Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Braun je vjerovatno, uz Bongu i Karlika, naš najkvalitetniji igrač (novopridošle ne razmatram). Moglo bi se reći da je prošle sezone Partizan igrao kad su navedeni (uz Tajrika) igrali .Ali najveća prevara u istoriji svih prevara, koja se odaziva na ime Sterling Braun, koja sa sve najboljim poenterskim učinkom u ekipi, ima najgori +/- i tako maltene iz utakmice u utakmicu..
Krater nad kraterima defanzivni, kao posledica mešavine kurcobolje i neinteligencije, dokle bre više..
Zašto slom duha?Veci problem od (ne)kvaliteta ekipe je totalni slom duha kod igrača zato smo postali vreća za udaranje.
A to mu dodje vise pitanje za te pojedince koji su ga bušili...Nisu jedino oni deo ekipe,ima jos igraca tu koji nesto i pokusaju,ali im je samopouzdanje očajno iz razloga koji sam naveo.Sad moze se i pojedinacnoZašto slom duha?
Jel im smetao Željko? Evo, nema više Željka.
Jel im sad fali Željko? Eto, isto ga nema.
Nešto treće?
Sto najbolje opisuje stanje u ekipi i klubuЕво мене у Барселони, пазарио авио карту у септембру i cimao se 3,4 meseca da nadjem kartu zbog gostoljubivosti Barcine uprave. A sad mi не пада ми на памет дa идем на утакмицу, а било је још таквих у авиону... Васингтон први ред, Јекири на пола авиона, нису се погледали... Свако својим послом, ко би рекао да играју за исти клуб :поп
што мало ћирилица a malo latinica?Ево мене у Барселони, пазарио авио карту у септембру i cimao se 3,4 meseca da nadjem kartu zbog gostoljubivosti Barcine uprave. A sad mi не пада ми на памет дa идем на утакмицу, а било је још таквих у авиону... Васингтон први ред, Јекири на пола авиона, нису се погледали... Свако својим послом, ко би рекао да играју за исти клуб :поп

Kuca sa tetkinog racunara.што мало ћирилица a malo latinica?![]()

Tel ima automatsko prevodjenje, pa cak i sa srpske latinie prevodi na srpku cirilcuшто мало ћирилица а мало латиница? :Д
Sterling je poprilično neinteligentan i treba da zahvali Željku Obradoviću što je izvukao onakvu sezonu iz njega.
![]()
Sterling Braun direktan: Mislim da sam najbolji šuter u Evroligi!
Startno krilo Partizana je u „nanelijevskoj“ formi. U 6 od prethodnih 7 evroligaških utakmica Sterling Braun je postigao barem tri trojke...sportklub.n1info.rs
Ovo je izjavio pre cirka godinu dana kad je ušao u klub igrača sa procentima 50-40-90...znači lik koji ništa u karijeri osvojio nije izjavljuje ovo pre godinu dana...
Reče moj ujak danas nešto zanimljivo što mi je ostalo onako u glavi, parafraziram:"Nekima bi izgleda bilo lakše da su Željka bušili lošiji i igrači uloge, a ne ovi najbolji, jer misle jbt ovaj nam je najbolji a bez njega ćemo teško da pobedimo."
Da, odličan zaključak, jako pronicljivo.Reći da je Sterling poprilično neinteligentan sugeriše da je po tome ispod ostatka ekipe.