Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Dule Vujošević

Za mene, bez ikakve dileme najveca licnost u istoriji JSD, uz svo moguce postovanje prema svim ostalim nasim velikanima. Nenadoknadiv gubitak za JSD, za kosarku kao sport i za ovu zemlju u celini.

Cast i privilegija je to sto je nas. Neka pociva u miru.

Nisi bio bezgresan, nismo uvek bili na istoj strani, ali si uvek bio i zauvek ces biti najveci medju nama!

Ti si umro danas, mi smo umrli onog dana kada smo te prodali!

Hvala ti za ona davna srecna vremena, sada tako daleka i nerealna. Hvala ti za dane kada samo poslednji put bili istinski slobodni i prkosni.

Nikad u dilu s bagrom, nikom u stranu, nikome dužan, bio si sve u svemu dobrom čukom naoružan. Šta da pričam ja danas ne znam nikog ko ti je sličan, spremnog da bez računa, tačno u podne razgrne slabe, i kao Geri Kuper sam izađe pred barabe (cigane, sns bagru i ostala govna)

Otišao je najveći među nama, a nama na čast, obraz i dušu (ako postoji) što smo ga prodali pasjim sinovima!

Gamad če i mrtvog da ga se plaši!

Zauvek i s ponosom, Duletov derviš, dok je nas, i Dule će da živi!