Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2025/26

Статус
Затворена за писање одговора.
Dobro sad, ako cemo da tjeramo mak na konac, prve utakmice sezone u Areni smo uvijek pobjedjivali i to obicno prilicno ubjedljivo. Osim kad nam je gostovala Barselona, koju vjerovatno necemo pobijediti vise nikad ni u jednoj utakmici.

Problem je sto se to "ljudi pogadjali trojke sa 9 metara preko petero ruku" nama ponavlja prilicno redovno. I onda kazemo da je to bila samo losa sreca i da se to sigurno vise ne moze ponoviti, pa se onda vrlo przo ponovi. Ima tu veci problem od nedostatka srece koji vucemo vec par godina i koji moramo da rijesimo ako hocemo u top 10.
Tebra, ja ne kažem da nema problema, ne kažem da ne mora bolje ali uzimajući u obzir da igramo bez bekap centra, bekap pleja, da smo Australiju odigrali bez centra i bekap pleja sa Karlikom bez treninga, da smo imali put do AUS i nazad, gostovanje na bliskom istoku (sve u 10 dana), da nismo imali dva krštena treninga u ovom faličnom rosteru sa jedinim centrom koji ne bio povredjen veći deo priprema…. Ja sam jako zadovoljan kako smo izgledali…

G2SHVhlXUAAK-ur

Jedna od onih utakmica kad moras da bude bolji za +15 da bi dobio na jedan posed. Posle 3 na 5, igramo i 5 na 8, sta nam tesko. Kriminalno sudjenje samo nagovestava kakva ce sezona biti. Ali to je zato sto nas se boje. Cigane ne jebu 2%, pa imaju ok sudjenje.
Odbrana je sinoc izgledala bolje, jer nismo isli preuzimali vec na pocetku napada. Opet tu mora jos finesa da se uglanca, ne sme svaki tim da ima takav procenat za 3 protiv nas. Tajrik totalno nemocan protiv tezih centara, kao sto sam i pisao, a Wash nije plej. Bojao sam se da ce se ugasiti kad krenu bitne utakmice, sto se i desilo. Na pripremama kida, KLS razbija, a u EL ima 4-5 dobrih utakmica. Valjda zato sto nismo spremni za ono sto sledi. Samo neka vise radi, a manje da daje izjave, pa ce mozda biti legitiman EL igrac. I ja mislim da Iffea treba vratiti, kad mu se vec daje tolika plata, pa nek igra sa Washom i klincima ABA ligu. Ako uspe da udje u formu od pre dve godine, moze dosta da pomogne i u EL.
Ovo sa dovodjenjem pleja "za nekoliko dana" se pretvorilo u dobro poznatu dramu "Cekajuci Godoa (centra). Nisam za tog klinca iz Australije, vec za nekog ozbiljijeg i iskusnijeg EL igraca (tip Kaletes), koji moze da popuni minute bez Karlika. Mekolum je prosle sezone Feneru doneo titulu.
Dovodjenje centra koji mozda treba da dobije otaz u NBA se meri sa sansama dobitka sedmice na LOTOu. Znajuci nas, tanke su sanse da se to desi.

sjajna pobeda nasih...osecaj da nam treca cetvrtina vec godinama problem ali dobro ..uz kradju smo ipak pobedili
sramotna arena koja za razliku od sk-a ne prenosi konferenciju gostujuceg trenera i ne izbacuje na tjubu svi poeni partizana..
jedna od stvari koju sam voleo da pogledam.
fali mi i tegijevo odma posle utakmice izvestaj i interjvui sa igracima

Za bolje poznavaoce pravila, pitanje. Zanima me u vezi challenge-a za (ne)dosuđene faulove;
Da li se može tražiti challenge za (ne)dosuđen faul ili samo za provjeru da li se radi o namjernom faulu već dosuđenog faula?

Možda i najgore suđenje na našu štetu otkako smo se vratili u EL. Bukvalno iz glave sad mogu da se setim 10 situacija gde smo direktno oštećeni. Da se zapita čovek da li je ljudska greška, ili instrukcija.​
olimpijas tamo kad su izuvali pantera, kad je milutinov imao 20 slobodnih bacanja itd.... (sve malim slovima namerno)

Nekoliko puta je provučeno da je Tajrik bio juče loš ili ne toliko dobar, a koliko su to poena dali Nibo i Buker skupa, pa i Čančar za kratko vreme ili se samo ofanzivna sekvenca gleda, gde je takođe osakaćen nepostojećim petim faulom...
I generalno kakvu je livadu bekovima, prvenstveno Karliku pravio...

Gledam poziciju 1 1/2 Panatinaikos:
Nan, Šorts, Slukas, Grent... mama mila.. sa aspekta kvaliteta i EL iskustva.. čemu se mi nadamo..

Ovog Efesa cemo da pojedemo

Статус
Затворена за писање одговора.