• Rukometni klub Partizan je pre nekog vremena zvanično pokrenuo akciju prodaje sezonskih ulaznica za Sezonu 2021/22, sa ciljem da se prikupe novčana sredstva kao vid pomoći klubu. U sezoni u kojoj se posle dosta vremena takmičimo uspešno i na međunarodnoj sceni, Partizan.NET je odlučio da se ponovo odazove pozivu, i ovom prilikom apelujemo na sve kojima je crno-bela boja na srcu da se uključe u našu akciju.

  Prošle sezone, zajedno sa Fondacijom „Pučisti 2012“, zajedno smo sakupili i uplatili 75.000,00 RSD na račun kluba. Predsednik RK Partizan, gospodin Željko Perkunić je u direktnom razgovoru objasnio koliko takve donacije pomažu tekućem poslovanju Kluba.

  Zato smo odlučili da pozovemo sve koji žele da se pridruže, bez obzira da li će biti u mogućnosti da prisustvuju utakmicama ili ne. Posedovanje sezonske ulaznice za bilo koji Klub iz našeg Sportskog društva je verujemo posebna memorabilija za svakog iskrenog navijača Partizana.

  Donacijom u proizvoljnom iznosu na račun Partizan.NET ili uplate preko našeg PayPal naloga webgazda@gmail.com učestvujete u akciji koja će trajati do kraja kalendarske 2021-ve godine. Sva sakupljena novčana sredstva će biti transparentno prikazana, da bi zatim bila iskorišćena za kupovinu sezonskih ulaznica u ime onih koji su učestvovali.

  Pozivamo verne navijače da prepoznaju trenutak, da se priključe akciji i pomognu u skladu sa svojim mogućnostima. Visina donacije nije ograničena.

  Nakon uplate, molimo da se javite nekom od Urednika da bi se evidentiralo ime i prezime kao i uplata, ukoliko želite da dobijete personalizovanu sezonsku ulaznicu (ili više njih). Za sve one koji nisu članovi Foruma ili jednostavno preferiraju taj tip komunikacije E-mail je: urednistvo.partizan.net@gmail.com. Ukoliko želite da anonimno donirate, vaša uplata će se jednostavno voditi pod „Partizan.NET“.

  Uplate na račun za osobe iz Srbije na ime:

  Zoran Mihajlović
  160-0900100247365-41
  Banca Intesa

  Svrha uplate: Pomoć RK Partizan (kupovina sezonskih ulaznica)

  PayPal račun za one koji nisu u mogućnosti da uplate preko računa ili žive u inostranstvu:


  webgazda@gmail.com

  RK Partizan

Dres Partizana - nekada i sada

 • Зачетник теме Method Man
 • Датум покретања

GR88ĆU

Grobar
Учлањен(а)
05.06.2017
Порука
586
Локација
Ušće Ravanice u Veliku Moravu
To su privatni oglasi navijača Partizana, tako da sve se dogovara sa tim od koga kupuješ. Moguće je samo bi morao da tom od koga kupuješ na poverenje uplatiš pare za dres i poštarinu i on ti šalje po prijemu para.
 

Nebitan

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
334
Локација
Zvornik
Kao što sam i mislio kopije su u pitanju. Nisi to ništa povoljno uzeo to je ta cena a može i manje da bude.
Vjeruj mi, najbitnije mi je da ih imam u kolekciji pošto nemam apsolutno nikakvu namjeru da ih prodajem dalje. :)

Svjestan sam ja da su original dresovi raritet, samim tim i skupi, pa ja sam nailazio na bordo plave sa cijenom od 400€, jednostavno ovo je za ispunjenje nekih ličnih želja i to je sve :)
 

garbaN

Partizanovac
Учлањен(а)
14.09.2019
Порука
866
Локација
Beograd
Zajebo te burazer najlaganije :D
Traži lovu nazad, odštampaću ti ja Kežman na beloj majici :D
 

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
1.819
Jel ima raznih veličina ili samo XL
To i mene interesuje... bez 3XL mogu da plačem...

Uopšte, u poslednje vreme kao da svuda prevlađuje taj azijski sistem veličina... Imam nekoliko onih adidasovih dresova Partizana kupljenih u Đak sportu u veličini XXL i koji su mi sasvim ok, možda čak i malo širi, ili npr. kapin naddres dugih rukava košarkaša, takođe XXL... i onda odem na sajt KKP shop gde replike dresova variraju i širinom i dužinom, pa se ti snađi... Svojevremeno sam naručio preko fb lepo urađenu kopiju dresa FKP (reklama Rubin) u veličini XXL (maksimalna veličina u ponudi), ali nema šanse da ga obučem, pa sam ga poklonio bratu...

Jednostavno, ne želim, a i ne mogu sebi da priuštim kupovinu dresova koje ne mogu da obučem...
 

Kiza Srbija

Grobarčina
Учлањен(а)
04.04.2010
Порука
1.743
Ovo jesu kopije ali odlicno su odradjene
Sad ne znam kakav je materijal
 

Tomic11

Terroristen
Учлањен(а)
03.04.2016
Порука
4.914
Локација
Kanal
Ovaj majstor što je uspeo da ih proda za 7000 dinara nije sav svoj. Ovo je umetnost, prodati ove dve "lepotice" za 60€. Aj na stranu što ja nikad ne bih prodavao starije dresove Partizana, ali ovaj je pobedio. Kompletni idiot, ko god da je. Tebi buraz, nagrada za strpljenje i istrajnost, i da ih nikad nikom ne prodaš. Imaće i posle tebe ko da ih čuva.
Ne vrede ova dva ni 40€....
 
Top