Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

• Registracije za nove članove su ponovo otvorene!

Svaki novi korisnik foruma će proći kroz proces odobravanja poruka od strane moderacije pre nego što postovi budu objavljeni na forumu.

1. Svaka registracija će biti pregledana, a zatim odobrena ili odbijena od strane moderatora.
    2. Ukoliko se korisnik registruje, njegove prve poruke na forumu se neće odmah objavljivati dok ne prođu kroz proces moderacije.

Pravilnik »   |   Predstavite se »

Dres Partizana - nekada i sada

• Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања
Pa to, sezona 2000/2001.
Bio na Jugu tad, Ljubiša Ranković igrao polusezonu karijere, a primismo ga u 89' na neke buđave makazice.
Ovo je sa revanša.

Da je srece pa da postave 4 prodajna mesta sa dresovima ispred svake tribine i zarade dodatni dinar. Imali su protiv aeka i imace protiv ukrajinaca pun stadion...Ne znam koji su tehnicki problemi u pitanju.

Realno povremeno da se prave akcije da recimo dres bude na nekom sniženju, a da igrači budu prisutni i da navijači mogu da se slikaju sa njima i da ovi potpisuju dresove i eto lake i brze zarade, sa malo cimanja.

Recimo danas sniženje na 3. garnituru i svi idemo i kupujemo treću garnituru, slikamo se, kačimo na instagram (đeca na tiktok), svi pijani, a niko nikome ne jebe majku.

Ne znam koji su tehnicki problemi u pitanju.
Carinski...... stigla je jedna tura bukvalno na rec speditera ili tako nekoga ko se bavi time a moze da se zalozi da ce da sredi papire za dan dva.... na butiku 900+ rezervacija imaju od pre neki dan, a brojka dresova koja je stigla juce je manja od broja rezervacija. Strpljenja treba, sticice jos al ga jebi kad, trebali su pre prve na Kipru da budu tu ali to smo mi, ne moze sve da bude kako treba pa da je ne znam sta u pitanju... Ili nasi zajebu po navici ili nas zajebu.... grobarske klasicne muke, ne moze nista lagano i lepo, nikad.

За мене цене дресова годинама никако нису прихватљиве и имам утисак да нас неко годинама уназад буквално ПЉАЧКА!
На страну то, да званичан шоп фудбалског клуба НИЈЕ У ВЛАСНИШТВУ ФК ,,Партизан'' и да смо када је тај сегмент у питању - невероватан изузетак на фудбалској мапи Европе.
Мене боли чињеница да смо три године носили опрему техничког спонзора ПУМА, и упоређујући цене наших, са ценама ПУМА опреме нпр. фудбалског клуба УЈПЕШТ из Будимпеште, схватио сам да су њихови дресови за 30% јефтинији од наших, а цена остале оригиналне ПУМА опреме (поло мајице, капе, шушкавци, шортсеви, мајице за тренинг) су варирале од 20% - 50% ниже од наших.
Да неко не би рекао да сам малициозан, наводим чињеницу - чак су нам и дресови били ИДЕНТИЧНИ протеклих година (с том разликом да је њихова боја прве гарнитуре љубичасто-бела).
Иначе, они су увек имали и акције, то јест попуст на опрему од протеклих сезона, што код нас није био случај.
Изузимајући могућност куповине АДИДАС опреме од пре пар година у продавницама спортске опреме ЂАК, ја нисам видео да је наш маркетиншки тим ИКАДА учинио мрвицу помака у раду, не би ли изашао у сусрет навијачима са плићим џепом који воле СВЕТИЊУ!
О произвођачу НАЈК опреме да и не говорим. На форуму су се могле наћи на стотине порука, које говоре и о лошем квалитету опреме.
Опет, ограђујем се од дизајна! То ме наравно, веома интересује, али сад не говорим о томе, него о ценама.
Е сад, што се тиче КАПА опреме, видим да су цене 9.900 динара по дресу многима ОК. Ако погледамо и упоредимо са КАПА дресовима клубова попут ФИОРЕНТИНЕ, ЕМПОЛИЈА и ЂЕНОВЕ, то је то.
Али треба имати у виду да се тамо продају КАПА дресови у три варијанте - ПРО, СТАНДАРД и ЕКСТРА. Цене су 14.000 динара за ПРО варијанту (вероватно играчки дрес), затим 9.900 динара за СТАНДАРД (то је ваљда слично нашем - надам се у поштење произвођача) и 5.700 динара за ЕКСТРА варијанту.
Нама та најнижа ЕКСТРА варијанта није понуђено колико видим, али можда буде у ЂАК-у, ко то зна ....
Елем, КАПА нас је (ваљда) испоштовала и није потценила као ПУМА и НАЈК, али .... сачекајмо још мало. Можда буде неких промена.