Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Bivši igrači i treneri KK Partizan po svetu

  • Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања

Krki PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
19.07.2010
Порука
2.669
Reaction score
9.220
Локација
U borbi za trofej,u bici za spas

El_Grande_Jokan

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.646
Reaction score
22.631
Локација
Академија
Џикић и Срђан Радојевић раде заједно емисију о кошарци за СпортКлуб.

 

djiu

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2012
Порука
424
Reaction score
380
Neka postavi neko Bertin intervju sa nova S portala,opet o Duletu i metodama.
 

djiu

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2012
Порука
424
Reaction score
380
E to se zove cist profesionalizam i svako ko je resio egzistenciju od Duletovih treninga krvavo je to zaradio,nikome nije palo sa neba. Dogodine Dule!
 

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
3.514
Reaction score
13.070
Локација
Yaoundé
... prošle godine, Luković je produžio ugovor sa Mornarom na još dve godine...


... dakle, ugovor mu ističe na kraju predstojeće sezone 2020/21. Imamo li mi ikakve šanse da ga vratimo?
 

Laze_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.618
Reaction score
8.399
Локација
Македонија


"Bio je to jedan od mojih najkontroverznijih izbora, ali isto tako jedan od najuspešnijih. Bilo je to senzacionalno iskustvo. Došao sam u klub koji je bio u teškoj situaciji. Sa mnogo rada i uz podršku navijača i njihovu bezuslovnu ljubav prema timu, ostvarivali smo planirano. Sada je to ozbiljan klub sa jakim igračima koji su napredovali tokom poslednih godinu i po, koliko smo bili zajedno. Partizan je uzeo ozbiljna obeštećenja u tom periodu za neke igrače, Marinkovića, Lendejla, osvojili smo tri trofeja i klub je bio spreman za mnogo više od toga"

"To je veoma težak posao, jer je vođenje Partizana veoma posebna stvar. To je kao da ste trener nekih od najvećih, poput Reala u fudbalu, Bajerna u fudbalu... Vodio sam utakmice pred 20 hiljada gledalaca. Bilo je prelepo, bilo je nezaboravno i značajno me je učinilo boljim. Kada sam odabrao da dođem u Partizan, govorili su mi 'ti si lud', 'ti si pijan'. Znao sam da je to bio ogroman rizik, ali hteo sam da naučim neke drugačije stvari. Dakle, bilo je to nezaboravno i prelepo".

"Partizan je evropska košarka. Evropa ne može da kaže 'ne' klubu koji ima dva miliona navijača. Ali oni takođe moraju da odluče šta žele da budu".


"Postavljaš mi to pitanje kao da su te dve stvari povezane. Nisu. Prvo, odlučio sam da ne ostanem zbog različitih razloga. Posle više od 25 godina karijere, verujem da imam pravo da odaberem sa kim hoću da radim. A onda, kada sam odlučio da zatvorim knjigu, poželeo sam da otvorim sledeću. I onda se dogodio Bajern. Dakle, to nije ista stvar. To su bile dve različte stvari".



Ah te proklete nemacke pare jer tako O'stoja ?
 
Top