Haris_Brkić
Grobarčina
- Учлањен(а)
- 29.07.2022
- Порука
- 1.446
- Reaction score
- 11.508
Dok ga nije upoznao kakav je,gostovao je na TV Partizan..ne kod njega kao medijske ličnosti.
Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Pa s obzirom na to kakvi su došli posle Djurića izgleda da je bio u pravu što ga je hvalioA jesi li mislio da je Vujosevic normalan kad je hvalio Djurica i bio dobar s njim?
O tome pričam, ako uzmeš da gledaš bilo koga van sporta i Partizana, naći ćeš mnogo mnogo više mana nego što bi voleo.
Duško Vujošević je jedna od najvećih legendi našeg sportskog društva ikada, između ostalog jedan od mojih prvih sporstkih idola. Da li to podrazumeva da je u pravu u svemu što radI? Ne bih rekao.
I još uvek stojim iza toga da jedan takav trener i takva ličnost ne sme nikad javno da priča o nekom jutjuberu koji dobaci do 10 hiljada pregleda i možda utiče na najgluplji deo stanovništva kom svakako nema pomoći.
Logika je ekstra. Logika kaže i da će posle Pantića da dođe još luđi jutjuber pa ajde da hvalimo i njegaPa s obzirom na to kakvi su došli posle Djurića izgleda da je bio u pravu što ga je hvalio
Pa ni meni se ne svidja tvoja logika da napadaš čoveka koji nam je toliko doneo a da na neki način braniš jutjubera koji je podržavao najgoru upravu u istoriji FK. Mada imaš ti taj običaj i sa Željkom Obradovićem povremenoLogika je ekstra. Logika kaže i da će posle Pantića da dođe još luđi jutjuber pa ajde da hvalimo i njega
Saglasan sam, hajde da ih navedemo za početakTreba banovati sve Pantićeve botove...
Ne napdam ja čoveka nego sam rekao da mi se ne sviđa ono što je izjavio, a ne branim jutjubera uopšte. Ovo za Željka bih te zamolio da mi pronađeš i pošalješ. Ako uspeš, prestaću da pišem bilo šta, obećavam.Pa ni meni se ne svidja tvoja logika da napadaš čoveka koji nam je toliko doneo a da na neki način braniš jutjubera koji je podržavao najgoru upravu u istoriji FK. Mada imaš ti taj običaj i sa Željkom Obradovićem povremeno
A jesi li mislio da je Vujosevic normalan kad je hvalio Djurica i bio dobar s njim?
O tome pričam, ako uzmeš da gledaš bilo koga van sporta i Partizana, naći ćeš mnogo mnogo više mana nego što bi voleo.
Duško Vujošević je jedna od najvećih legendi našeg sportskog društva ikada, između ostalog jedan od mojih prvih sporstkih idola. Da li to podrazumeva da je u pravu u svemu što radI? Ne bih rekao.
I još uvek stojim iza toga da jedan takav trener i takva ličnost ne sme nikad javno da priča o nekom jutjuberu koji dobaci do 10 hiljada pregleda i možda utiče na najgluplji deo stanovništva kom svakako nema pomoći.
OK možda sam te pomešao sa nekim, izvinjavam se, bar za ovaj deo što se tiče Željka.Saglasan sam, hajde da ih navedemo za početak
Ne napdam ja čoveka nego sam rekao da mi se ne sviđa ono što je izjavio, a ne branim jutjubera uopšte. Ovo za Željka bih te zamolio da mi pronađeš i pošalješ. Ako uspeš, prestaću da pišem bilo šta, obećavam.