Enslaved
Grobar
To je dres kad se ujedinimo sa ciganima, klub ce da se zove zvepar, navijaci veprovi a navijacka pesma ce da bude mi veprovi u kuruz kad uletimo
Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
nećemo.Izgleda da cemo ove sezone igrati u istim dresovima hhahahahahah,sad postaje i tradicija,posto vidim da Puma polako svima daje nove dresove
Jel ovaj srednji kanda zelen? Leb te jebo...Puma ostaje tehnički sponzor Partizana. Klub će dobiti nove dresove - prve dve garniture, dok će treća ostati bordo-plava iz prethodne sezone.
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Da li neko poznaje nekog ko zna nekog ko bi prodao ovaj dres? Vidjao sam bez reklame, ali nikako da naletim na ovakvu varijantu...
Погледајте прилог 27536
'Sam ja lud ili sam prespavao tu godinu?Imas ovde za 208 evra. Link 1: https://www.classicfootballshirts.c...r-issue-away-ls-shirt-910-xl-pzba98169fc.html
...