Jedna od onih utakmica kad moras da bude bolji za +15 da bi dobio na jedan posed. Posle 3 na 5, igramo i 5 na 8, sta nam tesko. Kriminalno sudjenje samo nagovestava kakva ce sezona biti. Ali to je zato sto nas se boje. Cigane ne jebu 2%, pa imaju ok sudjenje.
Odbrana je sinoc izgledala bolje, jer nismo isli preuzimali vec na pocetku napada. Opet tu mora jos finesa da se uglanca, ne sme svaki tim da ima takav procenat za 3 protiv nas. Tajrik totalno nemocan protiv tezih centara, kao sto sam i pisao, a Wash nije plej. Bojao sam se da ce se ugasiti kad krenu bitne utakmice, sto se i desilo. Na pripremama kida, KLS razbija, a u EL ima 4-5 dobrih utakmica. Valjda zato sto nismo spremni za ono sto sledi. Samo neka vise radi, a manje da daje izjave, pa ce mozda biti legitiman EL igrac. I ja mislim da Iffea treba vratiti, kad mu se vec daje tolika plata, pa nek igra sa Washom i klincima ABA ligu. Ako uspe da udje u formu od pre dve godine, moze dosta da pomogne i u EL.
Ovo sa dovodjenjem pleja "za nekoliko dana" se pretvorilo u dobro poznatu dramu "Cekajuci Godoa (centra). Nisam za tog klinca iz Australije, vec za nekog ozbiljijeg i iskusnijeg EL igraca (tip Kaletes), koji moze da popuni minute bez Karlika. Mekolum je prosle sezone Feneru doneo titulu.
Dovodjenje centra koji mozda treba da dobije otaz u NBA se meri sa sansama dobitka sedmice na LOTOu. Znajuci nas, tanke su sanse da se to desi.