Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

 • Otvorili smo tipligu za prvenstvo Srbije za sezonu 2023/2024. Prvenstvo počinje u subotu, 29. jula tako da preporučujemo da se prijavite odmah i da postavite vaše tipove za prvo kolo Superlige. Postavljanje tipova je moguće do početka prve utakmice!

  PRAVILA TAKMIČENjA "Superliga Srbije - Sezona 2023/2024":

  1) Prognozira se tip utakmice: 1, X, ili 2.

  2) Za svaki pogođen tip dobija se 1 bod. - Npr. Ukoliko ste prognozirali 1 a rezultat odigrane utakmice bude 1:0 ili 4:1 ili bilo koja pobjeda domaćina, dobijate 1 bod.

  3) U svakom kolu biće ponuđeno 8 parova Superlige za trenutno kolo čije tipove pogađaju takmičari.

  4) Ukoliko pogodite 5 od 8 parova dobićete automatski 1 extra bonus bod, to jest 6 bodova za to kolo.
  Ukoliko pododite 6 od 8 parova iz kola dobićete još 2 poena, što bi sa prošlim bonusom značilo ukupno 8 bodova za to kolo.
  Ukoliko pododite 7 od 8 parova iz kola dobićete još 3 poena, što bi sa prošlim bonusom značilo ukupno 10 bodova za to kolo.
  Ukoliko pododite svih 8 parova iz kola dobićete još 5 poena, što bi sa prošlim bonusom značilo ukupno 13 bodova za to kolo.

  5) Svi tipovi moraju biti postavljeni pre početka prve utakmice trenutnog kola, nakon toga tipovanje će biti zatvoreno.

  6) Pravilo plasmana na kraju sezone takmičenja: Broj bodova će odlučivati plasman na tabeli. Ukoliko neki korisnici imaju isto bodova, deliće mesto na tabeli.

  PS: Ukoliko primetite neke nepravilnosti ili problema pri radu skripte, prijavite!

  Uključite se i igrajte sa nama!

  TIP LIGA | SUPERLIGA Srbije 2023/2024

Dule Vujošević

Dr.Hofmann

Stara garda
Учлањен(а)
05.03.2023
Порука
155
Reaction score
1.242
Локација
Vukovar
Patrijarh kači saopštenja na facebook-u ako sam dobro shvatio,nema šta baš je Napredan, šta je sledeće, patrijarh influenser, tik toker:D
Što bi reko Boro Đorđević " vidim da postoji identifikacija", inače se nebi obazirao na Duletov Intervju, pogađa Dule tamo gde treba.

Sad će da se skupi tim da pomogne Patrijarhu da izda novo saopštenje, tu su bar iskusni.

SPC se do te mere srozala i izlizala da sad nema nikakve razlike između njih i Vatikana, jedina je razlika što ovi iz SPC-a imaju manji uticaj i manje love, modus operandi im je identičan.
 

Braindead

Grobarčina
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
2.299
Reaction score
11.045
Локација
Beograd
A evo ih i ovi što kažu za sebe da su "nezavisni".

 

Laki T.

Grobar
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
845
Reaction score
3.594
Локација
vezenemam
A evo ih i ovi što kažu za sebe da su "nezavisni".

Pa jesu nezavisni - ne zavise od istine, časti i sličnih trivijalnosti.
Sa druge strane vrlo su zavisni od pussylips-a, dolarčića i svih ostalih vrednosti smrdije i nadsmrdije.
 

kuki

Grobarčina
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
3.339
Reaction score
11.192
Локација
tamo daleko...
Kada nas je Real nakon 18 razlike u petoj okrenuo, samo sam pomislio prokletstvo teranja Generala na onakav nacin nam ne da da osvojimo bilo sta.

Neka puse kurac Pekovic i Todoric, sa sve kafe kuvaricama, kao i svi "grobari" koji su lazima i spinovima ucestvovali u toj sramoti. To je najveca sramota KKP i svih nas, a ne jebeno zahvaljivanje Ostoje ciganskoj pedercini.

Onda peta sa ciganima gde nam prilaze na 3-4 razlike i sutiraju trojku za prikljucak, isti osecaj, zamalo da se slogiram. Bukvalno. Srecom, srusio je nekako Zeljko kletvu. Pravda bi bila zadovoljena, da Dule Vujosevic dozivotno radi u Partizanu, na bilo kojoj funkciji.
 

Beckerecanin

Početnik
Учлањен(а)
07.07.2021
Порука
42
Reaction score
264
Локација
Zrenjanin
General generalski. Poklopio je onu udbašku vučićevu uštvu da će da se češe tri dana. Sada neka se hitno zakaže sednica saveta za nacionalnu bezbednost, pa može vučićev patrijarh zajedno da se krsti i levom i desnom sa batom gašićem i obojicom aca-klempavim i picoustim. A mogu i kao ispomoć da zovu onog kvazimonaha da ih savetuje kao što je savetovao mirotočivog da dođe u sektu, a može i da baci koju anatemu na Generala kao što je bacao protiv Asvela.

Kakvi su bolesnici, zakazace zajedno glavni odbor radikala i sinod, pa ce doneti odluku o pocetku bacanja kletvi na Duleta, Partizan i sve nas koji smo kontra sekti "Jedan vodja-jedna drzava-jedan klub".
 

mvp

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
2.223
Reaction score
8.802
Локација
Beograd

kuki

Grobarčina
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
3.339
Reaction score
11.192
Локација
tamo daleko...
Ma nema dalje. Hvala Zeljku, on je masinerija, najtrofeniji, cekam njega da ostvarim jedan davni san....ali, najbitnije je sta ide nakon ali, Dule Vujosevic je simbol partizanstine. Najveci, najhrabriji, najposveceniji. Voleo bih da ga poznajem licno.

Ej rubljev, kecmane, dirigentice, ne mogu bas sve da vas popamtim, jebem li vas u usta nezahvalna, glupa i oportunisticka. Debilna! Sa sve kafe kuvaricama.
 

Silvija Mizdrak

Grobarčina
Учлањен(а)
18.06.2008
Порука
3.011
Reaction score
8.650
Локација
Beograd
Evo da se malo podsetimo, jedne od njegovih kultnih konferencija. Meni ovaj 10-ti deo najbolji, ali preporučujem da se odsluša svih 12 delova i podseti kako ih je provalio od samog starta i dolaska sns na vlast.
Ali Boki, za koga pomisliš da je tužan, plače, a on vrišti od smeha... Ja sam, bre, muža ućutkivala dok Dule priča i drži im predavanje iz morala, ljudske slobode i hrabrosti i neopisivo je koliko meni, uz njega na terenu, a u bilo kom svojstvu, nedostaju ove njegove besede, neopisivo.
@kuki, sticajem okolnosti, lik sa nikom Kecman i ja smo prijatelji na FB-u a upoznali smo se i lično, da, imao je poprilično loše mišljenje o Duletu, više puta sam mu objašnjavala zašto i u čemu nije u pravu, a onda mu je došlo iz dupeta u glavu i sad ga svuda, bar ono što ja vidim, uslovno rečeno "brani". Samo povremeno ga pecnem, više da ga podsetim, nisam od onih što nabijaju na nos, mada nije da ne umem :D
 

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
1.997
Reaction score
7.623
Veoma zanimljiv sadržaj sportskih vesti u Srbiji.
Prvi razvratnik SPC ima svoju kolumnu na svim sportalima dok jedan od 5 najboljih trenera u istoriji Jugoslovenske košarke nema prođu u sportskim vestima vezano za sport.
 

Enslaved

Grobar
Учлањен(а)
30.11.2006
Порука
9.541
Reaction score
25.998
Локација
vaginamandibularia
Sto neko napisa na nekom od portala, bilo bi dobro da spc osnuje svoju ekipu al sve s bradama da igraju, kad se vec njihov trenutni zvanicni poglavar toliko petlja u sport.

A Dule jednog dana da dobije da se kosarkaska hala zove po njemu, ako Partizan ikada bude bio u prilici da dobije jednu.
 

kuki

Grobarčina
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
3.339
Reaction score
11.192
Локација
tamo daleko...
Silvia, izvini na izrazu, lik sa nikom Kecman moze da pusi kurac. Isto kao i lik sa nikom rubljev, lik sa nikom dirigentica, natam navam itd. Nema tu casti niti morala. Pameti jos manje.

Uzmi Dule evro titulu.
 
Top