Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Dres Partizana - nekada i sada

  • Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
3.577
Reaction score
13.486
Локација
Yaoundé

BiP

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
1.176
Reaction score
6.927
Локација
NbG
Pa baš sad je idealan trenutak za ovakvu vrstu "kozmetike". Sad kad im se nazire kraj i kad se i jt, posle nekih neveštih i slobodno ću reći neiskrenih pokušaja borbe protiv uprave, uključila na tom polju, "gospoda" iz uprave se setila svih onih sitnica koje navijači godinama traže i očekuju. Te bordo-plavi dresovi, pomoć klubovima JSD, ne bi me čudilo da izvade i 10. jubilarnu maketu novog stadiona, internat iz naftalina, pročitah negde i nove reflektore...
Nema dalje poltroni, lopovi i izdajice, vaše vreme je odavno isteklo, samo što to konačno i dolazi na dnevni red. Možete i pežo bordo plavi dres iz Njukastla da vratite ne vredi. Bolje se potrudite da, u ovo malo vremena što vam je preostalo na čelu FK-a, uništite i prikrijete što više tragova svog lopovluka i svesnog i dirigovanog uništavanja kluba.
 

Sacayak

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
4.920
Reaction score
6.183
Локација
Српска
Evo bice bordo plavi dres druga garnitura. Uprava da nam zamaze oci,kao da su ovo cuvali za keca iz rukava.
Kao i ne tako davno sa crno-bijelim stolicama. U sustini, cekali smo je, ali nazalost uvijek neka pozitivnija vijest sa knedlom u grlu. Raduje me potpis sa Pumom, jer im je dizajn u posljednje vrijeme, po mom ukusu, ugodan za oko, moderan i nenametljiv. Vjerovatno cemo imati v izrez.
 

Vlad

Grobarčina
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
13.908
Reaction score
25.615
Локација
ante portas
Po tvrdnjama telegrafa, novi tehnički sponzor je Puma. Promocija dresova se očekuje 15.7.
Nike nije ispunio očekivanja.
Ne mogu da razlucim šta smo mi nosili ove sezone.
I onaj sivi dres kao treći nije imao svoju svrhu iako zanimljive ideje i na oko lep.
Po meni pored standardne garniture crno bele, drugi dres mora da bude sličan onome iz 1976. u Ljubljani kad smo osvojili titulu golom Bjekovića.
Treći naravno uvek bordo plavi.
 

ctpaxota

Grobar
Учлањен(а)
14.05.2008
Порука
403
Reaction score
536
Nije samo problem bio što smo faktički imali 4 crno bele/sive garniture koje se nisu puno međusobno razlikovale, već da nam Najki nije ni redovno isporučuvao tu istu opremu. Ove sezone smo igrali u 6-7 različitih belo/crnih kombinacija.
Od sledeće sezone trebali bi imati crno belu domaću kombinaciju koja će biti više crna, svetlu belu kombinaciju i bordo plavu kao treću.
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.996
Reaction score
15.818
Локација
Beograd
Nisam hteo da objavim ovo zbog važnosti finala u basketu a i da ne malerišem, ali morao sam da podelim jednu super priču kad je u pitanju stari dres Partizana.

Jedna Newcastle fan page stranica na FB stavi objavu kako konačno, posle 20 godina oni učestvuju (tada makar u kvalifikacijama :D ) u LŠ. Jedan čovek okači sliku Partizanovog dresa sa tog meča koji je nakon svih provera, dobio od Oliviera Bernarda, njegovog prijatelja i levog beka sa tadašnje utakmice.

Munjevitom reakcijom i nakon nekih 30 dana ubedjivanja uspem da kupim dres koji će završiti u ramu na zidu kao ikona koju ću da celivam svaki put kada krenemo u evropski pohod. :pop:respect

I eto tako, možda se opet čuje negde, nekad “Ajmo Milivojeeeee, ajmo Milivojeeeee, goooool, Partizan je u Ligi Šampiona!”

Ovog leta, 27.8 će biti tačno 20 godina od nikad zaboravljenog trenutka koji je osvojio sva grobarska srca.

IMG_1034.jpeg
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.996
Reaction score
15.818
Локација
Beograd
A zamilsi kad je još i sa te utakmice tamo. Milivoje se setio razmene i šokirao se kako sam došao do njega. Inače čovek koji mi je poslao dres ima gomilu dresova iz perioda 2000-2010 da je to fantazija.

Ovaj dres bi dao našem muzeju jednog dana kada bude normalna uprava. Do tad će biti u mom domu, do boljih vremena.
 

GR88ĆU

Grobar
Учлањен(а)
05.06.2017
Порука
839
Reaction score
2.902
Локација
Ušće Ravanice u Veliku Moravu
Tog tamo u Engleskoj bi verovatno zanimao dres sa te utakmice ali Njukastlov. Moj drug imao, neznam da li ga još uvek ima ali ga je čuvao godinama, uzet u razmeni igrača i naš igrač, ne sećam se koji mu ga poklonio. Sad možda je i sa prve utakmice u Bg, zaboravio sam pre par godina mi slao slike tog i još 2-3 druga dresa koja bi prodao sve od stranih ekipa sa utakmica protiv Partizana.
 

Prljavi

Početnik
Учлањен(а)
24.06.2022
Порука
125
Reaction score
431
Локација
Brdo brate
Sve opake generacije su imale opake dresove. To je neverovatna činjenica. Sa godinama mi je postao refleks da dobro igramo kada su nam dresovi moćni. Da se ja pitam, nosili bismo onaj kapin "superfund" dres zauvek. Uz retke izuzetke, ostali dresovi su bili konfekcija. Govorim naravno o poslednjih 25 godina. Nikako da nađemo proizvođača koji bi nas shvatio ozbiljno i ukazao nam poštovanje u skladu sa remoneom. Sramota je da naša ritejl i marketing služba ne prepoznaje važnost prodaje dresova. A da bi se prodavali, moraju da budu dojaja. Najk pravi odlične dresove ali samo za megaklubove. Adidas je, poslednjih godina, vizuelno jeziv. Puma kako kad. Previše eksperimentišu, na silu pokušavaju sa novotarijama. Često mašaju (čitaj, Italijanski reprezentarivni). Kapa je u padu. Umbro je uvek odskakao jednostavnošću i kvalitetom. Sad ovaj ciganjski Makron pokušava da se etablira. Imaju dobrih rešenja. Lotto je vazda bio apsolutni treš, u rangu NAAI-a, ako ga se još neko seća. Za NB, underarmour i ostale američko skorojevićke brendove, nemam komemtar. Dakle, nadajmo se da će Puma bar malo da nam se posveti. U suprotnom... valja godinama čekati istek ugovora, što ne bi bilo prvi put.
 

marinho94

Početnik
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
187
Reaction score
603
Локација
New York
Pisao sam odavno jos (kao neko ko je radio u Nike bazi u Holandiji za Evropu) - mi jednostavno nemamo mogucnost da ispunimo kvantitativni minimum za porudzbine od velikih brendova da bi oni nama pravili nesto unikalno. Mislim da je Puma tu neka sredina. Nike i Adidas minimumi su jako veliki. Oko 6000 komada je da ti uopste daju onaj obicni Teamwear sablon. Zbog toga Kappa, Macron i svi ti manji brendovi su bolji jer mogu da prave unikalne dresove gde imaju dizajn timove koji rade specijalne dresove na osnovu istorije, nekih bitnih/uspesnih trenutaka itd. Puma ce biti “hit or miss” sto bi se reklo, ali posle onog ocaja od dresova od Nike-a, mislim da ce bilo koji dres biti korak unapred. Gledajuci Pumin teamwear katalog za 23/24, nemamo neki izbor za domaci dres na strafte, jedino ako ce nam Puma raditi unikat…. Ovo moze da nam bude domaci jer ja drugi neki na strafte ne vidim… Koga interesuje evo i linka za katalog: https://fliphtml5.com/bgsj/vslu/Catalogue_PUMA_Teamwear_2023-2024/
 

Прилози

  • IMG_8035.png
    IMG_8035.png
    2,5 MB · Прегледа: 77
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.233
Reaction score
1.930
Локација
Подгорица
Мислим да би могао уникат код великих брендова али да им платиш да ти ураде.

Сада на овој припремној носимо из каталога дрес мислим.
 
Top