Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2025/26

MikiBL

Partizanovac
Учлањен(а)
09.07.2021
Порука
938
Reaction score
2.803
Локација
Banja Luka
Ali najveća prevara u istoriji svih prevara, koja se odaziva na ime Sterling Braun, koja sa sve najboljim poenterskim učinkom u ekipi, ima najgori +/- i tako maltene iz utakmice u utakmicu..

Krater nad kraterima defanzivni, kao posledica mešavine kurcobolje i neinteligencije, dokle bre više..
Braun je vjerovatno, uz Bongu i Karlika, naš najkvalitetniji igrač (novopridošle ne razmatram). Moglo bi se reći da je prošle sezone Partizan igrao kad su navedeni (uz Tajrika) igrali .
To što se on (i većina) cijelu ovu sezonu kurči pa mu je mrsko igrati odbranu kako je (solidno) ranije igrao, to je već slika i prilika sadašnjeg kluba.

Ovo iz utakmica što sam gledao (do Panate, kao i sve u ABI)

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
13.498
Reaction score
38.409
Локација
Beograd
Учлањен(а)
06.07.2021
Порука
662
Reaction score
4.812
Локација
Beograd

Ovo je izjavio pre cirka godinu dana kad je ušao u klub igrača sa procentima 50-40-90...znači lik koji ništa u karijeri osvojio nije izjavljuje ovo pre godinu dana i nekoga čudi što je jedan od debila koji "nisu slušali" Željka...pazi ti taj ego, tek si došao u to odabrano društvo i već si najbolji u svojoj glavi... jebeni lik koji juče pogledom prati svoje igrače, ispucava se u garbidž tajmu da malo nabije statse, istu odbranu ne igra celu sezonu (bilo naročito vidljivo baš na onoj protiv Panatinaikosa u Atini kad su se on i Vašington ispucavali pa dok je ulazilo bio egal a u odbrani preko njih smo primili toliko i još +10 koliko su dali)...nije za problem prenaduvanog ega pomoglo pomoglo ni što je davao one hail marry trojke protiv Budućnosti u finalu kad smo pravili brejk, jbg ima kvalitet, ali da je imao viši ne bi iz Albe otišao u Partizan nego u bogatiji klub...znači ego napumpan do maksa...de je sad klimanje glavom i kurčenje, de je balavljenje nad onom poluvreme voditeljkom, jbt šta sad smeta što mu se zviždi, ajd kuronjo pokaži da si profesionalac ... ne zanimaju dečka zvižduci publike... ajde bratore pobedi, vuci ekipu ipqknsi nqjbolji šuter Evrolige.

Nisu problem igrači, usmerava vam Ostojah pažnju na druge, nemojte igrače kriv je Ostojah... pa jebote nismo debili znamo da je kriv Ostojah, ali kako krivica jednog čoveka oslobađa krivice drugog? Kako su ovi nedužni, time što je Ostojah kriv? Nema ozdravljenja svlačionice dok bar dvojica ne odu, i ko ostane bude kažnjen, ne samo jer će to dići ekipu, već što će omogućiti velikom delu navijača da podrži tim bez izdajnika ili sa kažnjenim izdajnicima...kako ne kapira jedan deo navijača da neki od nas ne možemo iskreno i potpuno da navijamo za KKP ako su dole ljudi koji su učestvovali u teranju trenera kojem su morali da budu zaleđina I najveća odbrana.... eto nema Željka koji je smetao pojedinim igračima (uključujući i njega), pa šta je sad problem, atmosfera? Ali zar nije rekao da njega boli kurac za atmosferu i za mišljenje navijača, čak je otvoreno na skandiranje Željku htro d aode sa svojim drugarićima u svlačionicu, eto majstore pokaži da si najbolji šuter u EL.
ipak ispade da ne može ni bez dobre atmosfere u timu, ni bez navijača, bar ne u KKP.

Reče moj ujak danas nešto zanimljivo što mi je ostalo onako u glavi, parafraziram:"Nekima bi izgleda bilo lakše da su Željka bušili lošiji i igrači uloge, a ne ovi najbolji, jer misle jbt ovaj nam je najbolji a bez njega ćemo teško da pobedimo."

E sad dolazimo do glavnog problema...prvo se desilo nekažnjavanje igrača za nepoštovanje ugleda kluba, nesavesnog izvršavanja svojih obaveza i nepoštovanja trenera i navijača. Onda se desilo zakasnelo isterivanje jednog od igrednika iz kluba, ali i tom prilikom se gledalo ne da se kazni, već da se zaradi, izmuljavi, i tek pod pristiskom javnosti "kazni" da se zamaže sopstvena krivica za stanje u klubu. Uprava je i ovo učinila pod pritiskom navijača, ne zato što je neko to u upravi želeo.... i da sada je svako kažnjavanje ili udaljavanje igrača, i dalje potrebno, ali više nema veze sa svrhom zbog kojeg bi se činilo(zaštita interesa kluba) već je iznuđeno pritiskom navijača i delotvornost će biti sve manja. I eto svi se slažemo da je za sve ovo što klub nije uradio a morao je kriv isti onaj koji je i najviše urušio klub, čovek koji je radio na odlasku Željka Obradovića, saboter broj 1 Ostojah ćelavi i to je jasno svima nama i nema potrebe da se iko ovde više uverava u to. On je trenutno veći neprijatelj Partizana od Žvale.

Sve napisano o tom degenu, opet ponavljam, ne oslobađa od odgovornosti igrače koji su bili protiv Željka, i dok se na neki način ne kazni bar još jedan od njih neće postojati potpuna podrška njima dole na terenu, a možda je sada već za sve i prekasno u ovoj sezoni. Moguće je i to pošumljeni sns privrednik i učini dalje korake, ali to neće učiniti da bi zaštitio Partizan već svoje mesto u istom (jer prestiž, poslovi, talovi kad si predsednik KKP nisu isti kao kad si neki poluobrazovani nepoznati sns privrednik), pa nešto korisno izađe iz njegovog migoljenja iz govana u kojima se sada kupa.

Imali smo mi pre u fudbalu razne sukobe sa upravama, ali nikad ovoliki istovremeni loš naboj prema ekipi, užas unutar ekipe, odsustvo Partizanštine na terenu, šizofreniju na tribinama...ovo se nikad nije desilo u Partizanu, a nadam se da da će nekim suludim spletom okolnosti da se sve okrene i to želim mom Partizanu na ovaj Božić, da sve što smo imali lepo sa Željkom bude i vraćeno Partizanu, da se vrati srčanost i požrtvovanost u igri, da se vrati publika i podrška i da se vrati Željko, a da odu oni koji treba da odu i naravno da ode, tamo gde po pravdi treba da ode, najveći mrzitelj Partizana koji se ikada rodio.

Cascarino

Početnik
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
59
Reaction score
65
Zašto slom duha?
Jel im smetao Željko? Evo, nema više Željka.
Jel im sad fali Željko? Eto, isto ga nema.
Nešto treće?
A to mu dodje vise pitanje za te pojedince koji su ga bušili...Nisu jedino oni deo ekipe,ima jos igraca tu koji nesto i pokusaju,ali im je samopouzdanje očajno iz razloga koji sam naveo.Sad moze se i pojedinacno

rkeu

Grobarčina
Учлањен(а)
15.10.2006
Порука
1.618
Reaction score
1.477
Ево мене у Барселони, пазарио авио карту у септембру i cimao se 3,4 meseca da nadjem kartu zbog gostoljubivosti Barcine uprave. A sad mi не пада ми на памет дa идем на утакмицу, а било је још таквих у авиону... Васингтон први ред, Јекири на пола авиона, нису се погледали... Свако својим послом, ко би рекао да играју за исти клуб :поп

zaro

Grobarčina
Учлањен(а)
19.06.2007
Порука
4.257
Reaction score
17.436
Ево мене у Барселони, пазарио авио карту у септембру i cimao se 3,4 meseca da nadjem kartu zbog gostoljubivosti Barcine uprave. A sad mi не пада ми на памет дa идем на утакмицу, а било је још таквих у авиону... Васингтон први ред, Јекири на пола авиона, нису се погледали... Свако својим послом, ко би рекао да играју за исти клуб :поп
Sto najbolje opisuje stanje u ekipi i klubu

StokuNaJug

Početnik
Учлањен(а)
26.07.2023
Порука
165
Reaction score
1.012
Локација
Smederevska Palanka
што мало ћирилица a malo latinica? :D

Cobi

Grobar
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
503
Reaction score
2.024
Mi smo do pre nekog vremena bili najpozeljniji tim za igrace jer bi radili sa Zocom. A sad smo i dalje, jer nigde nema da primas tolike pare a da se izdrkavas i radis sta hoces! Sta god radio, koliko god radio, kinta kaplje, a otkaz ne mogu da mi daju, sefa mogu da zajebavam, milina, pa ovo ni u komunizmu nije bilo,....

MikiBL

Partizanovac
Учлањен(а)
09.07.2021
Порука
938
Reaction score
2.803
Локација
Banja Luka
Sterling je poprilično neinteligentan i treba da zahvali Željku Obradoviću što je izvukao onakvu sezonu iz njega.

Reći da je Sterling poprilično neinteligentan sugeriše da je po tome ispod ostatka ekipe. Nažalost, osim možda Kalatesa, Karlika i ev. Pokuševskog, nisam vidio ni kod ostalih neki zavidan košarkaški IQ.

Ovo je izjavio pre cirka godinu dana kad je ušao u klub igrača sa procentima 50-40-90...znači lik koji ništa u karijeri osvojio nije izjavljuje ovo pre godinu dana...

Reče moj ujak danas nešto zanimljivo što mi je ostalo onako u glavi, parafraziram:"Nekima bi izgleda bilo lakše da su Željka bušili lošiji i igrači uloge, a ne ovi najbolji, jer misle jbt ovaj nam je najbolji a bez njega ćemo teško da pobedimo."

Kad je on to rekao, nije bilo baš po dolasku, već kad je već podigao svoju igru. Svakako da je ta izjava pretenciozna, ali u tom momentu nije bila totalno besmislena. Igrao je dobro i više je djelovala kao samopodstrek za još bolje.
Za razliku od slične izjave Parkera, koji jeste došao kao mnogo veće ime, ali je tada data izjava bila tragikomična.

Šteta, i to nenadoknadiva, je napravljena. Niko od igrača nije smio učestvovati u srozavanju kluba. Ne možemo tvditi ko su glavni vinovnici, a ujak je u pravu, normalno da bi za Partizan bilo manje štetno da to nisu oni najbolji.
A dobro i neupitno znamo ko su glavni rušitelji. Gadi mi se imenovati ih. Bolje je uživo.

Jedanaest godina sam iščekivao prvu košarkašku titulu, saživio se sa svim periodima uspona i padova, uvijek sa lupanjem srca kad god igraju, ali sad ... samo pomiješana rezigniranost ili ravnodušnost.

Primorac

Grobar
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
857
Reaction score
2.628
Veceras u 20h30 igraju: Barselona:KK Partizan.Nekada se ovdje pisalo dva dana o utakmici,rivalu koji nam ne odgovara,p0zociji,mogucnosti da konacno pobijedimo.Danas,igra nas Partizan ali bez sĺova.Hoce li ovi omrazeni likovi iz uprave sa Ostojom na celu shvatiti da je KKP vise od kosarke,zivot,radost,tuga ali da su oni ubili sve to sto za navijace predstavlja nas klub.Danas je ovaj klub bez duse,bez nade i samo puko kosarkasko bbivstvovanje.