Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

 • 1.000.000+ postova na našem Forumu!  Član @Haris_Brkić je napisao milioniti post, koji je završio prigodnim rečima: "A ako ste cigani, uživajte eto u ovakvoj pobedi, ona je zapravo ogledalo vašeg karaktera."

  O T V O R E N E    S U    R E G I S T R A C I J E

  Povodom ovog jubilarnog broja, i u godini kada Partizan.NET ulazi u 31. godišnjicu, odlučili smo da otvorimo registracije za nove članove!
  Iskoristite priliku da se priključite najvećoj online zajednici navijača Partizana na svetu i učestvujete u diskusijama.
  Pročitajte pravila i pridržavajte se kodeksa ponašanja!
  Dobrodošli!

Esports Partizan

Crno Beli Žurnal

Početnik
Учлањен(а)
28.08.2021
Порука
49
Reaction score
121
Локација
Beograd

Danas Partizanova ekipa u kanteru igra kvalifikacije za Major turnir u Riju.
Ovde je live stream. Prvi meč kreće u 18:00, igra se po sistemu eliminacije, znači ako dobiješ ideš dalje, ako izgubiš ispadaš
 

Laze_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.257
Reaction score
5.100
Локација
Македонија
mladi bizMismen :)
Iskreno, više sam komentara očekivala.. negativnih

Po primera mladjanog krmka ko jase u FK ko je zavrsio naprednu skolu mladih bizMismena.
Ima li neku govnariju i muljanje Jasmina sto nismo videli u bilo koju sekciju naseg sportskog drustva (cast izuzetcima) pa vec nista nemoze da nas iznenadi.
Ocekivano je da budu bahati da rade raznorazne krimi kombinacije da neguju nepotizam. Da urade nesto pozitivno bilo bi iznenadjene, a ovako navikli nas na sve ovo.
Efekt kuvane zabe kuvaju nas lepo natenate godinama i velikoj vecini vec je izgleda svejedno za sve sto nam rade.

A idila na koju jase ona posumljena sns baraba zove se Obradovic i nista vise. Da nije Zelimir kk bi bio tu negde sa fk klali bi se ko je u vecim govnima i ko se vise blamira.
Ovako Zoc nam sacuvao malo zivaca i zdravlja.


I dok sve ovo pisem na poluvremenu fudbalske utakmice evo obavestenje vrhovne usne na arenu sa pozadinom od nekog okezenog naprednog morona (pretpostavljam isto mladi bizMismen kao gmazura i ostojin mali) nam kaze ma mi smo najbolji sve zivo i divo prenosimo jer nam se moze. Aa da i jebemo vas u mozak sa zvukom jer i to nam se moze.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
20.183
Reaction score
28.890
Локација
Žrnov
Top