Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Registracije za nove članove su ponovo otvorene!
Svaki novi korisnik foruma će proći kroz proces odobravanja poruka od strane moderacije pre nego što postovi budu objavljeni na forumu.

Kod nas je moguć samo jedan tehnički problem - qrcobolja....Ne znam koji su tehnicki problemi u pitanju.
Carinski...... stigla je jedna tura bukvalno na rec speditera ili tako nekoga ko se bavi time a moze da se zalozi da ce da sredi papire za dan dva.... na butiku 900+ rezervacija imaju od pre neki dan, a brojka dresova koja je stigla juce je manja od broja rezervacija. Strpljenja treba, sticice jos al ga jebi kad, trebali su pre prve na Kipru da budu tu ali to smo mi, ne moze sve da bude kako treba pa da je ne znam sta u pitanju... Ili nasi zajebu po navici ili nas zajebu.... grobarske klasicne muke, ne moze nista lagano i lepo, nikad.Ne znam koji su tehnicki problemi u pitanju.