Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2022/23 Povratak na mesto zločina

Статус
Затворена за писање одговора.

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.116
Reaction score
5.463
Локација
Beograd
Nudili su nam se, ali pola ekipe se nije pojavilo.
Jedna slaba igra Lesora i dosta mana je isplivalo.
Anđušić ima talenta za više ali ovakav toplo-hladno pristup fura celu karijeru i zato nije više napravio.
Očekujem od Nanelija da naplati protiv Baskonije zadnje dve utakmice gde nije učestvovao.
 

rajko123

Početnik
Учлањен(а)
31.01.2014
Порука
39
Reaction score
45
Da iskoristim pravo na jednu poruku u dva meseca izmedju banova. Idalje mi se ovo nista ne svidja. A nista ni ne ocekujem. Znam bice tu "velikih" pobeda i naizgled dobrih igara, kako to vec obicno biva kod velikog rada, a malo rezultata. Da ovde nema niti ce biti kontinuiteta to se vec odavno vidi. Bitno je da se posmatra ad hominem i da ono sto bilo ko kriticki prica nicemu ne vredi... Ja necu da cutim, jer vidim kuda ovo ide, nasa tvrdoglavost pogurace gane na fajnal for...
 

Haris_Brkić

Grobar
Учлањен(а)
29.07.2022
Порука
972
Reaction score
7.356
Užasna igra u oba pravca. Građenje reketa nepostojeće. Loši procenti suta oba tima..
Ali opet highlight su odnele sudije..rak ih pojeo!
 

Cooler

Grobarčina
Учлањен(а)
13.06.2008
Порука
1.142
Reaction score
2.068
Локација
u srcu šesnaesterca
Opet su nas kostala besomucna preuzimanja. Taman to lepo minimalizujemo, napravimo 4 pobede za redom i onda, kao, ajde da vidimo dal smo zbog toga naredjali one silne bespotrebme poraze. I nema da fali.
Nadam se da ona petorka iz prvih pet minuta vise nikad nece zajedno biti na parketu. Stvarno ne razumem zasto je Zoc dozvolio 12:0, a da ne reaguje.
Panter standarno divlja kad je to najmanje potrebno, mada je utakmica realno izgubljena ranije.
Jedini dobitak danas je Avramova prva bitnija uloga i minutaza u EL.
 

LAMPAŠ

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.255
Reaction score
3.271
Локација
Beograd
Davno bjese kad smo poslednji put gostovali u Tel-Avivu, iskreno zaboravio sam kako izgleda ovaj cirkus, mislim da nema dvorane u Evropi u kojoj se tokom utakmice tako drasticno mijenja sudijski kriterijum nego kod njih…I to se opravdava cinjenicom da sudije kompezuju sve ono sto je ocigledno bilo, a svirano u nasu korist :icon-eek:

Posto evo mnogi ovdje poprimise od ovog sa SK1, skok, izgubljene lopte…Usporite malo sa pljuvacinom. Isti taj Makabi je najbolji u Evroligi po of.skoku…pa jednom Realu su uzeli 15 of.skokova i to pored jednog Tavaresa.

Naravno da ima mjesta za kritiku…po meni je najveca greska sto smo poceli sa petorkom koja nije pocinjala cesto…I sad se pitaju sto nije igrao Smajli i Madar…pa oni su nas sahranili na pocetku prije svega sa tempom napada, a i ono kasnjenje Smajlija u odbrani. Zabraniti Andjusicu da kreira 2 na 2.
 

grtalica

Grobar
Учлањен(а)
25.06.2022
Порука
237
Reaction score
1.632
Локација
Canada
Nista idemo dalje.
Makabi bolji ili reći bolje se snasao u ocajnoj igri oba tima.
Partizan mora da brani skokove u odbrani.Da smo malo bolje gradili sigurno bi bilo 50:50 Na čiju stranu bi tas otisao je pitanje. Neke stvari treba vidjeti da li nama stvarno treba Naneli? Iskustvo, suter ali nista od toga ne vidimo.
Sigurno da ce biti jedna utakmica gdje ce Naneli da bude OK ali to nama nije dovoljno on mora da bude dobar u minimum 70% utakmica.Jos jednu stvar igraci treba da znaju a to je smirenost u napadu.Pred kraj imas -6 i napad i zavrsis kao klinac.Hocu da se proslavim.
Sljedeca protiv spanaca to moramo dobiti.
Partizane napadaj.
 

brankobg

Grobarčina
Учлањен(а)
02.05.2008
Порука
1.222
Reaction score
1.522
Sta da se radi... Bili su zreli da ih dobijemo ali jbg, mnogo gresaka... Jedino sto sam zamerio Zeljku, sere Panteru sto je opalio za 3 poena na 83-77 a pre nego sto je lopta uopste dosla do Pantera mislim da je Exum bio sam na trojci a posle ne znam ko i niko nije smeo, ovaj je jbg pokusao, da je zveknuo prisli bi na 83-80... I mozda bi imali sansu... Sta je - tu je... Idemo dalje, mene vise boli poraz od Valensije u Areni koja je po meni krsina ekipa...
 

Magma84

Grobar
Учлањен(а)
30.08.2021
Порука
204
Reaction score
1.474
Локација
Beograd
Dobra borba, ne mračite ne znam šta ste očekivali da zveknemo makabi u Tel Avivu rutinski?
Doduše moram da istaknem da smo jedina ekipa u univerzumu koja iz svog tajmauta prima trojku iz čeonog auta tako sto je čovek potpuno sam u korneru.
Još jedna stvar, ako može da se napravi varijanta da nadobudni melanholik koji ima ideju da je čudo prirode, koji stalno ima odgovor na Zeljkovu kritiku, koji je stalno nešto nezadovoljan, da ulazi samo na +15 protv Mega i Mornara. Mnogo bi mi značilo. Hvala.
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.756
Reaction score
55.288
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Ključni momenat utakmice... Na +6 za njih (83:77) dolazimo do lopte i ceo novi napad, Panter, koji je do tada bio dobar, šutira brzu daleku nerezonsku trojku i to je bilo to
Ovo je pre svega greška Exuma. Videlo se da mu Panter cvili smarački da pripali i on umesto da izignoriše to i organizuje napad dodaje mu. Kao najbolji igrač mora da bude alfa i da odluči kojim tokom ide utakmica, Panter sa kapitenskom trakom može da obriše dupe kad je Exum svrsishodniji za tim u svakom smislu.
Ali svakako ne znam iz koje smo bulje i iščupali egal utakmicu jer su ovi promašili sve što su šutnuli. Ovo je po svemu bila 20 plus utakmica.
Ledej je bio skandalozan, kao stolica.
Nismo odigrali ni jednu dobru utakmicu u odbrani u gostima sem možda fenera.
 

monSi

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2014
Порука
2.187
Reaction score
2.825
Локација
Где год ОН да игра!!!
Јеби га. Могли смо ми ово да добијемо. Лоше смо одиграли, Лесора очигледно стигао умор. У петак сви у Арену и да Басконији вратимо мило за драго.
 

zubac

Grobar
Учлањен(а)
01.03.2007
Порука
488
Reaction score
1.731
Skok u odbrani problem cijele sezone, to je veceras presudilo. Nismo imali raspolozenog pojedinca koji ce vezati 3 uspjesna napada. Oni se zestoko ispromasivali i samim tim nudili cijelu utakmicu, ali ni nas nije islo. Mislim da napad mora da se ubrza.
 

Paja Čutura

Grobarčina
Учлањен(а)
27.05.2007
Порука
1.607
Reaction score
5.291
U ovom takmicenju uglavnom igraju ekipe koje su tu godinama. A pogledajte njih,pogledajte nas....Evo cist primer cigani,makabi,asvel...fali nam tu iskustva. Steta je sto nemamo koju pobedu vise,a trebalo je barem 3.
Po meni o tom sutu na -6 prizeljkivao sam da to odradi Panter a i morao je da sutira,malo vremena je ostalo do kraja iako je Egzum imao cistu poziciju. Defanizvni skok nas je unakazao generalno i ocajan pocetak. Nekako mi deluje da su nas rutinski odrzavali na tih 10ak razlike celu utakmicu.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.711
Reaction score
29.410
Локација
Beograd
Pobedio je bolji i jači i tu nema šta, ali baš su me mnogo nervirali ovi naši!

Otvore utakmicu kao da su otišli tamo samo da izgube, a isto tako je i zatvorimo...jurimo kao da napravimo neki faul na 11 sekundi do kraja, pa ne juri se tad braćo nego mnogo ranije...celu treću četvrtinu nam se nude mi ne možemo koš da pogodimo...kad je dobro ima lidera koliko hoćeš, kada je loše nema ni jedan! Kad imaju priliku za šut većini naših muda k'o u pauka, samo gledaju da uvele loptu nekom drugom...pa šutni je, jebo je ti, kao da će taj drugi da je bolje šutne iz gore prilike!

Madar zakucan za klupu...a ja bih zakucao i Egzuma i Aleksu, kad bi imao ko da nam igra...doduše Aleksa se setio i da odigra nešto u 4/4, ali imam utisak da se Žoc skine u dres (u ovim sadašnjim godinama!) manje bi prodao lopti nego naša tri pleja...
Početničke greške, amaterska gubljenja lopti, jbt, pa valjda su igrali negde, imaju neko iskustvo...o.k. nemamo para za bolje, ali ovaj Lorenco Braun je kao ubrzani snimak u poređenju sa ovim našima...
Teško je to za gledati.
Ne volim da Partizan gubi ili da je inferioran, pa makar i da igramo klikere a kamoli Evroligu...

Ajde...ako može da se pobedi neka sledeća, valjalo bi nam...
 

Issa

Grobarčina
Учлањен(а)
06.02.2008
Порука
1.591
Reaction score
3.363
Локација
JNA
Cestitke timu i Zeljku na borbi..steta , moglo je ovo i drugacije da se zavrsi..najgore su ove utakmice kad si sve vreme tako blizu a tako daleko, od -4 do -12 i tako non stop 33,34 minuta..nedostajalo je po par poena Papapetrua, Alena ili Andjusica, I eventualno Nanelija i da dobijemo ovo..mislim da su ukupno njih cetvoro dali 4 poena!Ali ne treba gubiti glavu, dobiti Baskoniju kuci pa posle polako..hvala crno-beli jos jednom! :navijac
 

Haris_Brkić

Grobar
Учлањен(а)
29.07.2022
Порука
972
Reaction score
7.356
Jel sam ja lud ili je Bonzi Colson vukao mrežicu. Ono bi i ćorav video da je vuče.


Mi jesmo bez muda igrali. Ali ova kradja je strasna. I ne mogu da razumem da ne dobije tehničku.
Još su nam oduzeli poene tu..
Glavu gore ljudi,muški smo se posibali protiv 8 na terenu,ali sivi tu uvek odnesu prevagu.
U petak će biti poezija, osećam to.
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.756
Reaction score
55.288
Локација
Ja sam ceo život s tobom...

milos28nov

Grobar
Учлањен(а)
04.01.2023
Порука
397
Reaction score
714
Nudili su se u trecoj kad su igrali onu divljacku kosarku,ali to nismo iskoristili...andjusic katastrofa,avramovic takodje imao neke lose odluke ali se ispravio na kraju
Naneli,madar su trebali da dobiju jos jednu sansu
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top