Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2022/23 Povratak na mesto zločina

Статус
Затворена за писање одговора.

Kayak

Grobar
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
840
Reaction score
3.754
Локација
#вчћпдр
Ja nemam šta da zamjerim momcima večeras. Nadam se samo da nećemo na majstoricu u Madrid. Mnogo fali Panter…

Jedini i zadnji moj komentar u vezi skandiranja Musi: nisam neko ko je pristalica vrijedjanja na toj osnovi, ali samo da podsjetim na Musino slavlje na EP sa ratnom zastavom „armije bih“. Od tad ga gledam drugim očima i ko mu jebe mater.
 

zigy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.01.2015
Порука
1.512
Reaction score
4.742
Локација
Na vještičinoj sisi
Izmigoljili su večeras, ali neće u četvrtak.
Žao mi je što ih nismo ometlali.
Pritisak raste, ali sve je na našoj strani.
Mnogo je falio Panter, mnogo više nego Lesor.
Idemo u Kaunas!!!
 

PARTIZAN INSTITUCIJA

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.002
Reaction score
11.797
Локација
JNA
Gos vise u zivotu nece odigrati onakvu utakmicu, a nadam se da povratkom Lesora nece ni Tavares. Mnogo fali Panter, jbg. Iskreno, ocekivao sam bolje navijanje, a onome ko pokrece one dve pesme “crno bele celije” i “u boj krenite junaci svi” kada se lomi svaka cast.

Nasi su u cetvrtak!
 

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.117
Reaction score
5.472
Локација
Beograd
Bez dva od tri najbolja igrača (uz trećeg rovitog), kad se rezervni plej ne pojavi i promaši se toliko šuteva otvorenih za tri, teško je da se dobije.

Jedina zamerka je što mi se čini da smo tek sad počeli da se bavimo zonskim napadom na treninzima, nesnađeno smo ipak izgledali u određenim momentima.

NWG i Tavareš su dali 50 poena a većinu smo branili kako treba. Dek im neće doneti onoliko koliko Lesor nama u reketu kad se vrati.

Raduje me što su svi klinci odigrali borbeno i hrabro i generalno dobro (pre svega Alen).

S Lesorom ovo rešavamo prekosutra a s Panterom ne gubimo štagod bude u Madridu, opustite se.

Molio bih imbecila koji je na mestu predsednika ovog kluba da ne daje karte tapkarošima, influenserima, novodođošima i tatinim i maminim sinovima i po političkim linijama (jer je navijanje sem prve četvrtine bilo nedostojno važnosti ovog meča) i da se ponašamo s malo više dostojanstva, ne kapiram ova skandiranja Musi na takav način a okretanje leđa prilikom predstavljanja njihovih igrača je teško blamiranje, kao neke uvređene gospođe.

Idemo dalje
 

cvetkobre

Grobarčina
Учлањен(а)
06.09.2007
Порука
1.647
Reaction score
4.721
Ma idemo dalje, nedostajala jedna trojka i dva igraca iz prve petorke. Ipak su sa druge strane bili najveci od svih cigana, sudije su odradile sta su morale i to je to.
Lesor u cetvrtak da nalakti onu vetrenjacu kako treba u prvoj cetvrtini, i resen problem.
 

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.749
Reaction score
6.268
Izgleda da mateo nije bas tolko glup. Jebe nas zona. Sa Andjusom imamo rešenje al smo kurac u odbrani. Kad udju Aleksa , Trifa i Dante obrnuto. Odbrana dobra al nema ko da šutne. Mora Željko nekom da da odrešene ruke da rešava. Ovako smo par puta loše organizovali napad. Nek ide Naneli uvek u realizaciju pa sta nam Bog da. Pojedini njihovi igrači katastrofalni. Strah me da ne mogu dva puta isto da se uplase.
 

jucaantonello31

Početnik
Учлањен(а)
27.06.2022
Порука
47
Reaction score
153
Локација
Užice
Steta, imali smo ih...
Jos jace u cetvrtak, mi moramo da ih nosimo do pobede!
Zna li neko sta je sa Aleksinom rukom?
 

Issa

Grobarčina
Учлањен(а)
06.02.2008
Порука
1.594
Reaction score
3.380
Локација
JNA
Generalno mislim da nijedan tim ne moze dobiti Real tri puta za sedam dana, mi smo bili bas blizu! I ako smo izgubili za kos razlike, mislim da nismo izgubili momentum i to treba iskoristiti za dva dana! Verujem u Zoca i u ove momke, verujem da ce se dobro spremiti za cetvrtak i zatvoriti seriju. U svakom slucaju nema se sta zameriti igracima za partiju veceras, navijanje najslabije kad je bilo najpotrebnije. I to nam treba bolje u cetvrtak, sve u svemu mirno spavajte ljudi, Kaunas nam je sudjen!
 

Paja Čutura

Grobarčina
Учлањен(а)
27.05.2007
Порука
1.622
Reaction score
5.376
Nema cega da vas bude strah,mi smo u ovu seriju usli kao autsajderi njih treba da bude strah. Trifunovic prelomio tako sto nije ubacio zicer valjda na 2 min do kraja jbg real je to. Ali dobro borba do kraja pa kako bude a neka bude sto biti ne moze.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top