Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Dule Vujošević

Primorac

Grobar
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
382
Reaction score
1.128
Dule je legenda KK Partizan,sa svim svojim manama i vrlinama .Ovo iz prostog razloga jer nam je toliko radosti donio u jednom duzem i ne bas lakom periodu.Zeljko je u trenerskom smislu na vrhu,jer osvajanje EL mu daje pecat a i sada sa njim zivimo pravu kosarku.Dusko je zbog kosarke i Partizana ostavio zdravlje a izgledabod njegove smjene do danas nije mu vraceno na pravi nacin.Dusko je i sinoc stao iza Partizana,svo njegovo izlaganje je bilo u cilju odbrane kluba,za njegovo vrijeme ili za danas,kada je trazio iste uslove.Imaju njegove rijeci i dubinu,posebno prema coravom koji je i glavni inspirator,uz podrsku vlasti,sve ono sto se dogadjalo i sto se i danas dogadja.Kao suorganizator i nije mogao biti direktan,sto su mnogi ocekivali,posebno sto je i emisija imala za cilj da se lopta spusti i samo povrsno dodaknu odnosi.Coravi kao majstor manipulacije cijelo vrijeme je izrazavao postovanje,cak i poziv Dusku,ali svi znamo koliko je i kako to istinito.Moj odnos prema Dusku i njegovim rezultatima,sigurno nije umanjio sinocnji duel,niti njegov sadasnji stav u odnosu na klub.

Braindead

Grobarčina
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
4.542
Reaction score
21.741
Локација
Beograd
Dule je dao maksimum sinoc.. ostao je kulturica, nije upao u govna gde je ovaj najjaci, a opet je provukao tri zakonitosti:
1.coki kadrira i sklanja sudije
2.coki uvodio sa andrejem i kokezom navijace kad je hteo
3.coki je uz svaku vlast

Izneo sve uz predambulu da se ogradjuje jer je "tako čuo"- sve je jasno.

Ko je slusao pazljivo mogao je da cuje.

Sto se mene tice dovoljno.
I kada je rekao ćoravi da če fmp i mi imati podjednak tretman kod njega, Dule je kao iz topa odgovorio "to je laž". :D

-Joco-

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2009
Порука
7.361
Reaction score
3.223
Локација
Iz Majemija.
Vujošević je napustio Partizan u veoma teškim okolnostima. Klub, opterećen finansijskim problemima i unutrašnjim nesuglasicama, nije imao snage ni volje da pruži podršku čoveku koji je decenijama bio kičma njegovog uspeha. U trenutku kada je Vujošević bio suočen s ozbiljnim zdravstvenim problemima i borbom za profesionalnu egzistenciju, klub je ostao po strani.

Ova činjenica ne umanjuje ljubav i poštovanje koje navijači gaje prema njemu, ali otvara pitanje o recipročnoj lojalnosti. Kako očekivati od nekoga da bude zaštitnik kluba koji nije zaštitio njega kada je to bilo najpotrebnije?

Duboko poštovanje prema Dušku Vujoševiću ostaje neupitno, ali očekivati od njega da vodi bitke za Partizan iz pozicije nekoga ko više nije deo kluba, nije ni realno ni pravedno. Navijači koji žele zaštitnika crno-belih trebaju svoj glas usmeriti ka trenutnom rukovodstvu kluba, zahtevajući od njih hrabrost i istrajnost koju je Vujošević simbolizovao.

Vujošević je svoju dužnost prema Partizanu ispunio, i to na način koji će se pamtiti generacijama.

morpheus86

Početnik
Учлањен(а)
04.12.2010
Порука
196
Reaction score
114
Ljudi često lični kukavičluk pokušavaju opravdati prezirom ka ljudima koji su nebrojano puta pokazali hrabrost, dajući sebi za pravo da im mogu suditi. Da je makar deset posto populacije pokazalo otpor kakav je Dule pokazivao dok je strasno branio ono u šta je vjerovao mi ne bi bili narod kojim skoro čitav vijek u kontinuitetu vladaju mediokriteti.

Haris_Brkić

Grobarčina
Учлањен(а)
29.07.2022
Порука
1.565
Reaction score
12.400
Kada zgazis govno,ono samo jos više smrdi..a naš general to zna.
Koji vam je kurac, jel zaboravljate u kakvom jadnom izgovoru za državu živimo pa biste da neko sam sebi kopa raku zato što ste muda bez da ista sami uradite?
Koliko vas je sa studentima ovih dana?
Sramite se!

Mandragor

Grobar
Учлањен(а)
07.12.2006
Порука
774
Reaction score
5.072
"A onda sam ja odgovorio da s obzirom na nebojsinu visinu da moze da hvata za k... koleno, eto tako sam ja odgovorio..."

Nije propustio priliku general da stapom cacne govno, a onda krece rumenilo i ego trip kognitivno inferiornog patuljka...

cvetkobre

Grobarčina
Учлањен(а)
06.09.2007
Порука
1.695
Reaction score
5.146
Duletu je preostalo jos jedino da se digne u vazduh ispred skupstine, jos jedino nije umro u bukvalnom smislu za Partizan.
Kad bi razne "legende", posebno fudbalske i vaterpolo legende , dale jedan promil onoga sto je on dao, dok je bio na poziciji sa koje se njegov glas cuo, gde bi nam kraj bio.
Ovo sada je deo nekog spustanja lopte, niko nije rekao ni procenat onog sto stvarno misli.
Dule ima mane, I ne treba verovati u idole, ali ako bih morao izabrati idola, on je medju 3 osobe.

mladen107

Grobar
Учлањен(а)
04.08.2007
Порука
402
Reaction score
1.764
Локација
Novi Sad
Odgledah tek sad emisiju sa Duletom, splinterom i pudlom. Meni bi bilo ispod casti da sa pudlom sednem na 20 metera bilo gde. Nemam dalji komentar.