Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2025/26

Vanjor

Grobar
Учлањен(а)
10.03.2023
Порука
760
Reaction score
4.428
Локација
Novi Sad
Uzmi je Ocokolja, pa da se razilazimo. Tajrik i Vasington maltene 50 poena zajedno, sudije nevidljive danas, jel sad jasnije o cemu je Zoc pricao?

Последња измена:

Pato9

Grobar
Учлањен(а)
10.12.2007
Порука
527
Reaction score
2.762
Areno iznapušavaj nam se svima kurca sa svih milion kanala, da Bog da izgoreli svi!
Pa ton nisu smanjivali još na disanje partizanovaca koji su večeras objasnili sve što je trebalo da se objasni.
Obradović Željko!
Napred Partizan!

Kapiten

Početnik
Учлањен(а)
26.11.2025
Порука
50
Reaction score
273
Kao sto sam i mislio i pisao: tresla se gora, rodio se mis. Ne znam.kako je uopste iko ocekivao ne znam sta, pisete danima da li je bolji ovakav ili onakav scenario, kao da ne znate kakvi smo. Govna smo. Zvizdi se Vasingtonu pola tekme, a onda kad krene da pogadja kad se lomi, ide ludilo. Cirkus. Kazem ja, sutra bilo ko da dodje za trenera i veze par pobeda, ide lozenje i sve se zaboravlja. Nema nama pomoci.

Tolle

Grobarčina
Учлањен(а)
05.07.2014
Порука
1.050
Reaction score
5.274
A sad možete da grizete kad dobijete po ušima? Ovo kidanje po terenu je samo još jedan dokaz dosadašnje kurcobolje.

Sad će da krene medijska mašinerija o trenerima....

Uz-mi-Mir-ko-evro-titulu.