Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2022/23 Povratak na mesto zločina

Статус
Затворена за писање одговора.

ulaz "O"

Hodajući porok
Уредник
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
2.129
Reaction score
14.276
Локација
Brdo Banovo
Kas si srecan ti navuci "globos" majicu. Po prvi put u novijoj istoriji, nikad vidjeno...
 

Shadow

Grobar
Учлањен(а)
08.02.2007
Порука
911
Reaction score
497
Da li postoji mogućnost da se nabavi jedna dodatna karta za večerašnju utakmicu? Trojica smo, došli bi iz Niša, ali nam fali jedna karta. Ako neko ima kartu da želi da proda, neka mi se javi.
 

zoig

Grobar
Учлањен(а)
24.06.2022
Порука
277
Reaction score
2.471
Локација
Beograd
Mi ovdje pričamo kao da je Partizanova publika sve do jednog izrasla u klubu džentlmena. Ja volim košarku i uživam da je gledam i igram, a košarka to je Partizan. Partizan igra večeras još jednu bitnu utakmicu i mene samo on interesuje. Protivnicima se zviždi, protivnici se ometaju, protivnici su protivnici. Kućno vaspitanje mi ne da da psujem nekoga zbog privatnog života, porodicu i tome slično. Košarkaški, zna se kako Grobari dočekuju protivnike. Ovaj njihov Obradović je neko koga treba dočekati kao i strane trenere i to je to. Igra Partizan večeras Evroligu i to je još jedan praznik!
 

urosb00

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2019
Порука
229
Reaction score
1.113
Локација
Beograd
Prosto mi je neverovatno da se vodi polemika oko toga kako docekati Obradovica. Citam na instagramu razne stranice pisu o tome kako bi trebalo gromkim aplauzom docekati njihovog trenera. Dokle mi idemo govori i to da smo pre samo 7 dana diskutovali o tome da treba zvizdati Trinkijeriju. Apsolutno se slazem da ne treba zvizdati, pre svega jednom gospodinu, ali brate ne trebamo ni kleknuti pred njega. Ne mogu da verujem da bi neki kvazi grobari lepsi docek priredili ciganu nego nekom Trinkijeriju koji je ostavio neizbrisiv trag u instituciji.
 

STOOOLEEE

Grobarčina
Учлањен(а)
04.02.2014
Порука
2.018
Reaction score
3.172
Локација
GG 1978
Monako baš prava takmičarska ekipa ali u Beogradu se mi pitamo i očekujem da ih dobijemo na energiju i dobru formu igrača.
Exum mvp meča .
 
Учлањен(а)
06.07.2021
Порука
416
Reaction score
2.733
Локација
Beograd
Dolazi nam jos jedna ekipa gde smo vec kao upisali pobedu.
Najvise mrzim takve utakmice.
Monako je zajeban kao kratko cebe, samo pametno, strpljivo i slomicemo ih.

Puna hala i Lesor, lome knezeve veceras!
Čitam tvoj post da se očekuje pobeda, ali ne čuh uživo ni od jednog Grobara tu spiku... možemo da se nadamo pobedi, ali upisati je unapred, ja ne poznajem nikoga ko to misli o tekmi protiv Monaka...
Zanima me gde to pišu i ko?
Ko su ti prognozeri i koliko godina imaju? :D
 

Batallion

Grobar
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
304
Reaction score
1.877
Локација
Beograd
Prva, u seriji tzv eliminacionih. Igramo protiv ozbiljnog protivnika kojeg jednostavno moramo dobiti. Na koju foru,videcemo ali pobeda ne sme izostati!!! Tukli smo i jace! Napred Partizan!!!
 

MacManus

Grobar
Учлањен(а)
01.07.2022
Порука
306
Reaction score
874
Локација
Boston
Stvarno ne razumem ovaj aplauz S. Obradoviću. Što se mene tiče ja ću mu zviždati, kao što bi zviždao i ćaletu da igra protiv Partizana. A za ovo pičko ciganska videćemo da li će alkohol uzeti ulogu :)
 

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
4.409
Reaction score
28.591
Локација
Novi Sad
Srećno večeras, može jedan Božićni poklon i ranije da stigne ;) ;-)

Što se tiče tog nekog akcijanja da se ovacijama dočeka trener Monaka - totalna glupost. Ok, ne treba ga možda vredjati, ali sad tu deliti aplauze i diviti se nekom ko je ipak u našoj kući "stranac".... po meni, nidje veze.
Lepo je da ima poneki cigan koji ne podržava pudlicu, ali ipak je on i dalje cigan, samo eto, "malo normalniji", ako je takva kvalifikacija jednog cigana uopšte i moguća.
 

Petar PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
1.472
Reaction score
4.922
Локација
Boka
Na instagram partizan.el profil batica prenosi live partizan sa tva
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top