Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Nisi.Jesam li jedini koji ne voli ovako široke pruge?
... odnosno, da ga možeš nositi na svadbama i krštenjima... Beli dres treba da bude "svečani" i da se nosi kada igramo domaće utakmice nedeljom a i u proleće.

Nisi brate, 100 ljudi, 100 cudi...A kod Grobara i vise...Jesam li jedini koji ne voli ovako široke pruge?
Nije tacnoOvaj navodni novi Kappa dres izgleda kao ovaj od Deportiva la Korunje. Zamenjeni su samo plava za belu i bela za crnu boju.
Погледајте прилог 31649
Dres na slici ne odgovara opisu "jedna bela jedna crna pruga". Možda će da izgleda kao onaj Juveov "ala Voša". Ovaj mi je malo skroman i ne deluje kao zvaničan. Videćemo...kako ja znam bice ovakav,bez kragne.ako neko zna kada ce biti promocija neka javi,posto ce brzo i kvalifikacije
Погледајте прилог 31652