Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Dres Partizana - nekada i sada

• Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања

strong_nis

Grobar
Учлањен(а)
08.07.2022
Порука
389
Reaction score
1.696
Локација
Tamo_negde
O ukusima ne treba raspravljati ali meni nikada bordo-plavi dres nije bio za Partizan.Crno-bela kombinacija ili mrtvački sve crno to je sinonim za nas,a ovo bordo -plavo me uvek podsecalo na Splićane.
Slicno razmisljamo,i ja nevolim drugu boju bordo plavu,jer me podseca na Barcelonu mada volim Barsu,pa mi je glupo nekako al ok ko voli,1 garnitura obavezno crno bela 2 po meni drecava boja plava,zuta,narandzasta 3 bela,to bi po meni bilo pun pogodak,ali ukusi su razliciti

Batigol

Grobarčina
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
1.481
Reaction score
6.916
O ukusima ne treba raspravljati ali meni nikada bordo-plavi dres nije bio za Partizan.Crno-bela kombinacija ili mrtvački sve crno to je sinonim za nas,a ovo bordo -plavo me uvek podsecalo na Splićane.
Jbg jeste sinonim kad skoro niko drugi na svetu nema crno-bele dresove na pruge :D Pogotovo ne na ovim prostorima...

Inace i kod te promene dresova se videlo koliko je ovo neozbiljan klub, sto je ostao do danas...Nego ajde

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
4.627
Reaction score
20.102
Локација
Yaoundé/Juba
Slicno razmisljamo,i ja nevolim drugu boju bordo plavu,jer me podseca na Barcelonu mada volim Barsu,pa mi je glupo nekako al ok ko voli,1 garnitura obavezno crno bela 2 po meni drecava boja plava,zuta,narandzasta 3 bela,to bi po meni bilo pun pogodak,ali ukusi su razliciti
Šta ti je danak neiskustvu :D

Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.487
Reaction score
2.594
Локација
Подгорица
Мислим да ако гостујемо екипи истих боја као наших, морамо имати треће боје, а прве наше боје су идеалне за то а дизајн се може мијењати као и за трећи дрес.

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
4.627
Reaction score
20.102
Локација
Yaoundé/Juba
Upravo to...

Imamo crno-belo, bordo-plavo, belo ili crno kao treću varijantu, pojavljivala se tu i siva...

Ostavite golmanima žuto, narandžasto i ostale kerefeke... Mada, meni bi ekstra bilo da i golman, ako je moguće, kada je ekipa u bordo-plavom, on ponese crno-belo.

strong_nis

Grobar
Учлањен(а)
08.07.2022
Порука
389
Reaction score
1.696
Локација
Tamo_negde
Jel zna neko kad je uopste promocija novih dresova ili ima neke slike kako ce izgledati,dosta neozbiljno,svetski klubovi odavno izbacili i igraju u novim dresovima

korna

Početnik
Учлањен(а)
26.02.2023
Порука
5
Reaction score
18
Локација
Pg/Bgd
Kad ne valjaju originalne boje, tako krece da ne valja i grb, petokraka...
A poslije ne valjaju ni ovi ni oni igraci zbog imena i prezimena...

Stvar je jednostavna.

ctpaxota

Grobar
Учлањен(а)
14.05.2008
Порука
414
Reaction score
565
Ova trenerka ima Venecija vibracije:

Прилози

• Screenshot_20250616-152714.png