• Registracije za nove članove su otvorene do daljeg. Svaki novi korisnik ovog foruma će prolaziti kroz sistem filtriranja od strane moderacije pre nego što mogu nešto da postave na forum.

  1. Svaka registracija će biti ili odobrena ili odbijena od strane moderatora
  2. Ukoliko se korisnik registruje, njegovih prvih 15 poruka na forumu se neće odmah objavljivati dok ne prođe kroz prste moderacije.

  Pravilnik
  Predstavite se
 • Rukometni klub Partizan je zvanično pokrenuo akciju prodaje sezonskih ulaznica za Sezonu 2020/21, sa ciljem da se prikupe novčana sredstva kao vid pomoći klubu.

  Partizan.NET je odlučio da se pridruži pozivu, i ovom prilikom apelujemo na sve kojima je crno-bela boja na srcu da se uključe.

  Oni koji su u mogućnosti, mogu izabrati jedan od dva načina:
  1. Kupovinom sezonske ulaznice preko sajta Ticketline, po ceni od 1,500.00 dinara (za sve koji žele da u svojoj kolekciji imaju sezonsku ulaznicu i nalaze se na teritoriji Srbije)
  2. Neposrednom donacijom u proizvoljnom iznosu na račun Partizan.NET. Sva sakupljena novčana sredstva će biti transparentno prikazana, da bi zatim bila iskorišćena za kupovinu sezonskih ulaznica na ime svih koji su pomogli.

  Pozivamo verne navijače da prepoznaju trenutak, da se priključe akciji i pomognu u skladu sa svojim mogućnostima. Visina donacije nije ograničena.

  Uplate na račun za osobe iz Srbije na ime:

  Zoran Mihajlović
  160-0900100247365-41
  Banca Intesa
  Svrha uplate: Pomoć RK Partizan

  PayPal račun za one koji nisu u mogućnosti da uplate preko računa:

  webgazda@gmail.com
  Nakon uplate, molimo vas da se javite Uredništvu da bi se evidentirala vaša uplata, pogotovo ako ste član Foruma i ne želite anonimno da donirate.

Bivši igrači KK Partizan po svetu

 • Зачетник теме Method Man
 • Датум покретања

Швабо

Početnik
Учлањен(а)
03.07.2019
Порука
85
Локација
Добој, Република Српска
То није знао само онај ко је преспавао претходних 5-6 година! Док је брат Остоја ту и екипа око њега имамо загарантовано место прве пратиље. То нам је наша борба кроз институције дала! Ђаволу мало било :pop
Надам се да ће се КРК одржати ове сезоне:buhaha
 

Vlad

Grobarčina
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
7.730
 

Mister MVP

Urednik - Košarkaški Derviš
Уредник
Учлањен(а)
17.06.2007
Порука
4.993
Локација
NBG

rus

Grobar
Учлањен(а)
22.11.2007
Порука
850
koliko mi je krivo zbog Lučića, toliko mi je drago zbog žabara što su pukli! šta ti je karma! njima želim 17. a ćori 18.mesto u EL! ma sa NI JEDAN ne završi u top8 ja PREZADOVOLJAN!
Ovo je nazalost tipican primer kako dobro radi zgadijski spin. Prvo debeli dukljanin Dulo, koji davi igrace a sada zabar ustasa koji izvoljeva sa zahtevima u doba korone... prst na celo... nije nama vucic kriv...
 

Vlad

Grobarčina
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
7.730
 

BiP

Grobar
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
340
Локација
NbG
Uzas, koliko god da mi se ogadio tokom predsednikovanja u Partizanu ne mogu ni da pomislim, a kamoli da mu pozelim neko zlo. Nadam se da ce njegova fizicka snaga prevagnuti u borbi sa tim usranim virusom. Nikola pobedi!
 
Top