da bi voleo...
 

NN G012

Grobarčina
Учлањен(а)
25.02.2007
Порука
4.314
Reaction score
74
Локација
ЈТ
Е јебем ти више матер балаву у пичку, сморио си!!!

Bosančić: Ja sam ludi Zvezdaš, ako iz Partizana odeš u Zvezdu, to je samo ljubav

„Hoću u Zvezdu! Čuo sam da postoji zanimanje za mene i jako sam srećan. Ako se klubovi dogovore, ja krećem peške ka Beogradu, ako treba i na rukama. Jedino me brine kako će Zvezda da se dogovori sa Liberecom. Tražiće Česi veliko obeštećenje, to me plaši. Za mene nije problem, dogovorio bih svoje uslove za pola minuta, pošto nisam opterećen parama“

„Ja sam ludi Zvezdaš koji hoće da se dokaže u klubu. Spreman sam da pomognem, da odigram kao “doktor“ dve-tri godine, a onda neka me prodaju. Svima će biti dobro. Svi ćemo da profitiramo. Kad postignem gol ljubim grb i pogled ka severu. Za njih sve to radim. Ako dam gol na derbiju, skidam se go! Neka me Grobari zovu kako hoće, samo da se titula vrati na pravo mesto. Vređali su me navijači Partizana preko Fejsbuka, ali nisam imao druge probleme. Verovatno bi bilo drugačije da živim u Srbiji i siguran sam da ću imati ako dođem u Zvezdu. Nije me strah. Ja strah i pare nikada nisam imao“ , rekao je Bosančić.

„Razumem Stojketa. Partizan je poslednjih godina napravio veće uspehe od Zvezde, finansijski je bolje stajao, skuplje je prodavao igrače… Verovatno se to sve svidelo Stojketu, koji je na to gledao kao posao. Ipak, ako iz Partizana odeš u Zvezdu, to je samo ljubav“, naglasio je Bosančić, kojeg nikada u Humskoj nisu “provalili“ da je zvezdaš iako je jednom pevao njene pesme na klupi.
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Čuj ovo, ½nisu provalili½!?!?
Kad se to pričalo za njega, da si ti meni novinarko živ i zdrav!
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.416
Reaction score
40.734
Локација
Žrnov
Sve hoću nešto da priupitam, pa ne stižem...

Ona Krstajićeva izjava od pre neki dan da podržava pičkoustog iako je žezdaš ... je li to još ko osim mene shvatio kao ironiju?
 

-Joco-

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2009
Порука
6.787
Reaction score
164
Локација
Iz Majemija.
Ja bogme nisam shvatio kao ironiju, vise kao prozivku :D

Sto se Bosancica tice on se zabavljao dugo sa Cirkovicevom svastikom, sad ne znam da li su se uzeli ali Cirkovic bi mogao da mu kaze da malo zacepi zvale da ne bi bio nasamaran kao Koroman, kako je posle cutao i postovao Partizan zadnjih 6 meseci svog bitisanja u cergi.
 

Marinac

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2008
Порука
1.086
Reaction score
15
Decku malo krivo sto je oteran iz Partizana ko poslednje govno... I plus sto je oteran decko i nije kvalitet da igra u jacoj ligu od Ceske ni od tima kao sto je Liberec... Sve u svemu takvih u svetu mali milion. Samo sto njega boli nesto drugo ....
 
Top