Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2022/23 Povratak na mesto zločina

Статус
Затворена за писање одговора.

Andra

Grobar
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
803
Reaction score
4.259
Локација
Beograd
Ekipi koja najbolje napada obruc u Evroligi, sto je i nasa najveca defanzivna slabost, smo potpuno zatvorili put ka reketu, i to u gostima. Bravo bre, potpuno zasluzena pobeda, ovakvim pobedama ekipa raste i napreduje. Jebi Zeljko glupe limenke!
 

SMK

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
997
Reaction score
3.691
Локација
Cigani su ladno navikli da protiv nas imaju domaćinsko suđenje svaki meč u ABA/KLS/KRK, da kad se sudi normalno kao danas, svi igrači i ceo stručni štab ne može da se načudi kako sudije sviraju faulove koji stvarno i jesu faulovi u poslednjih par minuta utakmice.

Od početka do kraja utakmice smo vodili i iskreno očekivao sam epsko sranje na kraju utakmice i poraz, ali su igrači pokazali karakter i Željko u praksi svoje košarkaško umeće.

Doduše epsko sranje se svakako dogodilo na kraju, jer smo imali +4, a izgubili prethodnu 3 razlike, i onda igrač "Nemanja" koji igra sezonu karijere ponovo ubacuje trojku na kraju utakmice.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Koliko sam popizdeo što smo primili ovako trojku na kraju. Jebeno popizdeo.

Mogli smo i morali ranije da rešimo sa više od +3 ali... bravo momci, bravo Željko, najbitnije da smo napokon dobili govna i to tamo.

Ledej napokon odigrao utakmicu sa njima kako treba. Bravo za ove naše što su nadglasali govna ciganska koja navijaju za fmp više puta.

Da dobijemo Asvel sledeću pa da se borimo pa šta bude - biće.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top