Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Slicno razmisljamo,i ja nevolim drugu boju bordo plavu,jer me podseca na Barcelonu mada volim Barsu,pa mi je glupo nekako al ok ko voli,1 garnitura obavezno crno bela 2 po meni drecava boja plava,zuta,narandzasta 3 bela,to bi po meni bilo pun pogodak,ali ukusi su razlicitiO ukusima ne treba raspravljati ali meni nikada bordo-plavi dres nije bio za Partizan.Crno-bela kombinacija ili mrtvački sve crno to je sinonim za nas,a ovo bordo -plavo me uvek podsecalo na Splićane.
Jbg jeste sinonim kad skoro niko drugi na svetu nema crno-bele dresove na prugeO ukusima ne treba raspravljati ali meni nikada bordo-plavi dres nije bio za Partizan.Crno-bela kombinacija ili mrtvački sve crno to je sinonim za nas,a ovo bordo -plavo me uvek podsecalo na Splićane.
O ukusima ne treba raspravljati ali meni nikada bordo-plavi dres nije bio za Partizan.Crno-bela kombinacija ili mrtvački sve crno to je sinonim za nas,a ovo bordo -plavo me uvek podsecalo na Splićane.
Šta ti je danak neiskustvuSlicno razmisljamo,i ja nevolim drugu boju bordo plavu,jer me podseca na Barcelonu mada volim Barsu,pa mi je glupo nekako al ok ko voli,1 garnitura obavezno crno bela 2 po meni drecava boja plava,zuta,narandzasta 3 bela,to bi po meni bilo pun pogodak,ali ukusi su razliciti
To je i logično.Ја очекујем златне детаље на дресовима чим их оволико има на тренинг опреми
ako je treca varijanta ili tako nesto ok,prvu ocekujem vise crno nego belo,druga bordo plaviNadam se da je neka trening garnitura
Da, tako je. Objavljeno na zvaničnom Instagram profilu kluba.Ako sam dobro pročitao negde predsezonska varijanta.Meni lično se sviđa,da je samo malo više crne bio bi idealan.