Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Dres Partizana - nekada i sada

  • Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.715
Reaction score
54.950
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Ček ček, ja se stvarno ne razumem u dresove, i moram priznati ne bakćem se ovim temama, meni je bitno da je crno beo i to je to, čak su mi ovi trenutni jedni od lepših koje smo imali, ali to je stvar ukusa. Jedino što čekam su ti bordo plavi i to je to.
Ali koji smo mi to ešalon klubova kada mi biramo dresove iz kataloga, ali ne po modelu nego po boji?
Jel ovde neko nekog zajebava?
Pa šta da smo van kataloga, tipa ko Nant, lupam Lazio, kažu "jebiga nema nebesko plava evo vam obična dobro ste prošli".
Onda između nas i nekog kurčevog Voždovca nema nikakve razlike samo kupujemo gotove garniture i lepimo imena.
E to je za otkaz onome ko je potpisao taj idiotski ugovor.
 

pfcdejan

Grobarčina
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
1.566
Reaction score
2.568
Локација
Planeta Zemlja
A ti nisi cuo da je tu sitna lova? Ko ce oko toga da se zeza kad stizu milioni od igraca. Najbolje da svako od igraca ponese belu majicu od kuce (ko u osnovnoj skoli kad se ima cas fizickog) i pravac utakmica, koji ce nam dresovi i to sve.
Do kog nivoa su oni nama klub doterali :banghead: Pa da smo neki najgori klub iz 6. lige valjda je dres kluba i marketing ono sto cini klub prepoznatljivim i to ne sme da se dovodi u pitanje. I kada bi se ovi malo vise angazovali verovatno bi i zarada za klub od toga bila veca, ali to je njima malo teza lova, ipak je lakse reci samo DA kad stigne milionska ponuda za igraca.

I sad tek vidim da ovih godina nije bio problem u Nike ili Adidas, vec u vrsnom debelom magu vazuri....
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.846
Reaction score
7.576
Uprava mora da ima tzv. feedback, jos bolje, pritisak navijaca, da ne zelimo da gledamo nase ljubimce 3 sezone za redom istom dresu.
5155-CRNO-BELI-DRES-MM.gif
5106-deciji-nike-dres-partizan-2017-2018--mm.jpg

Ako gledamo onaj sampionski dres koji smo takodje nosili 2 godine, u 5 godina nike nas je pocastio sa 2 modela kataloskih majica.


Ja imam osecaj da smo najneobuceniji, najgolje navijaci u Evropi. Znaci na tribini se nose neki dresovi stari ko zna koliko, onaj ko vucara/cima fudbalere po terenu za dres ima kuci izbor, standard navijac ima par dresova jer oridzidzi kosta 60 eur, a sa stampom 68 eur. Ili se nose neke pijacne kopije koje kad pogledas izbliza, kad zumira kamera to je komedija, kao da smo neko selo.

Ja sam za nekog proizvodjaca iz drugog esalona, ali dres unikat, srednja cena, da obucemo navijace. Ne mora mnogo, 3-4 sezone da promenimo stil i da se obucemo.

Pogledaj ovu Joma standard majicu, raj za oci, jebo Nike
101287_BlackWhite.jpg
101287_BlueBurgundy.jpg


 
Последња измена:

Dzo

Grobar
Учлањен(а)
19.12.2008
Порука
286
Reaction score
942
Локација
013
Прекјуче сам причао са човеком из нашег маркетинга...Што се тиче дресова и ове најаве Бордо-Плаве гарнитуре,Вулетић је то онако на своју руку написао,без консултације са било ким из клуба,маркетинга...Најк,наравно нема ту комбинацију у каталогу и то није ни била опција.Поред опреме,Најк плаћа и извесну количину новца на рачун клуба да би носили њихову опрему.Проблем са мањим а уосталом и са већим произвођачима је у томе што да би био 'премиум' клуб,мораш испуњавати квоту продатих дресова,мајица,тренерки...уколико то не испуниш,плаћаш пенале.Пример су чергари који су у дебелом минусу и плаћају 'макрону' да би носили њихову опрему јер не испуњавају квоту продатих ствари док смо ми у сарадњи са Најкијем у плусу.
Не знам да ли је то све то тачно тако,само преносим речи човека који је у клубу.Иначе и сам каже да нам је маркетинг смејурија и да се све своди на чист волонтеризам.
 

system

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2008
Порука
3.274
Reaction score
15.132
Локација
U pizdi materini

system

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2008
Порука
3.274
Reaction score
15.132
Локација
U pizdi materini
Ja naletim na Tnjiteru lik Brazilac pita u komentarima gde da kupi dres i to na više objava FKP stranice i na kraju napiše kako ga je admin blokirao, napominjem da je pitao za kupovinu ne za poklanjanje. Ja izguglam da vidim ko šalje po svetu i jedva nađem neki da ne slažem kao bgshop ili tako nešto pošaljem liku on se zahvali i to je to.

I posle nema prodaje bla bla more bagra uhlebljena kažem ja.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.648
Reaction score
29.090
Локација
Beograd
Погледајте прилог 10056Погледајте прилог 10057Погледајте прилог 10058
Дресови ЦСКА Joma технички спонзор.
Знам да дресови не играју али у томе се умногоме види озбиљност клуба.
Их, замисли да имамо тако неке ултрамодерне дресове, врхунски дизајн и све то, и онда крене првенство а ми у првој утакмици у њима не умемо да повежемо ,,три унакрс',, - а онда нам у следећој дође Нови Пазар који нас лагано ,,одјави,, као да смо се ми скупили пре 7 дана а не они...па како у таквим дресовима...не иде брате...

Наравно, ово што ја пишем нема директне везе са дизајном или маркетингом...али...какав клуб, такви и дресови, тачније речено таква и брига о дресовима, дизајну, маркетингу, саставу тима, појачањима, визијама развитка клуба, играма, лепоти фудбала, финесама, центаршуту, одбрани, вези, нападу...
Јавашлук се на терену лако преноси из одбране ка нападу и обрнуто, али и из сектора у сектор неке фирме - па тако и ове наше... посебно кад знамо ко нам је ,,води,, и њоме ,,руководи,,...
 
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.227
Reaction score
1.890
Локација
Подгорица
Дресови само показују као што сам већ рекао колико управа брине о клубу. Да би клуб фукционисао данас како треба мора да ради све перфектно.
 

ABCDE

Grobar
Учлањен(а)
07.12.2012
Порука
528
Reaction score
107
Koliko utakmica i koje smo igrali u RUBIN dresovima?
Imam repliku iz gtr shopa
 

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
3.514
Reaction score
13.070
Локација
Yaoundé
Znamo da je nošen u prolećnom delu sezone 1982/83, dakle u kalendarskoj prvoj polovini 1983. godine, kada smo prešli iz Sporta u Adidas...


... međutim, čak i tako pedantni hroničari kao što su na CBN nisu dali detaljniji podatak, već samo ''... S vremena na vreme našla se na dresu i poneka reklama…'' Sigurno znamo da je nošen na onoj legendarnoj utakmici Partizan - Dinamo 2:2, 21. maja 1983. u rupi...


... nego, da uzvratim pitanjem. Možeš li mi reći kolike su dimenzije GTR-majica i dresova? Konkretnije, koliki su njihovi 2XL i 3XL?...
 

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
3.514
Reaction score
13.070
Локација
Yaoundé
Iako na novom redizajniranom sajtu FKP izgleda više nema linka ka Crno-belom butiku, što bi samo dodatno potvrdilo ono o čemu već dugo pišemo ovde, ipak moram da pitam... šta bi trebalo biti ovo?

aj1018-010_nike-jersey-strike-aj1018_25.jpg



Iako se vidi da su grb i reklama urađeni prilično lošim fotošopom, to nije sve... Ovaj trening dres npr.

bv6926-073_nike-t-shirt-academy-pro-bv6926_7.jpg



... ni to nije sve... ima još novog na http://www.crnobelibutik.rs/user/nike-football/50_3225_1_0_0/category.jsp

Ne mogu čak ni da ocenim da li je to siva ili, kako meni deluje, ona vojnička sivomaslinasta boja, a ima je još na nekim proizvodima... ponedge čak i one fluorescentno zelene :icon-confused:

Znaju li oni nešto što mi ne znamo? Pogotovo što je u istom šopu u ponudi i replika dresa povodom 75 godina kluba...


... dok na na zvaničnom sajtu stoji ono što smo svi do ovog trenutka mogli da vidimo...

Screenshot_2020-10-23 ДРЕС ФК ПАРТИЗАН.png

 
Top