Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Registracije za nove članove su ponovo otvorene!
Svaki novi korisnik foruma će proći kroz proces odobravanja poruka od strane moderacije pre nego što postovi budu objavljeni na forumu.
Bukvalno, ja sam oduševljen ovom vešću.Superfund Kappa dres još uvijek jedan od najomiljenijih.
Мислим да би ми добили управо овакав дизајн тј. само ће да се убаци грб, спонзор, број и слично и то би било то јер за захтевање неког уникатног дизајна вероватно немамо услова....као и обично.
Има смисла, надам се да ће тако да буде јер иако је ово нешто што би свако нормалан у клубу какав је Партизан требало нормално да очекује код нас је уникатност дресова и усклађеност гарнитуре првог тима са гарнитуром омладинских тимова својеврсни инцидент.Ja sam siguran da cemo imati unikatni dizajn, i to iz dva razloga. Prvi je to sto Kapa nije Najk ili Adidas, glavni benefit manjeg brenda (pored finansija koje su cesto bolje) je to sto mogu vise da se posvete pojedinacnom klubu i lakse je dobiti unikatan dres. Drugi razlog je to sto je ova uprava pokazala da joj je jako stalo do toga kako se klub prezentuje i da zele da povecaju prihode od karata, kupovine dresova i slicnog, tako da ne verujem da ce stedeti na ovakvim stvarima.
I naravno, najbitnija stvar, konacno ce i mladje kategorije nositi istu opremu kao seniori, ovo kakvo je stanje sada je bruka i sramota za klub, dobro je da ce i to biti ispravljeno.
Ne da nisu bili isti dresovi, nego ni brend nije isti…ako se ne varam, omladinske selekcije nose Nike dres, koji je prezentovan 2018.I naravno, najbitnija stvar, konacno ce i mladje kategorije nositi istu opremu kao seniori, ovo kakvo je stanje sada je bruka i sramota za klub, dobro je da ce i to biti ispravljeno.

Adidas nas je osim one sezone kad smo igrali lš poprilično otaljavao..jedne sezone 3-4 crne linije na belom, sledece 3-4 bele linije na crnom, kreativnost 0 bodovaKoji god,ja sam sa kapom prezadovoljan,uz adidas najbolji koje smo imali