Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Dres Partizana - nekada i sada

• Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања
@Haris_Brkić

Dres Seltika za ovu sezonu:

celtic-men-s-2025-26-home-shirt-1180888857.jpg

Последња измена:
Verujem da si u pravu,izletela mi slika sa tim tagom..ipak je to dosta pre mog vremena :D

U šopu FK sad vidim da postoji i opcija kupovine dresa bez štampe... Šta to tačno podrazumeva? Da li je to šansa za dres bez onih maxbet, soccer i zijin sranja? U tom slučaju, ovaj beli bio bi premija...

Nije problem u nijansi, to može biti do kamere, već u broju pruga. Ne sećam se da su cele grudi i leđa bili u prugama, već samo centralni deo.

1000000849.jpg

Možda je to u dva posta iznad bila varijanta u razmatranju.

Ne zamerite što se ne sećam svake stranice na ovoj temi, ali imam pitanje jedno. Da li smo mi nekada nosili ime Lee Cooper kao sponzora na dresu, napred, na grudima, i kojih godina je to bilo? Stvar je u sledećem, kao klinac sam imao neke fotografije naših igrača, slikane odozdo, sa terena,verujem da ih je stric od nekog novinara nabavio, i ja sam i dalje ubeđen da je ta reklama bila. Klinac sam bio tad baš, pa se ne sećam, a slike su na volšeban način nestale dok smo se selili, otprilike u tom periodu kad sam ih i dobio. Hvala unapred.
I naravno, želim vam crno belu novu godinu, sa više belog. Figurativno, da me ne shvate neki pogrešno :D

Nije problem u nijansi, to može biti do kamere, već u broju pruga. Ne sećam se da su cele grudi i leđa bili u prugama, već samo centralni deo.

Погледајте прилог 34155

Možda je to u dva posta iznad bila varijanta u razmatranju.
Pomislio sam i ja da je do kamere (boja), ali lijepo se vidi da je petokraka u odgovarajućoj boji, pa su ove pruge u odnosu na nju baš onako narandžaste.
A Batigol bi mogao reći.
Bio je bordo-plavi i cijeli dres u prugama ili pola-pola dresa itd.
Evo jedne ne puno stare (2001.) sa prugama po cijelom dresu:
2001.jpg

Da se ponovim:
U šopu FK sad vidim da postoji i opcija kupovine dresa bez štampe... Šta to tačno podrazumeva? Da li je to šansa za dres bez onih maxbet, soccer i zijin sranja? U tom slučaju, ovaj beli bio bi premija...

A kad vidim kako je to izgledalo na poslednjoj pripremnoj utakmici, nadam se da je i jasnije zašto:

fkp-rakov-18-01-2026-958-1768751715.JPG
fkp-rakov-18-01-2026-1001-1768758380.JPG