Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Dres Partizana - nekada i sada

• Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
6.374
Reaction score
31.438
Локација
Beograd
Dobar, mada na foru ciganskog od prošle godine.
Kačio sam na temi Serija A, meni je Juventusov nov prejeben dres, plus Adidas...

SalePFK

Početnik
Учлањен(а)
03.07.2018
Порука
92
Reaction score
115
Локација
Novi Sad
Јел то сигурно? нису најавили сутра излазак у новим дресовима колико знам

strong_nis

Grobar
Учлањен(а)
08.07.2022
Порука
314
Reaction score
1.209
Локација
Tamo_negde
Fudbalski klub Partizan će u susret novoj takmičarskoj sezoni u Evropi predstaviti i nove dresove.

Crno-beli će i ove sezone nositi Puma dresove, ali će zameniti dve od tri garniture, dok će treća bordo plava ostati ista kao u prošloj godini. Partizan će novu garnituru predstaviti na sutrašnjem meču protiv Dinama iz Kijeva, jer je plan bio da se novi dresovi prikažu javnosti na prvoj utakmici na domaćem terenu u Humskoj.

Utakmica između Partizana i Dinama na programu je sutra od 20 časova.

Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.376
Reaction score
2.329
Локација
Подгорица
Пруге су ок, али ово MAX bet уништава дрес. Сваки лого би требало да има моно приказ, и умјесто тако ово. Озбиљност клуба се огледа често у детаљима

Andra

Grobarčina
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
1.193
Reaction score
6.489
Локација
Beograd
Пруге су ок, али ово MAX bet уништава дрес. Сваки лого би требало да има моно приказ, и умјесто тако ово. Озбиљност клуба се огледа често у детаљима

Koliko se secam, oni su insistirali da im logo na prvoj garnituri bude ovakav, sa zelenim okvirom, a nije da smo mi bas u poziciji da ih uslovljavamo po tom pitanju. Meni licno i ne smeta toliko, mnogo mi je gore mocartovo zuto u kosarci nego maksbetovo zeleno.

Sto se dresa tice, ne svidja mi se, videcemo kako stoji na igracima, medjutim nije nista na sta nismo navikli, slucaj kao prosle sezone kad smo stvarno imali odlican dres je izuzetak (samo nemoj da mi neko napise da je svaki Partizanov dres lep, zna se na sta mislim :D )