• Registracije za nove članove su otvorene do daljeg. Svaki novi korisnik ovog foruma će prolaziti kroz sistem filtriranja od strane moderacije pre nego što mogu nešto da postave na forum.

  1. Svaka registracija će biti ili odobrena ili odbijena od strane moderatora
  2. Ukoliko se korisnik registruje, njegovih prvih 15 poruka na forumu se neće odmah objavljivati dok ne prođe kroz prste moderacije.

  Pravilnik
  Predstavite se
 • Rukometni klub Partizan je zvanično pokrenuo akciju prodaje sezonskih ulaznica za Sezonu 2020/21, sa ciljem da se prikupe novčana sredstva kao vid pomoći klubu.

  Partizan.NET je odlučio da se pridruži pozivu, i ovom prilikom apelujemo na sve kojima je crno-bela boja na srcu da se uključe.

  Oni koji su u mogućnosti, mogu izabrati jedan od dva načina:
  1. Kupovinom sezonske ulaznice preko sajta Ticketline, po ceni od 1,500.00 dinara (za sve koji žele da u svojoj kolekciji imaju sezonsku ulaznicu i nalaze se na teritoriji Srbije)
  2. Neposrednom donacijom u proizvoljnom iznosu na račun Partizan.NET. Sva sakupljena novčana sredstva će biti transparentno prikazana, da bi zatim bila iskorišćena za kupovinu sezonskih ulaznica na ime svih koji su pomogli.

  Pozivamo verne navijače da prepoznaju trenutak, da se priključe akciji i pomognu u skladu sa svojim mogućnostima. Visina donacije nije ograničena.

  Uplate na račun za osobe iz Srbije na ime:

  Zoran Mihajlović
  160-0900100247365-41
  Banca Intesa
  Svrha uplate: Pomoć RK Partizan

  PayPal račun za one koji nisu u mogućnosti da uplate preko računa:

  webgazda@gmail.com
  Nakon uplate, molimo vas da se javite Uredništvu da bi se evidentirala vaša uplata, pogotovo ako ste član Foruma i ne želite anonimno da donirate.

Bivši igrači KK Partizan po svetu

 • Зачетник теме Method Man
 • Датум покретања

_Shone_

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.119
Локација
Tu..iza ugla...nema 200 metara
Ovo licno nema veze sa time da li je bio dobar ili los predsednik niti da li je SNS uvlakac ili nije..jednostavno zivot je u pitanju jednog coveka i to ne bilo kog vec naseg bivseg igraca koji je hteli mi to da priznamo ili ne uvek davao maksimum na terenu i borio se kao lav, koji je dok je trajao lokaut u NBA dosao u Partizan da igra (ne u ciganmalu ili negde drugde kao neki tokom prethodnog lokauta) i time dokazao da voli nas klub..ma sta da se desilo tokom predsednikovanja i ma sta da je on morao da "otplati" ovo prvo ne moze da se porekne da je bilo...Nikola izdrzaces ovo..samo hrabro...
 

Zalosna Sova

Grobar
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
972
Локација
underground
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
2.886
Локација
Подгорица
Никола није на респиратору а већ видим да је неко написао. Ако сам схватиоо добро код респиратора ти гурну цијев у плућа. А и ваљда то раде само када је то једина нада, јер може и да штети.
 

garbaN

Grobar
Учлањен(а)
14.09.2019
Порука
410
Локација
Beograd
Sad se već može reći da je alavi žabar objektivno u top 5 trenera Evrolige.
Subjektivno top 3.

Kakvi šamari svakom navijaču Partizana, prosto nije u redu ovo što se dešava.
Iživljavanje napredne bagre nad našim SD u punom sjaju

Neizdrživo!
 
Top