Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2022/23 Povratak na mesto zločina

Статус
Затворена за писање одговора.

Bobrock

Grobarčina
Учлањен(а)
07.07.2021
Порука
2.752
Reaction score
14.118
Локација
Madagascar
Problem je kad ne igramo dobro tj. gubimo onda je:Exum debel,na čekanju je Ledaj :cekanje:(kad ce proraditi),Glas nije za Partizan i ako je "gurnut u vatru" kad smo se jedva skupili protiv Olimpijakosa,Balša nam isto ne valja,sad nam ne valja Papapetru, sledeci mozda bude Brodziansky al kad se adaptira na ekipu sad ne mozemo jer je tek dosao,uvijek se trazi neki krivac al stvarno ne znam zasto :confused-smiley-013:
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.067
Reaction score
36.040
Isti period oporavka sam lično imao, prva procena je bila 4-6, na kraju sam disciplinovano izgurao 6. Ali bitno je da posle toga nikakvih posledica na prst nije bilo, samo ga pre fudbala bandažiram iz predostrožnosti.

Smajliju želim brz oporavak, sreća u nesreći je što će kondiciju moći da održava. Vratiće se brat spreman kao zver.
 

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
4.494
Reaction score
21.575
Локација
Beograd
To je i Željko rekao, gledah sad kod Tegeltije video, ima vremena da se spremi i zategne maksimalno.
 

Pam Pam

Početnik
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
107
Reaction score
364
Претпостављам да је дечко само алудирао на разлике у одбрани које играју ове две екипе, што је и голим оком више него видљиво. Није мислио да нам се Макаби склања да добијемо, него да њихова одбрана није ни близу Барсине и да допушта много више него Барсина, која је, вероватно, најбоља у Евролиги. Иначе дечко се јавно декларише као Гробар и мени се за сад сасвим свиђа како обавља свој посао, а био сам скептичан с обзиром да смо навикли на Срђана који нас је преносио х година уназад.
e pa lepo je aludirao. Konstatacijom da su nam se ovi sklanjali.
Kad slusas kako u prenosima fmp-a svrsavaju na svaki njihov potez, kako skaču i brane greške ciganske, a ovamo mi se neki realni grobari pišaju na pobedu protiv Makabija i omalovazavaju kako god stignu kako bi isplali realni. Ma mrs u pizdu materinu (mislim na govedo spikersko jer nije novinar, a još manje grobar) idi prenosi boćanje pa glumataj i izmišljaj.
Mi kao nacija dugo nemamo normalnog novinara/spikera koji će kvalitetno da odradi prenose. I treba da imaju dozu navijanja kada igraju srpski klubovi ali ne da svrsavaju, jedna krajnost ili da omalovazavaju druga krajnost.
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Potpuno je pogrešan pristup neutralnog komentatora /čak i kada je reč o iskrenom pristupu/. Sportski program je pravljen za publiku koja navija /neutralni će da pogledaju ali se kao neutralni neće nervirati zbog načina komentarisanja, prosto, zabole ih/. Komentator je dužan da prenese 1. Događaj; 2. Doživljaj sa terena /onima koji na terenu nisu/; 3. Da podele emociju sa gledaocima koji navijaju /publika voli potvrdu sopstvenih stavova/ - ma koliko neki govorili "više volim iskrenu kritiku nego tapšanje po ramenu, ovo drugo više prija iako manje koristi; 4. Mora da ima elementarno poznavanje igre /ne samo taksativnih pravila već da razume i predviđa događaje/.

Dakle, čovek si od krvi i mesa, nalaziš se na sportskom događaju. Gledam TV, hoću da me uzbudiš kao da sam na terenu, ali hoću od tebe i pravu, dovoljnu informaciju i nešto malo znanja da me vodiš kroz tekmu kao turistički vodič kroz neko mesto. Hoću da smo "na istoj strani". Naravno da on neće psovati, pljuvati, lupati rukama od sto, zviždati i sl. - u tome treba da bude i jedina razlika između mene i njega jer on je na poslu a ja nisam. Svakako, ako je tekma rezultatski rešena, može da se da nekakav osvrt, pa i kritički. Ali tada ako gubiš, treba mi empatija, hoću da si tužan - jer trenutak jeste tužan za publiku za koju je program pravljen. Hoću i da si srećan zajedno sa svima koji su srećni.

Nama samo poturaju objektivnost kao nekakvu obavezu a širom Sveta navijaju za svoje /svako za svoje/ do mere da je interesantno pa čak i smešno.

U tom smislu, nemam problem da se komentator "dernja", problem je samo ako je to toliko teatralno, providno ili još gore, ako je potpuno ne primereno. Recimo, FMP daje trojku za izjednačenje u petom minutu 1/4 a onaj kreten se prodere kao da su upravo osvojili EL pri čemu košarku ne poznaje, isto koliko je ne zna ni onaj pored njega što glumi kurčevog stručnog konsultanta - jezivo za slušati.
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Slučajna gramatička greška. Za sve u nedoumici, treba da se piše "zajedno" - neprimereno. Primetih brzo ali ipak ne toliko brzo pa mi isteklo vreme za edit. Pošto sam hteo da ispoštujem pravilo i ne pišem uzastopni post, čekao sam sve do sada. Ipak, niko ne piše a idem da spavam, odlučih da ipak prekršim pravilo i napišem uzastopni post /možda i nije prekršeno pravilo ako je prošlo skoro 45 minuta? :D
 

Tuljo

Administrator
Уредник
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
8.348
Reaction score
6.571
Локација
Tamo gde si ti!
U vozu Barselona - Madrid je bilo više nas Grobara no obične raje.
Po gradu se non-stop sreću poznate face.
Red je da se sve večeras vrati svim ljudima koji su ostali ispred hale, a prošli tolike kilometre.
Gde ćemo bolji revanšizam od pobede nad Realom u gostima koju gledaš uživo.

Jadni Real ne zna šta ga čeka i da će baš on da strada zbog grehova Bareslona.

Barselona će opet imati jednu manu i popušiće ne karu nego
 

monSi

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2014
Порука
2.186
Reaction score
2.809
Локација
Где год ОН да игра!!!
Komentarisanje u toku utakmice
Јој колико ми се пење на курац овај официјални што се дере као магарац. Извињавам се што сам прокоментарисао за време утакмице, али морам да поделим нервозу с форумашима. Праштајте.


Koristite chat.
WebCrew edit
 

zaro

Grobarčina
Учлањен(а)
19.06.2007
Порука
2.869
Reaction score
7.851
Jbg… drugaciji momentumi…

Idemo dalje
 

Laki T.

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
1.026
Reaction score
4.737
Локација
vezenemam
Prva četvrtina šuterski fantastična, verovatno najbolja ikad u evroligi.
Teško i da je Real ikada primio 40 poena u četvrtini.
Očekivan pad kasnije, mada smo u par navrata i imali priliku da se u potpunosti vratimo, ali ništa od toga.

Sad se osvežiti, koliko je moguće, pa da vidimo mutante.
 

Plava Čigra

Grobarčina
Учлањен(а)
08.04.2011
Порука
2.242
Reaction score
3.597
Ne možeš sa ovakvim crnim minutima u igri da očekuješ nešto protiv vrhunskog protivnika.

Odbrana kriminal.

Počeo sam nokte da grickam kad damo trojku, pa oni uzvrate odmah. Da ne pročam o situacijama kad smo pod našim košem izgledali na skoku kao pioniri protiv seniora.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top