Grobar92
Grobarčina
Takođe je nedopustivo da u shopu nema gostujući dečiji dres. Mali se toliko razočarao, ne mogu da vam opišem..
Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Ko može da brani prugama da li će da stoje poprečno ili uspravno?Da li je po propisima dozvoljen i dalje dres sa poprečnim prugama?
Погледајте прилог 33290
Meni je ovaj jedan od najlepših naših dresova ikada.

Kad smo imali one Vocado psihodelije početkom 90-ih, poprečne pruge a la Celtic bile bi najmanji problemDa li je po propisima dozvoljen i dalje dres sa poprečnim prugama?
Погледајте прилог 33290
Meni je ovaj jedan od najlepših naših dresova ikada.

partizanshop.rs

Pomislio sam i ja da je do kamere (boja), ali lijepo se vidi da je petokraka u odgovarajućoj boji, pa su ove pruge u odnosu na nju baš onako narandžaste.Nije problem u nijansi, to može biti do kamere, već u broju pruga. Ne sećam se da su cele grudi i leđa bili u prugama, već samo centralni deo.
Погледајте прилог 34155
Možda je to u dva posta iznad bila varijanta u razmatranju.

A kad vidim kako je to izgledalo na poslednjoj pripremnoj utakmici, nadam se da je i jasnije zašto:U šopu FK sad vidim da postoji i opcija kupovine dresa bez štampe... Šta to tačno podrazumeva? Da li je to šansa za dres bez onih maxbet, soccer i zijin sranja? U tom slučaju, ovaj beli bio bi premija...
![]()
DRES KAPPA BELI 25/26 - FK Partizan shop
Treća garnitura FK Partizan Kappa dresova, urađena je u sećanje na legendarnog napadača Partizana - Dragana Mancea. Dres je dostupan u ograničenim količinama. Ovaj proizvod je isključivo moguće platiti platnom karticompartizanshop.rs