Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2022/23 Povratak na mesto zločina

Статус
Затворена за писање одговора.

system

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2008
Порука
3.295
Reaction score
15.309
Локација
U pizdi materini
Sad mirne glave da čestitam momcima na pobedi ostaje žal za koš razlikom i da konstatujem da je vreme za pojačanje 4/5 da se osigura taj domaći teren u Top8 :)

Meni je neverovatno što se tiče utakmice da se kalonferi a i neki drugi lože na ono skrnavljenje hrama košarke njihovim prisustvom.

Ja njih prvi put gledam kući u EL silom prilika pa mi je možda i zato onaj crno-beli koreo izazvao smeh moram da napišem viđeno. Razumem neku foru kao ali šta ispraznio im se crveni toner ? :buhaha
Onih naših 200-300 momaka ih je pojelo na tribinama, ima fiskulturnih sala koje na turnirima imaju bolju atmosferu nego FMP. Ladno i dalje šteluju broj navijača gledam 8+k navodno, u tom slučaju mi imamo 80146 prosek.

Majke mi rođene oni se ubiše da odglume KKP iz Generalove ere. Zna se ko je ovde institucija.

Screenshot_2023-01-28-11-05-13-15_0b2fce7a16bf2b728d6ffa28c8d60efb.jpg
 

Dzoni43

Grobar
Учлањен(а)
13.05.2018
Порука
876
Reaction score
2.713
Локација
Beograd

BaX

Grobarčina
Учлањен(а)
01.11.2019
Порука
1.210
Reaction score
7.026
Локација
i Ruma je CRNO - BELI grad!
Au brate ulepsa mi dan, hahahahahahhaha!
Ova slika u originalu mi je inace jedna od omiljenih.
Bio sam juce u hali. A obecao sam sebi da necu vise ici kad su oni domacini. Krv ti jebem sa cime se mi borimo...
I meni je brate jedna od omiljenih, a ova dorađena verzija mi je još bolja.
Rezervisana je za desktop narednih x dana :D :ziveli

jel si ti onaj brat što je pijan rekonstruisao Mirotićevo gaženje linije :D ?
Taj sam brate Stojanče :ziveli
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.189
Reaction score
36.672
Ciganima sinoć je bilo verovatno kao nama kad kontaš da celu utakmicu juriš protivnika i džaba, da se igralo još 100 godina ne bi nas dobili.
Meni je ovo možda i najbitniji detalj juče. Milion jebenih puta otvorimo meč sa njima na isti način, oni naprave razliku i onda ti bato juri. Zato mene dosta raduje činjenica da smo zadržali "mirnu" glavu do kraja. Znamo svi da nam to nije bilo baš nešto po čemu smo poznati.
 

Zillgian

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
3.954
Reaction score
4.886
Локација
Ndžamena
Čeka se brat Enslaved sa stihovima :)

Ja se vama divim ako možete sa zvukom da gledate kad su oni domaćini. Povraća mi se i od njihovih komentatora i od retardiranih (ali bukvalno) pesama sa razglasa, od neandertalaca sa tribina. Još kad komentariše čuveni dvojac sa arene koji je fala bogu prešao samo na nba, to je onda novi nivo odvratnosti
Ako je suditi po atmosferi koja se mogla osjetiti preko TVa, njihovi najvijači svakako sinoć nisu ni došli na utakmicu, a i lijepo je slušat kad ciganski komentatori skiče ko krmad.

A za danas, na meniju imamo primjer kako jednostavnim i blagim korekcijama teksta, klasična turbofolk pjesma iz odvratne prelazi u kategoriju vrlo dopadljivih.
 

Nemanja-950

Partizanovac
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.899
Reaction score
21.552

BiP

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
1.176
Reaction score
6.927
Локација
NbG
Dok cekamo brata Ensa da nas pesmom dodatno razveseli udarimo mali apdejt na vec postojecu
Kurva je umrla
Odavno pokojna
A vi pevate, covicu klicete picke ciganske
Ultra kop gradi sve
Na vucica ne da se
Sve od krcuna preko demokrata
Sluge ste rezima!
 

Zuull_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
29.12.2007
Порука
1.026
Reaction score
5.832
Локација
Court seats
Što bi Kevin rekao - much needed!

Za razliku od nekih drugih utakmica koje smo ove sezone gubili, pa i one prethodne dve sa njima, nekoliko stvari je sinoć bilo drugačije:
- Odbrana! Uvek gledam onaj shooting chart i pizdim kako nam se šetaju do koša i većinu poena za dva daju ispod samog obruča. Sinoć smo dozvolili samo 9 takvih pogodaka! Isterali smo ih na perimetar i sa poludistance nisu ništa pogodili dok su za 3 pogodili to što jesu i sa time je moglo da se živi.
- Skok! Jesu imali više ukupnih skokova, ali tu prednost su napravili ispod svoje table (19:26), ofanzivno smo čak i bili bolji (11:10), videla se energija i želja, jedino nedovića nismo mogli lasom da uhvatimo ali on je klasa u tom prvom koraku, videćemo kako ga hendlati na narednim utakmicama sa njima.
- Zek! Konačno se pojavio u derbiju. Klasičan "prašinar" kako ja volim da kažem - tako neupadljiv a toksičan po protivnika! Posle dužeg vremena fokusiran, odličan na oba kraja terena.
- Željko! Nije zakasnio ni sa jednom odlukom, lepa rotacija, svako sa ulogom. Mutanti veći deo vremena nisu imali nikakvu igru jer im mi nismo dozvolili, posebno prvo poluvreme kada su imali samo 4 asistencije i sve poene izmišljali na suve kvalitete nedovića i vildoze.
 

Dubaz

Grobar
Учлањен(а)
18.05.2020
Порука
381
Reaction score
3.442
Локација
Kući.
Odgledao prenos na poslu sinoć, pustio snimak sinoć kad sam došao kući i onda još jednom jutros. A planiram i ovaj SK snimak da odgledam, da čujem malo tu kuknjavu.

Uglavnom, ovo treba da bude recept. Ukoliko se ne varam, na 9:8 za njih, Zek na trojci dobija rampu sa leđa, ali Željko tada pokazuje "smiri, smiri", i mi ipak u tom napadu dolazimo do 10:9 jer je Matija ispod koša poginuo da da koš, i do kraja nismo ispustili to vođstvo. Nakon toga, a pogotovo u drugom poluvremenu, kada god bi bilo 1-2 za nas, a oni imaju napad za vođstvo, tada smo najjače ginuli u odbrani, tada smo se bacali na lopte i krali im iz ruku. I to je prelomilo, ta borba u momentima kada se lomilo. I nisam imao utisak da nas nikada neće stići, jer da nismo toliko grizli u tim ključnim situacijama, okrenuli bi.

Prvih pet mečeva Željka protiv musavih, imao je skor 1:4. Narednih 6 (uključujući i ovaj od sinoć) skor je 3:3. Sinoć prva pobeda u gostima. Sinoć je zaustavio taj točak koji je išao u njihovu korist poslednjih godina, i odmah ga je zavrteo na našu stranu. Od sinoć kreće ponovo nabijanje kompleksa, stoka razlike i apatija njihovih navijača kada je košarka u pitanju. Pazite šta vam kažem.

Uzećemo Jadran, uzećemo Žućka i bićemo ispred njih u EL. Sledeće godine ih vraćamo na fabrička i sve dolazi na svoje mesto. Živi bili pa videli.

A što se tiče pobede...koliko god sam se radovao zbog plasmana i bitnosti meča i činjenice da smo njih dobili, jednako sam se radovao jer se u nedelju igra u Pioniru,jer sam znao da će biti žurka ako pobedimo. I pobedili smo. Živ nisam do nedelje...
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.704
Reaction score
29.382
Локација
Beograd
@Goran Tomić

У 13 преосталих кола да остваримо још 7 победа, плус ових 10 које већ имамо! Шта није јасно?
Sve je jasno samo se ja zezam. Jesi video Smajlija koji namiguje iza rečenice? To je oznaka da je u pitanju neki štos. Mi matori se stalno zezamo i pravimo neke štosove. Takvi smo. Odrasli uz filmove, stripove, fudbal i zezanje. I nešto malo košarke.

 

Braindead

Grobarčina
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
3.185
Reaction score
15.718
Локација
Beograd
Samo mi se cini da je Lesor rodjen za kapitena,Panter mi deluje kao introvertan lik,mozda da padne zamena na leto.
Baš sam to danas pomislio kada sam gledao reprizu. Mislim da bi Lesor pružao još bolje partije kao kapiten za razliku od Pantera kome je možda to neko malo opterećenje, pritisak, šta već...Matijas ima ličnost da bude vođa.
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.189
Reaction score
36.672
Meni se onako laički čini da je jedan od razloga davanja trake Panteru taj da se time u njegovu glavu usadi veći osećaj odgovornosti ka timu i samim tim smanji divljanje. I mislim da je na dobrom putu, bar je to neki moj utisak.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top