Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Dule Vujošević

manager23

Grobar
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
651
Reaction score
3.217
Локација
Čačak
A jesi li mislio da je Vujosevic normalan kad je hvalio Djurica i bio dobar s njim?
O tome pričam, ako uzmeš da gledaš bilo koga van sporta i Partizana, naći ćeš mnogo mnogo više mana nego što bi voleo.

Duško Vujošević je jedna od najvećih legendi našeg sportskog društva ikada, između ostalog jedan od mojih prvih sporstkih idola. Da li to podrazumeva da je u pravu u svemu što radI? Ne bih rekao.
I još uvek stojim iza toga da jedan takav trener i takva ličnost ne sme nikad javno da priča o nekom jutjuberu koji dobaci do 10 hiljada pregleda i možda utiče na najgluplji deo stanovništva kom svakako nema pomoći.
Pa s obzirom na to kakvi su došli posle Djurića izgleda da je bio u pravu što ga je hvalio

manager23

Grobar
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
651
Reaction score
3.217
Локација
Čačak
Logika je ekstra. Logika kaže i da će posle Pantića da dođe još luđi jutjuber pa ajde da hvalimo i njega :)
Pa ni meni se ne svidja tvoja logika da napadaš čoveka koji nam je toliko doneo a da na neki način braniš jutjubera koji je podržavao najgoru upravu u istoriji FK. Mada imaš ti taj običaj i sa Željkom Obradovićem povremeno

Nemanja-950

Partizanovac
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
4.355
Reaction score
24.947
Treba banovati sve Pantićeve botove...
Saglasan sam, hajde da ih navedemo za početak

Pa ni meni se ne svidja tvoja logika da napadaš čoveka koji nam je toliko doneo a da na neki način braniš jutjubera koji je podržavao najgoru upravu u istoriji FK. Mada imaš ti taj običaj i sa Željkom Obradovićem povremeno
Ne napdam ja čoveka nego sam rekao da mi se ne sviđa ono što je izjavio, a ne branim jutjubera uopšte. Ovo za Željka bih te zamolio da mi pronađeš i pošalješ. Ako uspeš, prestaću da pišem bilo šta, obećavam.

el mago

Grobarčina
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
2.264
Reaction score
1.256
Локација
БИРЗИМИНИЈУМ
A jesi li mislio da je Vujosevic normalan kad je hvalio Djurica i bio dobar s njim?
O tome pričam, ako uzmeš da gledaš bilo koga van sporta i Partizana, naći ćeš mnogo mnogo više mana nego što bi voleo.

Duško Vujošević je jedna od najvećih legendi našeg sportskog društva ikada, između ostalog jedan od mojih prvih sporstkih idola. Da li to podrazumeva da je u pravu u svemu što radI? Ne bih rekao.
I još uvek stojim iza toga da jedan takav trener i takva ličnost ne sme nikad javno da priča o nekom jutjuberu koji dobaci do 10 hiljada pregleda i možda utiče na najgluplji deo stanovništva kom svakako nema pomoći.

Pa ja ne kazem da je DV bez mana, niti da sve sto kaze treba uzeti zdravo za gotovo. Sa vecinom stvari koje prica vezno za sport se slazem, s nekim drugim mozda ne, ali to je normalno.
Ja njega ne idelaizujem niti proglasavam za bezgresnog.

Samo konstatujem da je 100% u pravu za ono sto je rekao.

Ako ti mislis da doticni nije govno i babasvaba, molim te da mi obrazlozis.

Sto se poslednje recenice tice, pa naravno da ne treba da se njime bave, al sad ga je pomenuo jednom u 100 gostovanja, sto je sasvim OK.
Jbg, mozda je pametnije potpuno ignosrisati budalu al nije lose ni podjsetiti se s vremena na vrijeme o kome se radi.

manager23

Grobar
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
651
Reaction score
3.217
Локација
Čačak
Saglasan sam, hajde da ih navedemo za početak

Ne napdam ja čoveka nego sam rekao da mi se ne sviđa ono što je izjavio, a ne branim jutjubera uopšte. Ovo za Željka bih te zamolio da mi pronađeš i pošalješ. Ako uspeš, prestaću da pišem bilo šta, obećavam.
OK možda sam te pomešao sa nekim, izvinjavam se, bar za ovaj deo što se tiče Željka.

Što se tiče Duleta ne slažem se ni malo. Čini mi se da si potpuno omašio kontekst toga na šta je Dule mislio.

IzrazitiFavorit

Grobarčina
Учлањен(а)
12.03.2007
Порука
1.634
Reaction score
4.049
Dule je PARTIZAN. DULE je najveca legenda Partizana.Tacka!

Zeljko Pantic je govno. Govno sa sizofrenim karakteristikama, kome je jedina olaksavajuca okolnost to sto navija za Partizan.

Saga oko njegovog gubitka je i mene licno pogodila mnogo. Ali bas mnogo. I donirao sam koliko sam mogao jer me je bas to pogodilo. Jebem mu mater za taj marketing oko bolovanja svog sina, kad me je na taj bol naveo, ali razumem da je time dobijao na paznji i verovatno pomoci oko lecenja, i da je to sve sto je znao da bi mu pomogao, i tu ga opravdavam 300%. Otac je, bol je prevelika bila, to su ljudi koji su najvise mogli pomoci- Divac, Antic, Mijatovic, Grobari...

Duletu ovo nije trebalo.

Ali Dule je PARTIZAN. Bar moj Partizan.
A Zeljko Pantic je govno koje navija za Partizan.

Nema jednacenja tu.

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
6.076
Reaction score
29.354
Локација
Beograd

-Joco-

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2009
Порука
7.110
Reaction score
1.752
Локација
Iz Majemija.
Od juče razmišljam o Dušku Vujoševiću, o čoveku koji je Partizanu dao sve što ima od znanja do zdravlja, ne tražeći ništa zauzvrat osim da se klub bori, da ima karakter, da sve to zajedno bude više od igre. Dule nije samo trenirao ekipu, on je stvorio generacije igrača, odgajao momke u ljude, oblikovao timove u porodice. I taj Partizan je na neki način postao simbol njegovih ideala, postao je istovremeno njegova najveća ljubav i njegova najveća rana. Sve što je dao, sve što je prošao zbog kluba, sve to izgleda kao da je prošlo kroz filter vremena, kroz filter nečijih interesa, kroz filter brze zaboravnosti.

Danas neki pamte Vujoševića sa zahvalnošću, kao čoveka koji je nosio Partizan kroz najmračnije trenutke, koji je s neverovatnom tvrdoglavošću ulazio u sukobe da bi zaštitio ono što veruje da je pravi put. Drugi ga posmatraju kroz prizmu njegovih javnih stavova, često oštro političkih, u kojima nije uvek bio milostiv ni prema kome, pa ni prema vlastima. Tu negde počinje njegova bitka s Vučićem, ta borba u kojoj je Dule ostao na strani koju mnogi, danas, ni ne razumeju u potpunosti. Ušao je u taj rat znajući verovatno da će to imati cenu i za njega, i za sve što je postigao.

Sada, kada se o njemu govori, neki ga pamte kroz uspehe, drugi kroz poraze, neki kroz reči koje je izgovorio, a neki kroz tišinu u kojoj je ostao kad je publika krenula da traži novog heroja. Vujošević sam kaže da njegova mišljenja nisu uvek istina, da su samo njegov pogled na svet, njegova interpretacija i ono u šta on veruje. I baš zbog te njegove iskrenosti, bez filtera, bez kalkulacije, ostao je dosledan, autentičan do samog kraja.

Iskreno, nisam se slagao s njim kada je podržao Dragana Đurića ta podrška me je tada naljutila. Bilo mi je teško da razumem kako neko ko je toliko vezan za klub može stati iza takvih odluka i ličnosti. Ali sa ove distance, na neki način shvatam i njega – možda je mislio da je to jedini put kojim može sačuvati Partizan, jer kao što je vreme pokazalo nakon Đurića došli su još gori.

Ali da li je danas možda više omražen nego voljen? Da li se vrednost nekog čoveka meri prolaznim mišljenjem mase ili onim što je ostavio iza sebe? Koliko nas bi bilo spremno da se posveti nečemu do te mere da ta hrabrost postane breme? Vujošević je zbog svoje borbe za Partizan platio cenu koja je udarila direktno na njegov život – zabranjen mu je rad ne samo u Srbiji već je pokušano i u celom regionu. Ta zabrana nije bila samo profesionalna, ona je pogodila njegovu svakodnevicu, njegovo pravo da obezbedi egzistenciju za svoju porodicu, da se stara o svojoj budućnosti.

Niko nije rođen da traje zauvek. Pre ili kasnije, svi smo zaboravljeni, i naši životi blede. Ali velika je stvar, možda i najveća, ako te neko zapamti jer si radio ispravnu stvar i borio se za ono do čega ti je stalo. Ako ostaneš upamćen po tome što si sledio ono u šta veruješ tada tvoje postojanje dobija težinu, postaje deo nečega što nadilazi vreme. Možda je baš taj trag ono što ostaje kad sve drugo prođe.

zoig

Grobar
Учлањен(а)
24.06.2022
Порука
440
Reaction score
3.963
Локација
Beograd
Evo nova emisija za dušu, sa izjavom koja će valjda začepiti svim Grobarima upoređivačima usta jednom za vazda.

"On ima potpunu moju podršku, što u slučaju Partizana nije nevažno i mislim da svi treba do kraja sezone, i pod uslovom da se izgube sve utakmice do kraja da ga maksimalno podržavaju, da… I u pesmama navijača Partizana se kaže šta grobari rade kada gube, pa to neka i rade, a ne samo u pesmama nego i u životu"